2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de aynı bugün 6. Hafta halsizlik dışında pek bısey yok ıns saglıklılardır başka diyecek bısey yok🤷🏻‍♀️

Ben de hep tedirginim nedense:) Allah korktugumuza ugratmasin ne diyelim. Bayram sonrasi kontrol sonuclarini burada paylasalim mutlaka. Ben 8+5 teyim.

Merhaba arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ..dün doktor kontrolüm vardı kese 7 haftalık bebek 6+1 haftalıkmış ve bebeğimin kalp atımı zayıfmış 100ün üstünde olması gerekiyormuş bizim 89 sağlıksız bi gebelik olabilir dedi doktor:( benimle benzer durumu yaşayanlar var mı

Merhaba arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ..dün doktor kontrolüm vardı kese 7 haftalık bebek 6+1 haftalıkmış ve bebeğimin kalp atımı zayıfmış 100ün üstünde olması gerekiyormuş bizim 89 sağlıksız bi gebelik olabilir dedi doktor:( benimle benzer durumu yaşayanlar var mı
Geçmiş olsun canim.

Arkadaşlar merhaba 9 haftalık bebeğim gebeliğin ilk haftasında lekelemem olduğu için progesteron başladım şimdi alındım oluyor ama akintinsadece beyaz değil içinde açık kahve de var bu Normal mi

Geçmiş olsun canim.
Benımde 7 haftalık oldu bugün ama dün doktora gıttıgımde 6+2 bebek dedı kalp atışında bır sorun yoktu ama gayet ıyı atıyordu böyle olabılır bır kaç gün o onemlı degıl dedı benımkı sanırım döllenmeyle alakalı bır durum

Kızlar çok üzgünüm 6 haftalikken kalp atışını duyduk çok ama çok mutlu olduk ne yazık ki mutluluğumuz yarim kaldı dün dr gittik ve kalp atışını duyamadi alttan bakti detaylıya gönderdi ne yazık ki kalbi durmuş bugun ise aldılar nasıl üzgünüm anlatamam size ilk defa böyle bisey yasıyoruz eşimle yıkıldık resmen basına böyle bişey gelen veya çevresinde olanlar var mi nolur destek verin bana çok kötüyüm :(( yaşasaydı bende Ocak ayında anne olacaktım :((

Benimde 7 haftalık bir hafta arayla kırmızı kanama oldu geçen hafta gittim sorun yoktu ama bugünde oldu bir ped kirletecek kadar 😔

Merhaba arkadaşlar ikili tarama testi yatıracak olan varmı aranız 9. Hafta 5 gün oldu 2 hafta sonra taramam var

arkadaşlar bugun 8 hafta olacaktı.
Dün kürtaj oldum bebek gelişmemiş alttan muayne ile 5+3 olmus gerilemiş gelişimi kalp de atmadıgı için aldılar malesef :(

Dün kürtaj oldum bebek gelişmemiş alttan muayne ile 5+3 olmus gerilemiş gelişimi kalp de atmadıgı için aldılar malesef :KK43:
Çok geçmiş olsun canım🙏🏻 Üzme canını herşey olacağına varıyor belki hayırlısı budur💓

Dün kürtaj oldum bebek gelişmemiş alttan muayne ile 5+3 olmus gerilemiş gelişimi kalp de atmadıgı için aldılar malesef :(
Gecmis olsun canim. Hayirlisi boyleymis demek ki. Benim de 2. Oyle olmustu. Kurtaj icin surundurdu resmen devlet hastanesi. Bir an once sağlığına kavusursun insallah.

hali hazırda bir başlığımız var buradan takip eder misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X