2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar Merhaba bende hamileyim benim ılk degerım 175.89 su ıkı gün sonra 559 oldu çok mu hızlı bır yukselıs dış gebelıkte hızlı yukselır falan demıssınız kafam karıştı 🙄
Normal bence çünkü bana günde 1,5-2 yükselebilir demişlerdi değer için.
Benimde 7den 2,5 günde 54 çıkmıştı.
Yani günde 2 katı olması doğal deniyor ama yinede git sor müsait olduğunda canm da stres yapıcak birşey yok gibi.

Kizlar nasilsinizz. Gebeligik nasil geciyor? Bulanti halsizlk vs var mi? Benim yavastan geciyor gibi bu zor donem. Evde bir de cocuk olunca cok firsat kalmiyor acikcasi bunlara:) Ikinci cocuk simdiden arka plana atiliyor gibime geliyor:p

Kizlar bu arada yaş, katıldığınız şehir, sat, kaçıncı gebelik (dusukler ayrica belirtilirse iyi olur), tek mi ikiz mı, bunları yazabilir misiniz?

Kizlar nasilsinizz. Gebeligik nasil geciyor? Bulanti halsizlk vs var mi? Benim yavastan geciyor gibi bu zor donem. Evde bir de cocuk olunca cok firsat kalmiyor acikcasi bunlara:) Ikinci cocuk simdiden arka plana atiliyor gibime geliyor:p
Ben de halsizlik inanılmaz fazla maalesef. Bir de sabah uyandığımda bulantım var gibi. Bir de ağrılarım çok fazla tabi. Belim ve kasıklarım.

Merhaba arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyim. Sizlerde de adet olacakmış gibi bir his ve hafif kramplar oluyor mu arada?

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim sol kasığında ağrı var ve hafif kahve lekenlemelerim var bu durumu yasayan varmi
Evet canım ben de seninle aynı durumdayım. İnşallah normal belirtilerdir . Sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı inşallah

Evet canım ben de seninle aynı durumdayım. İnşallah normal belirtilerdir . Sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı inşallah
Canım merhaba ben bunu yazdıkdan sonra dr. Gittim dusuk tehliken var dedi progesteron verdi . Gitmediysen bir gorun bence ilacı kullandıktan sonra normale döndü hersey

Canım merhaba ben bunu yazdıkdan sonra dr. Gittim dusuk tehliken var dedi progesteron verdi . Gitmediysen bir gorun bence ilacı kullandıktan sonra normale döndü hersey
Yaaaa . Yarın sabah randevum var zaten gitcem bakalım 🙏 inşallah her şey yolundadır

Çıldırcam gerçekten:( idrarımı yaptıktan sonra sildiğimde yine hafif kanamam olduğunu gördüm öle yoğun değil. Pembe pembe. Doktorumu aradım. Her ihtimale karşı bi progestan al dedi demin aldım içtim bitane. Yerleşiyor da olabilir yarın görcez dedi. Endişelenmeyi bırakabilsem her şey daha iyi olacak ama düşük yapcam diye korkuyorum:(

Çıldırcam gerçekten:KK43: idrarımı yaptıktan sonra sildiğimde yine hafif kanamam olduğunu gördüm öle yoğun değil. Pembe pembe. Doktorumu aradım. Her ihtimale karşı bi progestan al dedi demin aldım içtim bitane. Yerleşiyor da olabilir yarın görcez dedi. Endişelenmeyi bırakabilsem her şey daha iyi olacak ama düşük yapcam diye korkuyorum:KK43:
Lütfen endişelenip stres yapma bebişine de yansır hem bizim elimizde değil engelde olamayız olcak olana o yüzden pozitif ol 💓🙏🏻

Ikı gündür bende de arttı o sekıl agrılar korktum sımdı benim aklıma hıc dusuk tehlıkesı gelmemıstı yarın bende bir gıdeyım ozaman 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X