Bebeğim 1 hafta önden gidiyor iyi birseymi

Merhaba canim hayirli olsun. Gebelik önden de gidebilir ilerleyen zamanlarda geriden de gelebilir. Sen internetten transfer zamanina gore hesaplama yaptir.
Benim adet 8 ocaktı. Devletteki ilk doktor 14e çekti. Ikisinde de dogmadi 😀 ilkten 8 ocaga gore hesapladim. Daha sonra 14 e gore hesapladim. Internetten transfere gore hesapladim o daha doğru. Sen transfere gore hesapla bebek erken gelmek isterse gelir gec gelirse de ona gore hesap yaparsin. Doguma yakin da herkese 1 hafta sonrasini soyle sorup dururlar stres yaşarsın
Anladım canım çok teşekkürler 🌺 🙂

Bu değişen bir durum devlet hastanesine gittiğimde adet tarihime göre hesaplıyorlar 2 hafta önden görülüyor ama kendi doktoruma göre transfer tarihimle bir hesaplama yapıyor ve 2 hafta geriden hesaplıyor

Tüp bebekte son adet tarihinden itibaren hesaplama yapılmaz diye biliyorum.
5. Gün embriyosu Transfer gününde 19 günlük olmuş oluyor.
Görüntü ekledim ve bu hesaplamaya göre üç aşağı beş yukarı farklılık göstere biliyor.
Merhaba
Merhabalar benim adet tarihim 19 Ocak 6 Şubat'ta da transfer oldum 1 gün geriden geliyordu bebeğim normalde 10 hafta 6 gün olması lazımdı ama 11 hafta 4 gün çıktı nasil oluyor iyi birseymi doğum tarihini ona goremi hesaplamak gerekiyor ilk gebeligim tam bilmiyorum da
Arkadaşlar merhaba , lütfen benim pskolojimede bir el atın yoksa kafayı yicem 🥹.9 şubat son adet tarihim.5. gün embriyosu ve 26 Şubat transfer tarihim. Şuan internetteki hesaplamalar ve doktorların bazılari bana 9 haftalık hamilesin diyor.3 hafta önce yani onlara göre 6 haftalıkken keseyi gördüm.8. haftada yeniden muayneye gittim kalp atışını duyacaktik ama kalp atışı duyumadi.kesede ve bebekte büyüme var ama kalp atışı yok.kanama yok.hersey yolunda görünüyor gibi.cumartesi acile gittim beta baktirayim düşme olacakmi falan diye ordada acil doktoru baktı herşey yolunda ama kalp atışı yok dedi.benim anlamadığım ben nasıl 9 haftalık hamile oluyorum.benim mantigima yatan şey ben 6 haftalık hamileyim .bunu şöyle açıklamak istiyorum 9 Şubat'ta adet oldum 14 gün yumurta oluşma süresi var ve oluştu ama oluşan yumurtaların tek başına hiçbir işlevi yoktu.o süre benim sürümdem sayılmamali bence.5 gün labaratuvardaki döllenme süresini işleme alsak bide taransfer tarihinden buyana günleri baz alsak ben bana göre 6 haftalık hamileyim.butun doktorlar ezberden kitaptan konuşuyor yorum yapan yok.en son bı doktor bana dedi senin tüp bebek diğer gebeler gibi hesaplanamaz dedi.daha bu rahme erken tutunma geç tutunma durumlar var dedi.ben keseni 7 haftalık bebeği 6 haftalık görüyorum dedi ama tabi kalp atışı yok.anlatabildimmu bilmiyorum ama bana mantıklı biseyler söyleyin nolur.

Merhaba

Arkadaşlar merhaba , lütfen benim pskolojimede bir el atın yoksa kafayı yicem 🥹.9 şubat son adet tarihim.5. gün embriyosu ve 26 Şubat transfer tarihim. Şuan internetteki hesaplamalar ve doktorların bazılari bana 9 haftalık hamilesin diyor.3 hafta önce yani onlara göre 6 haftalıkken keseyi gördüm.8. haftada yeniden muayneye gittim kalp atışını duyacaktik ama kalp atışı duyumadi.kesede ve bebekte büyüme var ama kalp atışı yok.kanama yok.hersey yolunda görünüyor gibi.cumartesi acile gittim beta baktirayim düşme olacakmi falan diye ordada acil doktoru baktı herşey yolunda ama kalp atışı yok dedi.benim anlamadığım ben nasıl 9 haftalık hamile oluyorum.benim mantigima yatan şey ben 6 haftalık hamileyim .bunu şöyle açıklamak istiyorum 9 Şubat'ta adet oldum 14 gün yumurta oluşma süresi var ve oluştu ama oluşan yumurtaların tek başına hiçbir işlevi yoktu.o süre benim sürümdem sayılmamali bence.5 gün labaratuvardaki döllenme süresini işleme alsak bide taransfer tarihinden buyana günleri baz alsak ben bana göre 6 haftalık hamileyim.butun doktorlar ezberden kitaptan konuşuyor yorum yapan yok.en son bı doktor bana dedi senin tüp bebek diğer gebeler gibi hesaplanamaz dedi.daha bu rahme erken tutunma geç tutunma durumlar var dedi.ben keseni 7 haftalık bebeği 6 haftalık görüyorum dedi ama tabi kalp atışı yok.anlatabildimmu bilmiyorum ama bana mantıklı biseyler söyleyin nolur.
Yani bu konuya net bişey diyemeyeceğim kendi tüp bebek doktorunuz bu konuda ne söylüyor peki size transfer tarihini baz alsak bile 9 haftalık hamile olmuş oluyorsunuz bu konuda birşey diyemem inşallah kalp atışı duyulur

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-13-20-14-55-10_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2025-04-13-20-14-55-10_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 3
Back
X