• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bugun kan tahlil sonucu aldim doktor guatr ve troid bezlerinin yuksek oldugu dedi düşük yapabilirisn dedi😔😔😔cok korkuyorum
Allah korusun, sadece bir ihtimal dimi. Umarım o ihtimal hiçbir zaman olmaz. Beta Hcg sonucu mu ? Değerler mi düşüyor, neden dedi ki bunu. Guatr ve troid bezlerinin yüksek olanlarda öyle mi oluyormuş ki anlamadım.
Kendini üzmemeye çalış canım Rabbime dua et inşAllah hiçbir sıkıntı çıkmadan kucağına sağlıcakla almayı nasip edecektir.

Bende 21inde 5+2 olacagim gozukur mu kese sizce sizin ne zaman gozuktu ve hcg degeriniz kacti
Benim dün 5+2 di. Göremedi, varla yok arası. Sonra test yaptırdım dun 1015 çıktı. 1500 ün altında gözükmüyor diye biliyorum. Haftaya zaten randevum vardı. Bakalım haftaya 6+1 de gitmiş olacağım umarım görürüm ben de.

Benim dün 5+2 di. Göremedi, varla yok arası. Sonra test yaptırdım dun 1015 çıktı. 1500 ün altında gözükmüyor diye biliyorum. Haftaya zaten randevum vardı. Bakalım haftaya 6+1 de gitmiş olacağım umarım görürüm ben de.
Benim 5+2de hcg 3600 falan olacak ilk olcturdugum degere gore iki gunde bir iki kat artinca

Allah korusun, sadece bir ihtimal dimi. Umarım o ihtimal hiçbir zaman olmaz. Beta Hcg sonucu mu ? Değerler mi düşüyor, neden dedi ki bunu. Guatr ve troid bezlerinin yüksek olanlarda öyle mi oluyormuş ki anlamadım.
Kendini üzmemeye çalış canım Rabbime dua et inşAllah hiçbir sıkıntı çıkmadan kucağına sağlıcakla almayı nasip edecektir.
Cnn beta hcg hormunun da sorun yok troid hormum yuksek cikti dedi dusuk yapabilirisn o kadar agladimki canim cikti daha gitmiycem doktora ya. Evet ihtimal dedi

Cnn beta hcg hormunun da sorun yok troid hormum yuksek cikti dedi dusuk yapabilirisn o kadar agladimki canim cikti daha gitmiycem doktora ya. Evet ihtimal dedi
Canim sacmalamis ya benimde yuksek cikti 10 cikti 3 dr a gittim hicbiri oyle demedi basta tshin hic etkisi yok daha bebek yok ortada nasil gelisimini etkilesin organlar yok dedi sakin aglama takilmaa simdi anca 3 e dusurduk ilacla

Gebeliğimi hesaplıyorum son adet tarihim 4. Nisan
Yani 6 hafta 1 günlük 7. haftada çıkıyor doktor um 5. Haftadasın dedi anlayamadım pek siz nasıl hesaplıyorsunuz

Kizlar bugun kan tahlil sonucu aldim doktor guatr ve troid bezlerinin yuksek oldugu dedi düşük yapabilirisn dedi😔😔😔cok korkuyorum
İlacını düzenli kullandığın sürece sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle Dr lar hep en kötüsünü söylediği için takılma sen kaç tane tanıdığım var guatr olup ilaç kullanıp doğum yapan iyi bir dahiliye Dr una tirod sonuçlarını takip ettir o sana ilaç dozunu Ayarlar

Gebeliğimi hesaplıyorum son adet tarihim 4. Nisan
Yani 6 hafta 1 günlük 7. haftada çıkıyor doktor um 5. Haftadasın dedi anlayamadım pek siz nasıl hesaplıyorsunuz
Son adet tarihine göre hesaplandığı için öyle çıkıyor geç döllenme de olmuş olabilir benim 5 hafta ama adet tarihine göre 7 haftalık

Niye canını sıktın ki bu kadar. İlaç tedavisiyle kontrol altına alınır troid. Dediğin gibi olsaydı toplumun yarısının çocuğu olmazdı. İyi bir Dr a git. İlaçlarına başla. Oruç tutuyordun onu da sor dra. Merak etme hiçbir şey olmayacak

Niye canını sıktın ki bu kadar. İlaç tedavisiyle kontrol altına alınır troid. Dediğin gibi olsaydı toplumun yarısının çocuğu olmazdı. İyi bir Dr a git. İlaçlarına başla. Oruç tutuyordun onu da sor dra. Merak etme hiçbir şey olmayacak
Aynen bende kullaniorum ve ilk hafta baktigimda 10 a cikmisti dr larim korkulck bisey degil dediler hemen takibe aldik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X