Gözükür cnm bn 5 hataliktim gördüm keseyiBende 21inde 5+2 olacagim gozukur mu kese sizce sizin ne zaman gozuktu ve hcg degeriniz kacti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözükür cnm bn 5 hataliktim gördüm keseyiBende 21inde 5+2 olacagim gozukur mu kese sizce sizin ne zaman gozuktu ve hcg degeriniz kacti
Hadi hakkında hayırlısı olsun Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllahBende bugun dr a gittim kizlar sanirim tek yumurta ikizlerim olucak sali belli olcK hayirlisi insallah 5. Haftaligim tam kesenin icinde 1 tane net 1 tane daha kucuk yolksaci vardi sali anlicaz
Allah korusun, sadece bir ihtimal dimi. Umarım o ihtimal hiçbir zaman olmaz. Beta Hcg sonucu mu ? Değerler mi düşüyor, neden dedi ki bunu. Guatr ve troid bezlerinin yüksek olanlarda öyle mi oluyormuş ki anlamadım.Kizlar bugun kan tahlil sonucu aldim doktor guatr ve troid bezlerinin yuksek oldugu dedi düşük yapabilirisn dedicok korkuyorum
Hcg degeriniz kacti göründüğündenGözükür cnm bn 5 hataliktim gördüm keseyi
Benim dün 5+2 di. Göremedi, varla yok arası. Sonra test yaptırdım dun 1015 çıktı. 1500 ün altında gözükmüyor diye biliyorum. Haftaya zaten randevum vardı. Bakalım haftaya 6+1 de gitmiş olacağım umarım görürüm ben de.Bende 21inde 5+2 olacagim gozukur mu kese sizce sizin ne zaman gozuktu ve hcg degeriniz kacti
Insallah cnm inanilmaz heyecan-mutluluk verici bir his.Allah isteyen herkese nasip etsin...Benide 6+2 de çağırdı Dr inşallaj bizde kalp atışını duyarıx![]()
Teşekkürler cnmAa çok sevindim, tebrik ederim![]()
Benim 5+2de hcg 3600 falan olacak ilk olcturdugum degere gore iki gunde bir iki kat artincaBenim dün 5+2 di. Göremedi, varla yok arası. Sonra test yaptırdım dun 1015 çıktı. 1500 ün altında gözükmüyor diye biliyorum. Haftaya zaten randevum vardı. Bakalım haftaya 6+1 de gitmiş olacağım umarım görürüm ben de.
Cnn beta hcg hormunun da sorun yok troid hormum yuksek cikti dedi dusuk yapabilirisn o kadar agladimki canim cikti daha gitmiycem doktora ya. Evet ihtimal dediAllah korusun, sadece bir ihtimal dimi. Umarım o ihtimal hiçbir zaman olmaz. Beta Hcg sonucu mu ? Değerler mi düşüyor, neden dedi ki bunu. Guatr ve troid bezlerinin yüksek olanlarda öyle mi oluyormuş ki anlamadım.
Kendini üzmemeye çalış canım Rabbime dua et inşAllah hiçbir sıkıntı çıkmadan kucağına sağlıcakla almayı nasip edecektir.
Canim sacmalamis ya benimde yuksek cikti 10 cikti 3 dr a gittim hicbiri oyle demedi basta tshin hic etkisi yok daha bebek yok ortada nasil gelisimini etkilesin organlar yok dedi sakin aglama takilmaa simdi anca 3 e dusurduk ilaclaCnn beta hcg hormunun da sorun yok troid hormum yuksek cikti dedi dusuk yapabilirisn o kadar agladimki canim cikti daha gitmiycem doktora ya. Evet ihtimal dedi
Gozukur canm benim betama guvenme cunku ikiz olma ihtimalinoldugu icin cok hizli yukselior tahmini 5000 binlerdeydiBende 21inde 5+2 olacagim gozukur mu kese sizce sizin ne zaman gozuktu ve hcg degeriniz kacti
Benimde muhtemelen 3600 falan olacak 5+2deGozukur canm benim betama guvenme cunku ikiz olma ihtimalinoldugu icin cok hizli yukselior tahmini 5000 binlerdeydi
Kaç çıktı canım tiroit değerin aynı problem bende de var daKizlar bugun kan tahlil sonucu aldim doktor guatr ve troid bezlerinin yuksek oldugu dedi düşük yapabilirisn dedicok korkuyorum
Merhaba bende yeni öğrendim 5 haftalık suan 3 sene üstüne 4 nisan son adet tarihim doğum ne zaman olur bilmiyorum ocakta diye hesapladım amaSelam tatlı anneler.
2020 ocak anneleri varmi varsa nasil geciyor hamilelik .
![]()
11 ocak canimMerhaba bende yeni öğrendim 5 haftalık suan 3 sene üstüne 4 nisan son adet tarihim doğum ne zaman olur bilmiyorum ocakta diye hesapladım ama
İlacını düzenli kullandığın sürece sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle Dr lar hep en kötüsünü söylediği için takılma sen kaç tane tanıdığım var guatr olup ilaç kullanıp doğum yapan iyi bir dahiliye Dr una tirod sonuçlarını takip ettir o sana ilaç dozunu AyarlarKizlar bugun kan tahlil sonucu aldim doktor guatr ve troid bezlerinin yuksek oldugu dedi düşük yapabilirisn dedicok korkuyorum
Son adet tarihine göre hesaplandığı için öyle çıkıyor geç döllenme de olmuş olabilir benim 5 hafta ama adet tarihine göre 7 haftalıkGebeliğimi hesaplıyorum son adet tarihim 4. Nisan
Yani 6 hafta 1 günlük 7. haftada çıkıyor doktor um 5. Haftadasın dedi anlayamadım pek siz nasıl hesaplıyorsunuz
Cnn beta hcg hormunun da sorun yok troid hormum yuksek cikti dedi dusuk yapabilirisn o kadar agladimki canim cikti daha gitmiycem doktora ya. Evet ihtimal dedi
Aynen bende kullaniorum ve ilk hafta baktigimda 10 a cikmisti dr larim korkulck bisey degil dediler hemen takibe aldikNiye canını sıktın ki bu kadar. İlaç tedavisiyle kontrol altına alınır troid. Dediğin gibi olsaydı toplumun yarısının çocuğu olmazdı. İyi bir Dr a git. İlaçlarına başla. Oruç tutuyordun onu da sor dra. Merak etme hiçbir şey olmayacak