- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah9 ay normal bir süre canım benim nerdeyse 9 yıl olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah9 ay normal bir süre canım benim nerdeyse 9 yıl olacak
Yok ya bence şart degil mecbur olmadikcaSöyliyeyim dr ye ama sanırım smear testi yapıyorlar onun için mecburuz zaten
Hosssss geldinm cnm benimm eyittin geldinBuldum canım![]()
Nasıl gidiyor hamilelik..
Parçalı bulutlu migde yanmasi oluyor cnm senin nasil geciyor☺Nasıl gidiyor hamilelik..
Benim kasık ağrısı, başım dönüyor arada..Parçalı bulutlu migde yanmasi oluyor cnm senin nasil geciyor☺
InsAllah cnm olmaz olur aralikla benim gogus agrim oluyor ara ara karin agrisiBenim kasık ağrısı, başım dönüyor arada..
Mide bulantısı henüz yok ama inşaallah olmaz..
Benimde göğüsler şişti , ve agriyo.. bakalım hayırlısı ile kucağımiza alalimda hepsi geçer..InsAllah cnm olmaz olur aralikla benim gogus agrim oluyor ara ara karin agrisi
InsAllah cnm aliriz saglikla salı gunu randevum var bakalim insAllah görürüm yavrumuBenimde göğüsler şişti , ve agriyo.. bakalım hayırlısı ile kucağımiza alalimda hepsi geçer..
İnşaAllah canım İnsaAllah ❤.InsAllah cnm aliriz saglikla salı gunu randevum var bakalim insAllah görürüm yavrumu![]()
Hayırlısı olsun cnm kalp.atisini cokk merak ediyorum ❤İnşaAllah canım İnsaAllah ❤.
Benimde 23unde bakalım
Çok güzel bir duygu..Hayırlısı olsun cnm kalp.atisini cokk merak ediyorum ❤
Hm talihsizlik iste cnm insAllah güzel hamilelikler geçirirsin ❤.Çok güzel bir duygu..
Ben ilkinde çok anlamadım, dengesiz bir Dr a denk gelmiştim... İnşaallah bunun tadını çıkarmak istiyorum..❤
Ben doktora gitmedim yani dogrusu saglik ocagina gittim ben vitamin istiyorum birazda bunyem zayıf dedim verdi yaklasik 3 haftadır kullanıyorum bitane daha ekstradan verdi baska ilac onuda dedi 12. Haftada basla.Doktora gitmeyen arkadaşlar siz folik asit alıp içmeye başladınız mı? Dr dan sonra mı alacaksınız?
Ben Dr a hemen gittim, yazdi,, 10gundur kullanıyorum..Doktora gitmeyen arkadaşlar siz folik asit alıp içmeye başladınız mı? Dr dan sonra mı alacaksınız?