2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sekiz yıllık evliyim ilk 1,5 yıl korundum , genetik testler temiz, bende pko var, ilk tüp düşük oldu 2 ci tutmadı üzerinden 1,5 yıl geçti tedavi görmeyeli bu arada reglim düzene girdi
Şiddetli ağrım var KASIKLARDA şişkinlik ayın 1 de olmam gerekiyordu halen gelen giden yok
ee peki idrar testi de mi yapmadın? idrarda çıkar. bence yapmalısın. idrarda çıkarsa zaten bir hastanenin aciline gidip kan tahlili de yaptırabilirsin. kandaki değerine göre zaten haftayı kendin de tahmin edersin eğer hamileysen :) ondan sonra da iyi bir doktor bulup 7. haftada muayeneye gitmeni tavsiye ederim. sen de zor hamile kalıyorsan alttan muayene olma. az biraz byüsün tutunsun yerleşsin kalp atışı olsun ondan sonra olabilir. hadi inşallah ya. merak ettim ben de şimdi :)

ee peki idrar testi de mi yapmadın? idrarda çıkar. bence yapmalısın. idrarda çıkarsa zaten bir hastanenin aciline gidip kan tahlili de yaptırabilirsin. kandaki değerine göre zaten haftayı kendin de tahmin edersin eğer hamileysen :) ondan sonra da iyi bir doktor bulup 7. haftada muayeneye gitmeni tavsiye ederim. sen de zor hamile kalıyorsan alttan muayene olma. az biraz byüsün tutunsun yerleşsin kalp atışı olsun ondan sonra olabilir. hadi inşallah ya. merak ettim ben de şimdi :)

iDRAR YAPSAM NEGATİF ÇIKSA BU SEFERDE geç döllenme derim umudum bitme en garanti kan testi bu hafta da bekleyeyim diyorum çünkü önceki yıllarda gecikmelerim olurdu ondan umutlanmıyorum :( sen en son ne zaman yaptırdın tüp bebek

maalesef bugün de regl oldum. haftaya son kez bir kan tahlili yaptıracağım değer sıfıra inmiş mi diye. bu defa düşük oldu inşallah gelecek sefere tutunur. doktorlar tıbben vajinal muayenin hiçbir zararı olmadığını söyleseler de bence 7.8. haftaya kadar alttan muayene olmamakta tedbirli olmakta fayda var... tüm ocak annelerine sevgiler. inşallah mart veya nisana yetişirim ben de :)
Cokk gecmis olsun cnm sıkma canını Rabbim kimsenin kucağını bos birakmaz elbet bencede Alttan muayne hic bi zaman iyi degil yinede üzülme hakkında hayırlısı buymus demekki.

Aminn canım benim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde yavaştan başlıyor şuana kadar halsizlik sürekli uyuma isteği oluyordu.
Amin insAllah cnm olur tabiki halsizlik migde yanmasi bende cok oluyordu halen aralikla var ama henuz migdem cok bulanmadi erkendir.heralde

Kızlar birbirimize bol bol dua edelim bu güzel günlerde Rabbim olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Kızlar birbirimize bol bol dua edelim bu güzel günlerde Rabbim olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Amin canım ben durumumu üstte yazdım senin son regl tarihin neydi

Amin canım ben durumumu üstte yazdım senin son regl tarihin neydi
Benim sat 2 nisan 29 nisanda adet olmam gerekiyordu olmadım 5 gün bekledim mevsim değişikliğidir vs diye düşündüm evde ovülasyon testi vardı bi deniyim dedim böyle çıktı. Kan tahlili yaptırdım 244 çıktı. Ama açık ve net bir şey itiraf edim şubat ve martta bu durumun üstüne çok düşmüştüm belirtiler aradım sürekli araştırdım ama nisan ayında hiiç umursamadım bebek için ilişkiye girmedim Allahıma şükürler olsun bu kez oldu.

2267423

Benim sat 2 nisan 29 nisanda adet olmam gerekiyordu olmadım 5 gün bekledim mevsim değişikliğidir vs diye düşündüm evde ovülasyon testi vardı bi deniyim dedim böyle çıktı. Kan tahlili yaptırdım 244 çıktı. Ama açık ve net bir şey itiraf edim şubat ve martta bu durumun üstüne çok düşmüştüm belirtiler aradım sürekli araştırdım ama nisan ayında hiiç umursamadım bebek için ilişkiye girmedim Allahıma şükürler olsun bu kez oldu.

Eki Görüntüle 2267423

Bizim zaten uzun yıllardır olmadığı için kafaya takma işi çoktan bitti ne var ki bu ay eşim vitamin kullandı bende coraspin ve nerdeyse 1 yıldır düzenli adetim. Adetim gecikse bile ağrı sızı olmazdı bu sefer kasıklar fena ona rağmen gelmemesi umutlandırıyor bira yanımda sökülemiyorsun diyor.Regl oldum diye gidiyorum wc ye akıntı gelmiş oluyor hep ama ben 1 hafta beklicem kan tahlili için

Bizim zaten uzun yıllardır olmadığı için kafaya takma işi çoktan bitti ne var ki bu ay eşim vitamin kullandı bende coraspin ve nerdeyse 1 yıldır düzenli adetim. Adetim gecikse bile ağrı sızı olmazdı bu sefer kasıklar fena ona rağmen gelmemesi umutlandırıyor bira yanımda sökülemiyorsun diyor.Regl oldum diye gidiyorum wc ye akıntı gelmiş oluyor hep ama ben 1 hafta beklicem kan tahlili için
Bat 1 nisan mıydı ?

Merhaba, benimde kan testine göre 5 haftalık muhtemelen ama henüz bir kadın doğum uzmanına gitmedim, mesajları okudum vajinal muayene kafama takıldı gerçekten tehlikeli mi acaba? Bu arada hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X