2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya çok üzgünüm inanın. 690 olan değer 430 a düşmüş. hemen oradaki bir doktora gittim. düşük dedi. bu değerin düşmesi normal değil. rahimde keseyi görmüşseniz değerin yükselmesi lazım. bu düşüşten sonra çıkması zaten anormal olur dedi. gitti yani...
Acba vajinal ultrasyona girdin diyemi düştü deger yada nedenini demedimi Rabbim yavrunu sana bagislasin.üzüldüm gerçekten ya.

ay ne biliyim ya bazı doktorlar direkt vajinal muayene yapıyor ne de olsa bebeğe zarar vermez diye ama tedbirli olmak lazım sanki. yani zaten zor gebe kalmışım. illa keseyi rahimde görecek. çünkü küçük olduğundan yukardan bakınca görünmüyormuş... e beklerdim 1-2 hafta... işten bunlar hep akılsızlıktan. her şey ders oluyor bana. neyse çok şükür ki kanama yoğunlaşmadı. bugün de kan verdim bhcg değerimi göreyim rahatlarım diye. yükseliyorsa zaten sorun yok demektir. 2 hafta sonra da kalp atışını duymak için yine doktora gideceğim. ama bu sefe alttan muayene olmam...
Ben de geçtiğimiz cuma günü doktora gittim bu arada benim saat tarihim 26 Mart bana alttan muay ne e diyeceğini söyledi Ama ben kabul etmedim istiyorsa beklerim geri gelirim dedim o yüzden ultrasonla baktı haftası falan her şeyini iyi dedi iki hafta sonra gel dedi

Ben de geçtiğimiz cuma günü doktora gittim bu arada benim saat tarihim 26 Mart bana alttan muay ne e diyeceğini söyledi Ama ben kabul etmedim istiyorsa beklerim geri gelirim dedim o yüzden ultrasonla baktı haftası falan her şeyini iyi dedi iki hafta sonra gel dedi
OO AYNIYIZ BENİM DE 26 MART

OO AYNIYIZ BENİM DE 26 MART
Rabbim gönlünüzden geçini nasip etsin☺

ya çok üzgünüm inanın. 690 olan değer 430 a düşmüş. hemen oradaki bir doktora gittim. düşük dedi. bu değerin düşmesi normal değil. rahimde keseyi görmüşseniz değerin yükselmesi lazım. bu düşüşten sonra çıkması zaten anormal olur dedi. gitti yani...

Ya gerçekten çok üzüldüm. :( yinede allahtan umut kesilmez sıkma canını ne olur. Bunu bikaç kere daha duydum alttan muayene olmayın dedi arkadaslarım da. Benımde bu cımartesi inşallah kese görünür ulteasonda

Merhaba. Allah izin berirse bende ocak annesi olacağım. Ben daha çok yeniğim 4+4 ve de ye gitmedim kan vermedim. Sadece evdeki testten öğrendim. Yarın kan vermeye gideceğim
Benim bir kızım iki kerede 9 haftalık kalbi duran beneğim var. Bunun için biraz tedirginim. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasipmetsin. Sağlıkla geçiririz hamileliği inşallah. Herkese hayırlı olsun

Merhaba. Allah izin berirse bende ocak annesi olacağım. Ben daha çok yeniğim 4+4 ve de ye gitmedim kan vermedim. Sadece evdeki testten öğrendim. Yarın kan vermeye gideceğim
Benim bir kızım iki kerede 9 haftalık kalbi duran beneğim var. Bunun için biraz tedirginim. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasipmetsin. Sağlıkla geçiririz hamileliği inşallah. Herkese hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insAllah cnm umarım sorun olmaz iyi düşün Allahin izni ile sorun cikmadan hayırlı hamilelikler geçiririz hepimiz😍😍

Hayırlı olsun şimdiden, sağlıcakla gelsin minik

selam aralık sonu da olabilir ocak başı da ,, kısmet
hepinize sağlıklı güze hamilelikler ve doğum dilerim.
keseyi gördük ama henüz herhangi bir belirtim yok benim, yorgunluk dışında..

Merhaba bende bugün kan testi yaptırdım 6730 çıktı. Daha kadın doğuma gitmedim. Nasipse haftaya salı gideceğim. Benim karın ağrılarım oluyor.

Selam kızlar. 6. Haftamdayim. Diğer gebeliklerikin aksine bu gebeliğimde çok halsizlik yaşıyorum. yaştan mi acaba 😆 bir de aranizda oruç tutabilen var mı?

Yaa ne diyorsun olmaz öyle sey ya bence doktor anlamamistir baska bi doktora git neden öyle olduki ☹☹
maalesef bugün de regl oldum. haftaya son kez bir kan tahlili yaptıracağım değer sıfıra inmiş mi diye. bu defa düşük oldu inşallah gelecek sefere tutunur. doktorlar tıbben vajinal muayenin hiçbir zararı olmadığını söyleseler de bence 7.8. haftaya kadar alttan muayene olmamakta tedbirli olmakta fayda var... tüm ocak annelerine sevgiler. inşallah mart veya nisana yetişirim ben de :)

Acba vajinal ultrasyona girdin diyemi düştü deger yada nedenini demedimi Rabbim yavrunu sana bagislasin.üzüldüm gerçekten ya.
doktor düşük diyor ama neden tam muayeneden sonra kanamanın gerçekleştiğini söylemiyor. hiçbir alakası yok demeye getirdi. bu kadar tesadüf olabilir mi? bence kesinlikle tesadüf değil. kimseye de tavsiye etmiyorum vajinal muayeneyi. en azından 7.8. haftaya kadar maniniz yoksa bekleyin. kalp atışı normal muayenede duyulabilir. bu vajinal muayene acelesi nedir anlamadım... zaten iki gündür şiddetli sanım vardı. bugün de regl oldum ve maalesef düştü yani...

doktor düşük diyor ama neden tam muayeneden sonra kanamanın gerçekleştiğini söylemiyor. hiçbir alakası yok demeye getirdi. bu kadar tesadüf olabilir mi? bence kesinlikle tesadüf değil. kimseye de tavsiye etmiyorum vajinal muayeneyi. en azından 7.8. haftaya kadar maniniz yoksa bekleyin. kalp atışı normal muayenede duyulabilir. bu vajinal muayene acelesi nedir anlamadım... zaten iki gündür şiddetli sanım vardı. bugün de regl oldum ve maalesef düştü yani...

Canım merak ettim kaç tane başarısız tüp bebek denemen var.Şu an doğal yolla mı hamile kaldın.Benimde 2 denemem var başarısız bu ay reglim gecikti seni görünce umutlandım niyeyse

Canım merak ettim kaç tane başarısız tüp bebek denemen var.Şu an doğal yolla mı hamile kaldın.Benimde 2 denemem var başarısız bu ay reglim gecikti seni görünce umutlandım niyeyse
merhaba canım. 1 boş kese, 2 tüp bebek ve en son 1 düşük oldu benim işte. yaşım 38. 6 senedir evliyim. ümitlen elbette şansın her zaman var. ama sen de zor hamile kalıyorsan tavsiyemdir sakın sakın alttan muayene olma. kalp atışına kadar en azından. hayırlı haberlerini alırız inşallah canım.

merhaba canım. 1 boş kese, 2 tüp bebek ve en son 1 düşük oldu benim işte. yaşım 38. 6 senedir evliyim. ümitlen elbette şansın her zaman var. ama sen de zor hamile kalıyorsan tavsiyemdir sakın sakın alttan muayene olma. kalp atışına kadar en azından. hayırlı haberlerini alırız inşallah canım.

Ben sekiz yıllık evliyim ilk 1,5 yıl korundum , genetik testler temiz, bende pko var, ilk tüp düşük oldu 2 ci tutmadı üzerinden 1,5 yıl geçti tedavi görmeyeli bu arada reglim düzene girdi
Şiddetli ağrım var KASIKLARDA şişkinlik ayın 1 de olmam gerekiyordu halen gelen giden yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X