Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkinda hayırlisi 4 hafta 4 günlük yani 5. Haftamdayimmerhaba. benimki çok yeni ama aralık mı ocak mı olabilir bilmiyorum. sizin kaçıncı haftanız?
doktora gittiniz mi? keseyi görebildiniz mi? benimki de sanırım 4 hafta 5 günlük. ama siz yumurtlamaya göre mi söylüyorsunuz yoksa son reglin ilk gününe göre mi?Hakkinda hayırlisi 4 hafta 4 günlük yani 5. Haftamdayim
Son regilin ilk gunune gore öyle cnm yok gitmedim 1 buçuk aylik olsun sonra acele etmiycmdoktora gittiniz mi? keseyi görebildiniz mi? benimki de sanırım 4 hafta 5 günlük. ama siz yumurtlamaya göre mi söylüyorsunuz yoksa son reglin ilk gününe göre mi?
Ayni denk geliyoruz desene Rabbim.anneli babali saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm.Selam kızlar benim de bugün tam 5 haftam doldu. 40 haftam 1 Ocak ta doluyor. Kısmet..
Ayni denk geliyoruz desene Rabbim.anneli babali saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm.
Cok guzel bi duygu insAllah sorun sıkıntı olmadan güzel hamilelik geciririz benim ki 1 buçuk aylik olsun sonra gidcmİnşallah cümlemize..
1 hafta sonra kalp atipini duymaya gideceğiz inşallah
Hayırlı olsun cnm benim Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllah. Daha cok yeniymis evet benim degerim de 208.6 di simdi kac bilemiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun isteyen herkese nasip etsin insAllahHerkese selamlar,
Bende yeni öğrenenlerdenim :) çok erken öğrendim pazartesi beta hcg :20.2 idi çarşamba 58.82 idi bugün doktora gittim doktorda cok küçük hiç muayene etmeyelim haftaya cumartesi değerin 1000 üstü olur ozaman kese görürrüz dedi. Artık hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Hayırlı olsun şimdiden herkese.
Öncelikle hayırlı olsun ben şunu merak ettim değerinizin 20.2 olduğu zaman adetiniz kaç gün geçmiştiHerkese selamlar,
Bende yeni öğrenenlerdenim :) çok erken öğrendim pazartesi beta hcg :20.2 idi çarşamba 58.82 idi bugün doktora gittim doktorda cok küçük hiç muayene etmeyelim haftaya cumartesi değerin 1000 üstü olur ozaman kese görürrüz dedi. Artık hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Hayırlı olsun şimdiden herkese.
Öncelikle hayırlı olsun ben şunu merak ettim değerinizin 20.2 olduğu zaman adetiniz kaç gün geçmişti
Anladım canım teşekkür ederimİnanın onu söylemem cok güç. Çünkü sabit bir regl günüm yok. Polikistik overım var, bazen 60 günde bir en erken 45 gnde bir oluyorum regl. Ama doktora perşembe gittim o gün için regl bugunlermiş demişti. Yani aslında döllenmeden yaklaşık 11 gn sonra öğrenmş oluyorum tahminime göre. Umarım yardımcı olmusumdur
Rabbim yardimcin olsun cnm insAllah sorun cikmaz üzülme doktor öyle dediyse öyledir sıkıntı etme kendins niye normal ultrasyonla bakmadiki.Hanimlar iyi geceler. Bugun doktora gittim de 5 haftalikmisiz. Ama muayeneden sonra adet benzeri bir agrim oldu 2-3saat. Sonra hafif bir kanamam oldu. Minik bir iki pihti da atti. Cok zor hamile kaldim basarisiz tup bebek denemelerinden sonra. Korkuyorum. Doktor yerlesme agrisidir diyor ama bu vajinal muayeneden dolayi oldu bence. Sizin de riskli bi durumunuz varsa tavsiye etniyorum 7.haftaya kadar vajinal muayene olmayin. Kanama artarsa doktora gidecegim. Insallah boyle kalir artmaz.
ay ne biliyim ya bazı doktorlar direkt vajinal muayene yapıyor ne de olsa bebeğe zarar vermez diye ama tedbirli olmak lazım sanki. yani zaten zor gebe kalmışım. illa keseyi rahimde görecek. çünkü küçük olduğundan yukardan bakınca görünmüyormuş... e beklerdim 1-2 hafta... işten bunlar hep akılsızlıktan. her şey ders oluyor bana. neyse çok şükür ki kanama yoğunlaşmadı. bugün de kan verdim bhcg değerimi göreyim rahatlarım diye. yükseliyorsa zaten sorun yok demektir. 2 hafta sonra da kalp atışını duymak için yine doktora gideceğim. ama bu sefe alttan muayene olmam...Rabbim yardimcin olsun cnm insAllah sorun cikmaz üzülme doktor öyle dediyse öyledir sıkıntı etme kendins niye normal ultrasyonla bakmadiki.
Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllah
Öyle canm vajinal muayne iyi degil tabi.ay ne biliyim ya bazı doktorlar direkt vajinal muayene yapıyor ne de olsa bebeğe zarar vermez diye ama tedbirli olmak lazım sanki. yani zaten zor gebe kalmışım. illa keseyi rahimde görecek. çünkü küçük olduğundan yukardan bakınca görünmüyormuş... e beklerdim 1-2 hafta... işten bunlar hep akılsızlıktan. her şey ders oluyor bana. neyse çok şükür ki kanama yoğunlaşmadı. bugün de kan verdim bhcg değerimi göreyim rahatlarım diye. yükseliyorsa zaten sorun yok demektir. 2 hafta sonra da kalp atışını duymak için yine doktora gideceğim. ama bu sefe alttan muayene olmam...
ya çok üzgünüm inanın. 690 olan değer 430 a düşmüş. hemen oradaki bir doktora gittim. düşük dedi. bu değerin düşmesi normal değil. rahimde keseyi görmüşseniz değerin yükselmesi lazım. bu düşüşten sonra çıkması zaten anormal olur dedi. gitti yani...Öyle canm vajinal muayne iyi degil tabi.
Kan degerine bak icin rahat etsin.
Bide kacinci haftandasinki kalp atisini duymadin
Yaa ne diyorsun olmaz öyle sey ya bence doktor anlamamistir baska bi doktora git neden öyle olduki ☹☹ya çok üzgünüm inanın. 690 olan değer 430 a düşmüş. hemen oradaki bir doktora gittim. düşük dedi. bu değerin düşmesi normal değil. rahimde keseyi görmüşseniz değerin yükselmesi lazım. bu düşüşten sonra çıkması zaten anormal olur dedi. gitti yani...