Benim kusma perisan ediyor beni. 1 kg verdim bileArkadaşlar ben gibi başını kaldıramayan,hiç bi işe bakamayan,elinde kolonya ordan oraya yatan var mı yabulantıdan gözümü açamıyorım.kusma başlamadı ama yakındır o da.ne zaman bitecek bu haller
Maşallah allahım sana bağışlasın inşallah benim de haftaya Cumartesi randevum 5+3 olucaz acaba kese görünür müKızlaaarrr şimdi geldim doktordan çok şükür kesemizi gördükhaftaya da kalp atışı için çağırdı
Benim çok az açık kahve akıntım var diye dün progestan başladım dünden beri başımı kaldıramıyorum. 5.haftaı bitirdik bugün ilk kez bulantılar başladıArkadaşlar ben gibi başını kaldıramayan,hiç bi işe bakamayan,elinde kolonya ordan oraya yatan var mı yabulantıdan gözümü açamıyorım.kusma başlamadı ama yakındır o da.ne zaman bitecek bu haller
BenHanımlar birşey soracağım hiç kilo almama rağmen (100 gr bile almadım) karnım büyüdü bu 2. Çocuğum ilkinde bu kadar erken karnım büyümemişti Am resmen şu anda pantolanlarımı ilikleyemiyorum var mı aynı durumda olan
Yok, karından vurunuyorum. Doktorum karın ya da bacak dedi. Bacak ve kol çok acır dedi hemşire de. Karından bir sıkıntı yok tedirgin olacak benim anladığım. Yazdığım gibi, bir hemşire karından önermiyoruz dedi ama deri altına vuruluyor yani kalkıp rahme girecek hali yok iğnenin. O sebeple bir sıkıntı olacağını zannetmiyoru.Bacaktan veya koldan vurulmuyor musunuz. Ben karindan tedirgin oluyorum genelde bacak ve koldan vuruluyorum. Ilk hamileligimde de oyle yapmistim
Bende enox kullaniyorum bende de igneyi yapinca yanma oluyor cnm bu arada sacmalamis aksina hamilelere karindan vurmayi oneriyorlar ben kizimda hep karnimdan yaptim sen bosver onlari kendin yapmaya alisirsan daha ii olur bir kere cesaretlen arkasi gelir
Kızlar bugün eşim vurdu, hiç morarmadıHerkes bir şey söylüyor ya yanlış bişey olsa doktorlar karından vurun demez. Zaten kol ve bacakta kas daha fazla oldugu için aşırı acı⁹yor. Kolumdan vurdugum da kolumun agrısından duramıyordum. En rahatı göbek. Yanma ilk yaptıgın zamanlarda yogun oluyor ama zamanla azalıyor canım. Ben şuan morarma dışında yanma veya acı pek hissetmiyorum.
Benim ki ilk zamanlar söyleniyordu ben yapamam git sağlık ocağında yaptır diye adam şimdi işi makaraya çevirdiKızlar bugün eşim vurdu, hiç morarmadıgerçekten çok şaşkınım. Hemşireler morarttı, kocişim mis gibi vurdu valla
Biz onlardan daha saglikciyiz vallaKızlar bugün eşim vurdu, hiç morarmadıgerçekten çok şaşkınım. Hemşireler morarttı, kocişim mis gibi vurdu valla
Görünür canım benim de bugün 5+5 ti ama doktor kese 5+3 dedi. Önemli değil iki gün fark normal dedi. Senin de gözükür yaniMaşallah allahım sana bağışlasın inşallah benim de haftaya Cumartesi randevum 5+3 olucaz acaba kese görünür mü
İnşallah ya canım allah yavrunu da sna bağışlasınGörünür canım benim de bugün 5+5 ti ama doktor kese 5+3 dedi. Önemli değil iki gün fark normal dedi. Senin de gözükür yani
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın BebişimIyi geceler bayanlar insallah allah izin verirse bende 2020 ocak annesi olucam kadir gecesinde ogrendim bebegimi
Aminnn canım hepimizin inşallahİnşallah ya canım allah yavrunu da sna bağışlasın
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahIyi geceler bayanlar insallah allah izin verirse bende 2020 ocak annesi olucam kadir gecesinde ogrendim bebegimi
Kac damla kullaniyorsnz bnde kullaniuorm ama ekmekle hic hissetmiyormKızlar d vitamini damla kullanıyorum ama aşırı midem bulanıyor bazen içemiyorum malesefekmekle de suyla da denedim olmuyor bunun bir hapı falan var mı doktora söyleyip ona geçsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?