2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski kullandigim damlada 12 damlaydi bu yeni gittgim doktor degstrdi 1 damla bu acaba bu sekilde degstrsenzmi
Bir daha ki kontrolümde söyleyeceğim belki değiştirir. Sizin değerlerinize tekrar bakıp mı değiştirdi yoksa direk kendisi mi değiştirdi. Bir de bunları ne kadar kullanacağız acaba doğuma kadar değildir heralde

Benm degerim 9 du sizin ne kadar bilmiyorm sorun ben doktorumu degstrdm o da bu vitamini verdi devletteki 12 damlaydi bu 1 damla yaziyo ustundede ne kadar kullanrz bilmiyorm ama gelisim icin d vitaminin onemli

Merhaba bende adet tarihine göre 4 ,5 haftalik hamileyim ama beta 130 larda,açıkçası tedirgin bekleyişim sürüyor çünkü lekelenmelerimde var.

Kızlar bir şey soracağım özellikle bir kaç akşamdır yemek yiyemiyorum yada yesem bile yediklerimi çıkarıyorum. Sonra da başka bişey yiyemiyorum öylece yatıyorum. Tok karna içmem gereken ilaçlarım var onları da öyleyken içiyorum sizce sıkıntı olur mu

Kızlar bende adetten 2 gün önce test yaptırdım 170 çıktı afet günü yaptırdım 400 çıktı 4 gün geçtikten sonra yaptırdım 1724 çıktı sizce nasıl Cumartesi kontrolüm var

Kızlar bende adetten 2 gün önce test yaptırdım 170 çıktı afet günü yaptırdım 400 çıktı 4 gün geçtikten sonra yaptırdım 1724 çıktı sizce nasıl Cumartesi kontrolüm var
Hayırlı olsun değerler iyi gözüküyor. İnşallah her şey yolunda gider

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…