- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
12 damla bilmiyorum ya beni çok etkiliyor genelde yatarken yemeye çalışıyorum bir kaç kez öğlen denedim ama günü bitiremedim resmenKac damla kullaniyorsnz bnde kullaniuorm ama ekmekle hic hissetmiyorm
Eski kullandigim damlada 12 damlaydi bu yeni gittgim doktor degstrdi 1 damla bu acaba bu sekilde degstrsenzmi12 damla bilmiyorum ya beni çok etkiliyor genelde yatarken yemeye çalışıyorum bir kaç kez öğlen denedim ama günü bitiremedim resmen
Bir daha ki kontrolümde söyleyeceğim belki değiştirir. Sizin değerlerinize tekrar bakıp mı değiştirdi yoksa direk kendisi mi değiştirdi. Bir de bunları ne kadar kullanacağız acaba doğuma kadar değildir heraldeEski kullandigim damlada 12 damlaydi bu yeni gittgim doktor degstrdi 1 damla bu acaba bu sekilde degstrsenzmi
Benm degerim 9 du sizin ne kadar bilmiyorm sorun ben doktorumu degstrdm o da bu vitamini verdi devletteki 12 damlaydi bu 1 damla yaziyo ustundede ne kadar kullanrz bilmiyorm ama gelisim icin d vitaminin onemliBir daha ki kontrolümde söyleyeceğim belki değiştirir. Sizin değerlerinize tekrar bakıp mı değiştirdi yoksa direk kendisi mi değiştirdi. Bir de bunları ne kadar kullanacağız acaba doğuma kadar değildir heralde
10000i gecmsti benm 6+4te duydukKızlar kalp atışını duyduğunuz zaman değeriniz kaçtı
Maşallah canım alalar sağlıkla almayı nasip etsin kucağına10000i gecmsti benm 6+4te duyduk
insallah canim nasipMaşallah canım alalar sağlıkla almayı nasip etsin kucağına
Merhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamıleyım hepımız sağ saglım kucağımıza alırız ıns bebeklerımızı benım sorum şu benım ılk tahlılımde degerım 175.89 çıktı 11.gun 559.33 çıktı sızce bu değer normal mı? Çok fazla bır artış mı olmus bırden ıkız olma ıhtımalı olabılır mı?
Amin insallah canimHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Amin canim insallah hepimize sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin rabbimHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın Bebişim
Maşallah canım çok sevindim peki değerin kaç benim de Cumartesi 5+3 olucakMerhaba arkadaslar bende 2020 ocak annesi olacagım inşallah şu an 5+3 teyiz keseyi gördü dr um. Kalp atışını duyan arkadaslar kaçıncı haftada duydunuz
Hayırlı olsun sağlıkla gelişsin bebişinizMerhaba arkadaslar bende 2020 ocak annesi olacagım inşallah şu an 5+3 teyiz keseyi gördü dr um. Kalp atışını duyan arkadaslar kaçıncı haftada duydunuz
Hayırlı olsun. Sağlıkla alın kucağınızaMerhaba arkadaslar bende 2020 ocak annesi olacagım inşallah şu an 5+3 teyiz keseyi gördü dr um. Kalp atışını duyan arkadaslar kaçıncı haftada duydunuz
Hayırlı olsun değerler iyi gözüküyor. İnşallah her şey yolunda giderKızlar bende adetten 2 gün önce test yaptırdım 170 çıktı afet günü yaptırdım 400 çıktı 4 gün geçtikten sonra yaptırdım 1724 çıktı sizce nasıl Cumartesi kontrolüm var
İnşallah canım senin herşey gönlünce olsunHayırlı olsun değerler iyi gözüküyor. İnşallah her şey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?