Zararı var mıdir acaba onun bebeğeVajinal ultrasonla duyulur canim.
Muhakkak vurmadan once havasini alin bazen oda morarma yapiyor unutulursa alisirsiniz zamanla bende ilk zamanlarimda cok morartirdim simdi belli belirsiz vurdugum yerler cok nadir morarioKızlar siz daha önce karından yaptığımız iğne ile ilgili konuşmuştunuz sanırım ama ben o zaman iğne kullanmadığım için çok dikkatli okumamıştım. Şimdi doktorum bana da karından yapılan iğneden verdi. Dün ilkini hastanede vurundum ama o kadar morardı ki anlatamam size. Baya koyu patlıcan moru. Boyutu da baya bi büyük. Aylarca ne hale gelicem ben. Bu normal mi? Bu kadar morarmaması için yapabileceğim birşey var mı? Hepinizin bu kadar morarıyor mu?
Öncelikle göbeğinize çok yakın olmasın etinizi iki parmağınızla sıkın ve en önemlisi iğne dik açıda iken vurun daha az morarmalar oluyor. İğnenin havasını almayı unutmayın. Ben 1.5 aydır kullanıyorum zamanla alışıyorsunuz morartmadan yapmaya. Bir de iğne ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama o da farkedıyor kesinlikle. Doktor bana ilk enox yazdı bitince tekrar yazdırdıgımda eczacı o ilaç yok diye muadil olan oksapar verdi. Kesinlikle enoxu tek geçerim. Oksapar iğne ucu kalın ve vucuduma batmıyor baya canımı yakıyor. Ama enox da böyle bir şey yoktu bitince tekrar enoxa geçeceğim.Kızlar siz daha önce karından yaptığımız iğne ile ilgili konuşmuştunuz sanırım ama ben o zaman iğne kullanmadığım için çok dikkatli okumamıştım. Şimdi doktorum bana da karından yapılan iğneden verdi. Dün ilkini hastanede vurundum ama o kadar morardı ki anlatamam size. Baya koyu patlıcan moru. Boyutu da baya bi büyük. Aylarca ne hale gelicem ben. Bu normal mi? Bu kadar morarmaması için yapabileceğim birşey var mı? Hepinizin bu kadar morarıyor mu?
Zararı var mıdir acaba onun bebeğe
Daha önce düşüğüm olduğu için, eğer kan pıhtılaşma problemim varsa diye direk coraspin ve kan sulandırıcı iğne verdi. Aslında tahlil, test falan yapılmadı hiç ama temkinli olmak adına böyle yapıyorlar heralde canım.Neden karindan veriyo doktor bi test yapiliomu canm
Benmde dusugum var sadece coraspririn iciom yeterli olur insallahDaha önce düşüğüm olduğu için, eğer kan pıhtılaşma problemim varsa diye direk coraspin ve kan sulandırıcı iğne verdi. Aslında tahlil, test falan yapılmadı hiç ama temkinli olmak adına böyle yapıyorlar heralde canım.
Muhakkak vurmadan once havasini alin bazen oda morarma yapiyor unutulursa alisirsiniz zamanla bende ilk zamanlarimda cok morartirdim simdi belli belirsiz vurdugum yerler cok nadir morario
Öncelikle göbeğinize çok yakın olmasın etinizi iki parmağınızla sıkın ve en önemlisi iğne dik açıda iken vurun daha az morarmalar oluyor. İğnenin havasını almayı unutmayın. Ben 1.5 aydır kullanıyorum zamanla alışıyorsunuz morartmadan yapmaya. Bir de iğne ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama o da farkedıyor kesinlikle. Doktor bana ilk enox yazdı bitince tekrar yazdırdıgımda eczacı o ilaç yok diye muadil olan oksapar verdi. Kesinlikle enoxu tek geçerim. Oksapar iğne ucu kalın ve vucuduma batmıyor baya canımı yakıyor. Ama enox da böyle bir şey yoktu bitince tekrar enoxa geçeceğim.
Doktorların yaklaşımı farklı oluyor canım. Belki bende de pıhtılaşma yok ama verdi doktor işte. Ama aklına soru işareti takılıyorsa sor istersen doktoruna bir dahaki randevuda.Benmde dusugum var sadece coraspririn iciom yeterli olur insallah
Sorayym bakalmm canm cok merak ediyorm zatnDoktorların yaklaşımı farklı oluyor canım. Belki bende de pıhtılaşma yok ama verdi doktor işte. Ama aklına soru işareti takılıyorsa sor istersen doktoruna bir dahaki randevuda.
Canım riskli gebelere aylarca vajinal ultrasonla bakıyorlar. Yani bir zararı yok bencede.Yok canim zarari olsa doktor bakar mi? Ben de ilk bilmedigimden tirstim ama netten uzman doktorlari falan dinledim kanama yapar vs hic ama hic alakasi yokmus. Benim kalp atislarini duyana kadar hep alttan bakti.
Aynıyız bende 6+0 da haftaya gideceğim. Oğlumda erken döllenmeydi 6.haftada duymuştuk. Şimdiki de erken döllenme bakalım inşallah duyarızArkadaslar bugün 5+0 Haftadayiz ve minicik keseyi gördük çok şükür . Darısı kalp atışlarında. Haftaya 6+0 olunca doktora gideceğim açaba duyulur mu
Bende bugün doktora gittim. Adet tarihime göre 7+2 olmasi gerekiyodu ama ultrasonda 6+2 dedi doktor. Bide kalp atışları oluşmaya başlamış dedi ama hic dinlemeye çalışmadi dinletmedi. Hic ilgilenmedi. Baya moralim bozuldu sonuçta insan heyecanla gidiyo oraya. Kdinin bi dövmedigi kaldi. Bağırır gibi konuştu. Esimin yanima gelmesine musaade etmedi icerde benden baskasi olmadığı halde. Ultrason görüntüsünü bana göstermedi resmini vermedi. Ayakta 1 dkda bakti yolladi. Gercekten bazi devlet hastahanesi doktorları bu şekilde sinir bozucu davraniyo
Bi dahakine mecbur özele gidecem. Ayni şeyleri yaşamamak icin. Insani mecbur özele yönlendiriyolarÇok üzücü ya maalesef çoğu devlet hastaneleri böyle ..
İnşallah bir daha ki gittiğinde kalp atışlarını da duyarsın canım sıkıntı yapma, o görmüştür atışları da uyuzluk etmiş belli ki
Bende enox kullaniyorum bende de igneyi yapinca yanma oluyor cnm bu arada sacmalamis aksina hamilelere karindan vurmayi oneriyorlar ben kizimda hep karnimdan yaptim sen bosver onlari kendin yapmaya alisirsan daha ii olur bir kere cesaretlen arkasi gelirİki tane vurundum şimdilik, ikisini de hemşireye vurdurdum, öğreneyim diye. Dün vuranınki aşırı morardı, bugün vuranın da morardı ama diğerine göre daha az. Olur böyle çok normal dediler. havasını aldılar, karından 4 parmak ileriye vurdular ikisi deinşallah benim de zamanla alışır da morarmaz. Yarın itibari ile eşim ile ben kendimiz vurucaz artık. Enox canım benimkisi de. İğneden canım acımıyor ama ilaç yakıyor baya. Yanma sizlerde de oluyor mu? Bi de bugünkü hemşire hamilelere karından önermiyoruz dedi. Doktorum karın dedi, burda nerdeyse herkes karından vuruyor. İnsanı durduk yere korkutmayı çok seviyolar, sinir oluyorum.
Canım bence biraz sabret 7 8 haftada direkt karından baksın ben öyle yapacağım zaten doktorum kalp atışını çok küçükken dinlemek de bebişe zarar verebiliyor dediArkadaslar bugün 5+0 Haftadayiz ve minicik keseyi gördük çok şükür . Darısı kalp atışlarında. Haftaya 6+0 olunca doktora gideceğim açaba duyulur mu
Herkes bir şey söylüyor ya yanlış bişey olsa doktorlar karından vurun demez. Zaten kol ve bacakta kas daha fazla oldugu için aşırı acıyor. Kolumdan vurdugum da kolumun agrısından duramıyordum. En rahatı göbek. Yanma ilk yaptıgın zamanlarda yogun oluyor ama zamanla azalıyor canım. Ben şuan morarma dışında yanma veya acı pek hissetmiyorum.İki tane vurundum şimdilik, ikisini de hemşireye vurdurdum, öğreneyim diye. Dün vuranınki aşırı morardı, bugün vuranın da morardı ama diğerine göre daha az. Olur böyle çok normal dediler. havasını aldılar, karından 4 parmak ileriye vurdular ikisi deinşallah benim de zamanla alışır da morarmaz. Yarın itibari ile eşim ile ben kendimiz vurucaz artık. Enox canım benimkisi de. İğneden canım acımıyor ama ilaç yakıyor baya. Yanma sizlerde de oluyor mu? Bi de bugünkü hemşire hamilelere karından önermiyoruz dedi. Doktorum karın dedi, burda nerdeyse herkes karından vuruyor. İnsanı durduk yere korkutmayı çok seviyolar, sinir oluyorum.
Bacaktan veya koldan vurulmuyor musunuz. Ben karindan tedirgin oluyorum genelde bacak ve koldan vuruluyorum. Ilk hamileligimde de oyle yapmistimİki tane vurundum şimdilik, ikisini de hemşireye vurdurdum, öğreneyim diye. Dün vuranınki aşırı morardı, bugün vuranın da morardı ama diğerine göre daha az. Olur böyle çok normal dediler. havasını aldılar, karından 4 parmak ileriye vurdular ikisi deinşallah benim de zamanla alışır da morarmaz. Yarın itibari ile eşim ile ben kendimiz vurucaz artık. Enox canım benimkisi de. İğneden canım acımıyor ama ilaç yakıyor baya. Yanma sizlerde de oluyor mu? Bi de bugünkü hemşire hamilelere karından önermiyoruz dedi. Doktorum karın dedi, burda nerdeyse herkes karından vuruyor. İnsanı durduk yere korkutmayı çok seviyolar, sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?