benim gün içinde daha rahat canım dokunmadıkça hissetmiyorum ama gece çoğu zaman ağrısı yüzünden uyanıyorum birde mide bulantım geçer diyordum bu aralar iyice arttıEvet yaaa bende de ufak ufak leke şeklinde sanki koyulaşma başladıağrı en beteri ama ne uykumda ne de uyanıkken doğru düzgün hareket edebiliyorum. Merdiven inip çıkarken falan nasıl ağrıyo
Ben de bu güne kaar çok yoktu mide bulantısı ama bu sabah bi bulantıyla uyandımbenim gün içinde daha rahat canım dokunmadıkça hissetmiyorum ama gece çoğu zaman ağrısı yüzünden uyanıyorum birde mide bulantım geçer diyordum bu aralar iyice arttı
bizde görürüz inşalalh kalp atışını, erken
Maşallah canım erken görmüşsünz kalp atışı
Benimde 27nisan Sat, 8 haziran gidicem dr a inşallah
canım değerlerin normal. Ortalama iki kat artar bazılarında daha fazla olabilir bazılarında daha az. İki üç günde bir kan ver. 3000 lere ulaşınca keseyi görmek için gidersin. İçini de ferah tut. Stres yapma. Böyle hissetmekte de yalnız değilsin. Hayırlı olsunGünaydın hamile olduğumu yeni öğrendim. Ama hala kuşku duyuyorum. 3+6 iken kan testinde hcg 311 çıktı 2 gün sonra 540. Her yerde 2 kat artması gerek yaziyor. Böyle bir durumda olan var mı. Göğüslerim 2 gün öncesinde daha hassatı. Şimdi değil gibi. Sanırım ufaktan sıyırıyorum. Çok dinlemeye başladım kendimi
yaaa ben de. Ben artık yazmıcam sen benim yerime de anlatıyorsunBen de bu güne kaar çok yoktu mide bulantısı ama bu sabah bi bulantıyla uyandım
Teşekkür ederim.Yarın tekrar baktırayım o zaman . Keseyi görunceye kadar içim rahat etmeyecek sanırimcanım değerlerin normal. Ortalama iki kat artar bazılarında daha fazla olabilir bazılarında daha az. İki üç günde bir kan ver. 3000 lere ulaşınca keseyi görmek için gidersin. İçini de ferah tut. Stres yapma. Böyle hissetmekte de yalnız değilsin. Hayırlı olsun
Stres yapmayin normal degerler cok kucuk kendinizi yipratmayn kese goruunce bebek icin bebegi gorunce kalp atisi icin sonra gelisimi derken hem bu stresler o yuzdn iyi dusunmeye calisin lutfenTeşekkür ederim.Yarın tekrar baktırayım o zaman . Keseyi görunceye kadar içim rahat etmeyecek sanırim
Kendimi dinlemeyi bırakmalıyım gecmez yoksa 9 ayStres yapmayin normal degerler cok kucuk kendinizi yipratmayn kese goruunce bebek icin bebegi gorunce kalp atisi icin sonra gelisimi derken hem bu stresler o yuzdn iyi dusunmeye calisin lutfen
Evet cok zor biliyorum ama inann sakin olmak gerek bebek stresten cok etkileniyomus sonucta rabbim ne derse onu yasayip gorcez kendimizi yipratmamaliyizKendimi dinlemeyi bırakmalıyım gecmez yoksa 9 ay
Neden karindan veriyo doktor bi test yapiliomu canmKızlar siz daha önce karından yaptığımız iğne ile ilgili konuşmuştunuz sanırım ama ben o zaman iğne kullanmadığım için çok dikkatli okumamıştım. Şimdi doktorum bana da karından yapılan iğneden verdi. Dün ilkini hastanede vurundum ama o kadar morardı ki anlatamam size. Baya koyu patlıcan moru. Boyutu da baya bi büyük. Aylarca ne hale gelicem ben. Bu normal mi? Bu kadar morarmaması için yapabileceğim birşey var mı? Hepinizin bu kadar morarıyor mu?
Benim tek ilişki oldu canım. Reglden 10gün döllenme oldu ki ben reglden 20.yada 21.gün öğrendim testte silik çıktı. 24.gün sanırım 180, 26.günde 400lerde çıktı beta.MErhaba kalp atışları genelde benim böyle oluyor hamileliklerimde bu 3. hamileliğim 2. de kalbi durmuştu 1.den bir kızım var 5 yaşında çok şükür. Bunda da kalbi durabilir mi diye düşünüyorum çünkü diğerinde sebebi tespit edilmemişti.
Erken döllenme olduğunu ultrasonla mı söylüyorlar sen kendin ilişkilere göre mi hesaplıyorsun canım? Benimde büyük ihtimalle erken döllenme gibi geliyor ama nasıl emin olabiliri bilemedim.
Canim ben 1 aya yakindir vuruyorum gobegime o igneden. Gobek deligine yakin yerler morariyor genelde. Tavsiyem daha uzak yerlere yapman. O sekilde olunca morarmiyor. Ve zaten igne girerken cok acıyorsa bil ki yanlis yerdesin ve moraracak. O yuzden o noktaya yapmadan baska yere yapabilirsin.Kızlar siz daha önce karından yaptığımız iğne ile ilgili konuşmuştunuz sanırım ama ben o zaman iğne kullanmadığım için çok dikkatli okumamıştım. Şimdi doktorum bana da karından yapılan iğneden verdi. Dün ilkini hastanede vurundum ama o kadar morardı ki anlatamam size. Baya koyu patlıcan moru. Boyutu da baya bi büyük. Aylarca ne hale gelicem ben. Bu normal mi? Bu kadar morarmaması için yapabileceğim birşey var mı? Hepinizin bu kadar morarıyor mu?
Bends geçen yıl mayısta kürtaj oldum canım 10 haftalık kalbi durdu. Gelişimi çok iyiydi önde gidiyordu o da ama benim 7.haftfa testlerde tiroidim 0.0001 çıktı dr olabilir 3.aydan sonra düzlelir dedi. Maalesef ihmal etti o zamanki dr um.. benim çarpıntılarım arttı kg vermeye başladım bir anda zaten belirtilerim btti acile gittik ki bebeği kaybettik. Kürtaj sonrası aşırı çarpıntı ile araştırma yapıldı aşırı yükselmiş tiroid değerlerim tavan yapmış. Bebek kaybı o yüzden oldu benim maalesef .. geçen seneden bu yana dengede tuttuk ilacı bıraktık gebe kaldımMErhaba kalp atışları genelde benim böyle oluyor hamileliklerimde bu 3. hamileliğim 2. de kalbi durmuştu 1.den bir kızım var 5 yaşında çok şükür. Bunda da kalbi durabilir mi diye düşünüyorum çünkü diğerinde sebebi tespit edilmemişti.
Erken döllenme olduğunu ultrasonla mı söylüyorlar sen kendin ilişkilere göre mi hesaplıyorsun canım? Benimde büyük ihtimalle erken döllenme gibi geliyor ama nasıl emin olabiliri bilemedim.
Yine mi aynı belirtilerimizyaaa ben de. Ben artık yazmıcam sen benim yerime de anlatıyorsun
Arkadaslar bugün 5+0 Haftadayiz ve minicik keseyi gördük çok şükür . Darısı kalp atışlarında. Haftaya 6+0 olunca doktora gideceğim açaba duyulur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?