2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah canım çok sevindim peki değerin kaç benim de Cumartesi 5+3 olucak
Masallah sizede canım Dr 4+4 de değerime bakmıştı canım o zaman 1259 du . Daha sonra kese için çağırdı keseyi gördüğü zaman değerime bakmaya gerek dıymadı

Kızlar bende adetten 2 gün önce test yaptırdım 170 çıktı afet günü yaptırdım 400 çıktı 4 gün geçtikten sonra yaptırdım 1724 çıktı sizce nasıl Cumartesi kontrolüm var
Artışlar gayet iyi gözüküyor ☺

Benim daha baslamadi yani oyle cok fena istemedim bisey gecenki dis gebeligimde midye dolma asermistim
Bende oğlumda hep ekşi aşerirdim çok tuhaf bu defa hep tatlı istiyo canım ilk kez lahmacun çekmişti canım geçenlerde bulantılar başlayana kadar benimde iştahım açık hafif hafif var ama aç kalmamaya çalışıyorum geçiyor şimdilik çok şükür

Bende hep eksi tuzlu yiyorum tatlidan sogudum dondurma bile yemiyorum. :)

Sıkıntı olmaz canım mecbursan içmeye eğer.. bu haftalarda çok normal.. 7.8.haftadan sonra bulantılar sıklaşır

Ben de ilk hamileliğimde limon aşeriyordum. Ama nasıl ısıra ısıra yiyiyodum limonu ve cinsiyeti kızdı. Şimdi de yeşil zeytin ve yine ekşi şeyler istiyo canım.. hayırlısı bakalım:)

Mrb kizlar benimde bulantilarim 5.haftada basladi ilk cocugumda 6.haftada baslamisti su aralar cok kotuyum ya morelim cok bozuk bir an once gecsin istiyorum bulantilariminn hayattan sogudum resmen

Kozlar keseyi görmeye gittiğiniz zaman sizden idarar veya kan istedi mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…