Aramızda bi hafta dan az var sizinle. Ne yaptınız söylediniz mi eşinizeBen daha kan tahlili sonucumu bugün netlestirdim tahmini doğum 9 ocak görünüyor. Henüz eşime söylemedim nasıl söylesem bilemedim sürpriz yapmak istiyorum
Bugün söyledim hala şoktaAramızda bi hafta dan az var sizinle. Ne yaptınız söylediniz mi eşinize
Ben flo diye bir program kullanıyodum regl günleri için onun hamilelik modu var son regline gore otomatik veriyoKizlar dogum gununu nasil hesapladinizBen de biraz once cift cizgi gordummm Allah'ima sukurler olsun. Son adet tarihime gore 4 haftalik gozukuyo. Pazartesi insallah kan verecegim icim icime sigmiyor. Allah kimseye aratmasin.
Merhaba sevgili anne adayları. Bu ay ya yeni öğrendik yada yeni öğreniyor olacağımız bebişlerimizi. Ben tam 4 haftalık gebeyim nasipse olursa ocak 3 doğum diyor.9 gün sonra kese görmeye gideceğiz. İnşallah herşey yolundadır.
Öylemi ne güzel beraber şafak sayacağızAllah izin verirse sizinle aynı gün doğum bekliyor olacağız
Merhaba, iyiki gelmişsinizArkadaşlar merhabalar; kadınlar klübüne yeni katıldım. Bu topiği görünce hemen birşeyler yazmak istedimBen henüz kan vermedim, evde yaptığım iki testte pozitif çıktı ve Allah izin verirse,kucağıma almak nasip ederse 3 Ocak'ta doğum görünüyor, inşallah.
Ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim, o yüzden kan vermek için çok acele etmedim
Merhaba, iyiki gelmişsinizbizimle aynı tarih, o zmn adetiniz bi hafta geçti sizin. Kan tahlili daha vermediniz mi. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur bu sefer.
Herkese merhaba. Hamileliğini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. Sağlıkla gelsin bebişler. sat 4 nisan. bugün testte ikinci çizgiyi silik gördüm. Galiba bende burdayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?