2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CreeP

Melankolik
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
399
148
648
42
Merhaba sevgili anne adayları. Bu ay ya yeni öğrendik yada yeni öğreniyor olacağımız bebişlerimizi. Ben tam 4 haftalık gebeyim nasipse olursa ocak 3 doğum diyor.9 gün sonra kese görmeye gideceğiz. İnşallah herşey yolundadır.

Ben daha kan tahlili sonucumu bugün netlestirdim tahmini doğum 9 ocak görünüyor. Henüz eşime söylemedim nasıl söylesem bilemedim sürpriz yapmak istiyorum
Aramızda bi hafta dan az var sizinle. Ne yaptınız söylediniz mi eşinize

Kizlar dogum gununu nasil hesapladiniz Ben de biraz once cift cizgi gordummm Allah'ima sukurler olsun. Son adet tarihime gore 4 haftalik gozukuyo. Pazartesi insallah kan verecegim icim icime sigmiyor. Allah kimseye aratmasin.
Ben flo diye bir program kullanıyodum regl günleri için onun hamilelik modu var son regline gore otomatik veriyo

Arkadaşlar merhabalar; kadınlar klübüne yeni katıldım. Bu topiği görünce hemen birşeyler yazmak istedim Ben henüz kan vermedim, evde yaptığım iki testte pozitif çıktı ve Allah izin verirse,kucağıma almak nasip ederse 3 Ocak'ta doğum görünüyor, inşallah.

Ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim, o yüzden kan vermek için çok acele etmedim

Allah izin verirse sizinle aynı gün doğum bekliyor olacağız

Merhaba, iyiki gelmişsiniz bizimle aynı tarih, o zmn adetiniz bi hafta geçti sizin. Kan tahlili daha vermediniz mi. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur bu sefer.

Herkese merhaba. Hamileliğini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. Sağlıkla gelsin bebişler. sat 4 nisan. bugün testte ikinci çizgiyi silik gördüm. Galiba bende burdayım artık

Merhaba, iyiki gelmişsiniz bizimle aynı tarih, o zmn adetiniz bi hafta geçti sizin. Kan tahlili daha vermediniz mi. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur bu sefer.

Çok teşekkür ederim, inşallah temenniniz gibi sağlıklı bir gebelik olur, devamı gelir. Kimyasal gebeliğimde biraz aceleci davranıp regli günüm gecikmeden kan tahlili vermiştim, henüz 3 haftalıktı öğrendiğimde ve çok heyecanlanmış, umutlanmıştık. O yüzden şimdi biraz ağırdan alıyorum, eşimi de kendimi de boşuna umutlandırmamak için. Şuan için evde iki tane test yaptım onlar pozitif çıktı. Ama Ramazan başlamadan kan tahlili yaptıracağım ki ona göre orucumu ayarlayabiliyim.

İnşallah sizlerde sağlıklı gebelikler geçirirsiniz, dualarımda olacaksınız. Birlikte heyecanlarımızı paylaşırız, ultrason fotoğraflarımıza bakarız.

Bu arada benim 8 yaşında bir oğlum var.

Sizlerin ilk gebeliği mi? Yoksa kardeşlere mi hamilesiniz ?

Herkese merhaba. Hamileliğini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. Sağlıkla gelsin bebişler. sat 4 nisan. bugün testte ikinci çizgiyi silik gördüm. Galiba bende burdayım artık

Tebrik ederim, inşallah hep beraber keselerimizi görür, kalp atışlarını da duyarız yavrularımızın

Benimki de aralık sonu ocak başı 1 ocak olarak gözüküyor ama aralıkta olabilir ben 2 anne grubunda yazıldım hangisi olursa artık 4+6 dayız 1 hafta sonra keseyi görücez inşallah ne durumdasınız bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…