• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben gibi başını kaldıramayan,hiç bi işe bakamayan,elinde kolonya ordan oraya yatan var mı ya:mad:bulantıdan gözümü açamıyorım.kusma başlamadı ama yakındır o da.ne zaman bitecek bu haller:confused:
Benim kusma perisan ediyor beni. 1 kg verdim bile 🙄

Kızlaaarrr şimdi geldim doktordan çok şükür kesemizi gördük😍 haftaya da kalp atışı için çağırdı :dua:
Maşallah allahım sana bağışlasın inşallah benim de haftaya Cumartesi randevum 5+3 olucaz acaba kese görünür mü

Arkadaşlar ben gibi başını kaldıramayan,hiç bi işe bakamayan,elinde kolonya ordan oraya yatan var mı ya:mad:bulantıdan gözümü açamıyorım.kusma başlamadı ama yakındır o da.ne zaman bitecek bu haller:confused:
Benim çok az açık kahve akıntım var diye dün progestan başladım dünden beri başımı kaldıramıyorum. 5.haftaı bitirdik bugün ilk kez bulantılar başladı 🙈 kavun kokusu ve yumurtadan bugün bulandı midem 🤢 benimde oğlumdayken wc den çıkamazdım kusmaktan. İnşallah bu da öyle olmaz ..

Hanımlar birşey soracağım hiç kilo almama rağmen (100 gr bile almadım) karnım büyüdü bu 2. Çocuğum ilkinde bu kadar erken karnım büyümemişti Am resmen şu anda pantolanlarımı ilikleyemiyorum var mı aynı durumda olan

Hanımlar birşey soracağım hiç kilo almama rağmen (100 gr bile almadım) karnım büyüdü bu 2. Çocuğum ilkinde bu kadar erken karnım büyümemişti Am resmen şu anda pantolanlarımı ilikleyemiyorum var mı aynı durumda olan
Ben 😆 benim her gebelikte böyle 2.5 3.ayı doldurduğumda karnım kocaman oluyo 4 5 aylık gibi 🙈😂

Bacaktan veya koldan vurulmuyor musunuz. Ben karindan tedirgin oluyorum genelde bacak ve koldan vuruluyorum. Ilk hamileligimde de oyle yapmistim
Yok, karından vurunuyorum. Doktorum karın ya da bacak dedi. Bacak ve kol çok acır dedi hemşire de. Karından bir sıkıntı yok tedirgin olacak benim anladığım. Yazdığım gibi, bir hemşire karından önermiyoruz dedi ama deri altına vuruluyor yani kalkıp rahme girecek hali yok iğnenin. O sebeple bir sıkıntı olacağını zannetmiyoru.

Merhaba kizlar benim gibi erkenden gebelik sekeri tanisi koyulan var mi aranizda?

Bende enox kullaniyorum bende de igneyi yapinca yanma oluyor cnm bu arada sacmalamis aksina hamilelere karindan vurmayi oneriyorlar ben kizimda hep karnimdan yaptim sen bosver onlari kendin yapmaya alisirsan daha ii olur bir kere cesaretlen arkasi gelir😁
Herkes bir şey söylüyor ya yanlış bişey olsa doktorlar karından vurun demez. Zaten kol ve bacakta kas daha fazla oldugu için aşırı acı⁹yor. Kolumdan vurdugum da kolumun agrısından duramıyordum. En rahatı göbek. Yanma ilk yaptıgın zamanlarda yogun oluyor ama zamanla azalıyor canım. Ben şuan morarma dışında yanma veya acı pek hissetmiyorum.
Kızlar bugün eşim vurdu, hiç morarmadı :halay:gerçekten çok şaşkınım. Hemşireler morarttı, kocişim mis gibi vurdu valla 😂😂

Kızlar bugün eşim vurdu, hiç morarmadı :halay:gerçekten çok şaşkınım. Hemşireler morarttı, kocişim mis gibi vurdu valla 😂😂
Benim ki ilk zamanlar söyleniyordu ben yapamam git sağlık ocağında yaptır diye adam şimdi işi makaraya çevirdi :KK53: bazen onu kızdırınca biz bugun iğne yapmamıştık dimi diye iğneyi de alıp geliyor :-)

Kizlar iyi aksamlar idrar enfeksiyonu gecireniniz oldu mu doktor antibiyotik yazdi tehlikeliymis ilk haftalar enfeksiyon kafama takıldı🙄

Maşallah allahım sana bağışlasın inşallah benim de haftaya Cumartesi randevum 5+3 olucaz acaba kese görünür mü
Görünür canım benim de bugün 5+5 ti ama doktor kese 5+3 dedi. Önemli değil iki gün fark normal dedi. Senin de gözükür yani

Kızlar d vitamini damla kullanıyorum ama aşırı midem bulanıyor bazen içemiyorum malesef :KK43: ekmekle de suyla da denedim olmuyor bunun bir hapı falan var mı doktora söyleyip ona geçsem

Kızlar d vitamini damla kullanıyorum ama aşırı midem bulanıyor bazen içemiyorum malesef :KK43: ekmekle de suyla da denedim olmuyor bunun bir hapı falan var mı doktora söyleyip ona geçsem
Kac damla kullaniyorsnz bnde kullaniuorm ama ekmekle hic hissetmiyorm 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X