2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben geçen hafta yerleşme kanaması yaşadım acaba 2.simi yerleşti ne yaptı eşim zaten bizim ikiz bebeklerimiz olacak diyip diyip duruyordu
Adamın içine doğmuş olabilir yaa ya da dua saatine denk gelmişRabbim hayırlısını versin.bizede haber ver burdan

İnşallah canım yaaa sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer

Kızlar merhaba bende yeni hamile olduğumu ogrendım ılk degerım 9. Gün 175.89 ıkıncı degerım 11.gun 559.33 sızce bu yukselıs nasıl bana çok geldı de normal mı sizce ıkız olma ıhtımalı olabılır mı yada? Böyle olup ıkız olan var mı?

Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aynen biraz fazla katlanmış sanki değer olabilir varmı ailede ikiz falan

Kızlar ben tiroid hastasıyım eutryx 50 lik kullanıyorum 20 gün önce gebeliği öğrendiğimde TSH 2,48 di bugün baktırdım 3,46 olmuş doktora yarın sorcam dozunu arttırmam gerekir mi diye sizin bir bilginiz var mı

M Muhakkak sor canım dahiliye uzmanına danış ilacın dozunu tekrar ayarlıyorlar görümcemin yükseltmişti hamile iken ilacını tsh gebelikte ihmal edilmez ben kızımı kaybettiğim de triodim düşmüştü çok

Çok üzüldüm canım Ben bildiğim için doktora her gittiğimde özellikle ölçtüreyim dedim bugün sağlık ocağına ölçtürdüm yarın kadın doğumcumla görüşcem ama muhtemelen endokrin ayarlasın dozunu diyecek burada endokrin yok dahiliyeye giderim artık

İhmal etme canım ben şimdi hamileliğimi öğrenir öğrenmez dahiliye gittim tahlillerimi yaptırdım 1 ay sonra tekrar yaptırıcam o zaman bilmiyordum öğrendiğimde iş işten geçmişti Rabbım kimseyi evladıyla sınamasın

Amin canım Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin

Tamam canım bnde kraker yemeyi düşünüyorum eşime aldırıyım da.yoksa böyle günler zor geçecek.kızım var bi de ilgi bekleyen.inşallah faydası olur bana da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…