2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar çok şükür Allah'a ben de kalp atışlarını duydum öyle stres oldum ki ağladım ultrasonda tansiyonum yükseldi daha önce iki kez o hayal kırıklığını yaşadığım için. inşallah sağlıkla geldikleri günleri de görürüz hepimiz darısı şimdi kalp atışı bekleyenlere herkes güzel haberler getirsin inşallah

Oh ne kadar da güzel haberler geliyor öyle ya Canım benim çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına bakalım bende Cuma gidicem Bende umutlandım şimdi

Ohhh çok şükür canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbım herkese nasip etsin

İnşallah canım hadi inşallah hayırlısıyla herkes duysun o mucize sesi senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah

Amin canım inşallah Cuma günü de senden güzel haberler bekliyoruz umutlan tabi bak benim de bulantım Yok boşuna stres yapmışım inşallah her şeyimiz yolunda gider

Merhaba herkese
Benimde son adet tarihim 14 Nisan. Kesemizi bugün gördük. Doktor 5. Haftamız bitti 6. haftadayız dedi, 8 Haziran’da kalp atışı için çağırdı
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah sen de hayırlısı ile kalp atışlarını duyarsın

Merhaba herkese
Benimde son adet tarihim 14 Nisan. Kesemizi bugün gördük. Doktor 5. Haftamız bitti 6. haftadayız dedi, 8 Haziran’da kalp atışı için çağırdı
Hoşgeldin Benim de sat 13 Nisan. Riskli gebelik olduğu için vajinal baktı doktor bugün 6+1 kalp atışını duyduk ama demekki karından ultrasonla anca 8 haziran gibi duyulacak. Doktorum Ankara'da beni de 3 hafta sonra çağırdı ama ben de diyordum dayanamam giderim burda diye boşuna gitmiyim mi :)

Canımm benm de 15 nisan sat.valla alttan falan baktırmayı istemiyorum o yüzden bayramdan sonra gideceğim.çok merak ediyorum ama sabretmeye çalişiyorum.8.haftada üstten daha net duyulur boşa gitmemiş olırum diyorum bakalım

Hoşbulduk
Sanıyorum öyle benim doktorum vajinal bakmaya hiç yanaşmıyor o yüzden 8 Haziran’da çağırdı sanırım. Valla 2 hafta nasıl dayanıcam hiç bilemiyorum.

Anladım canım ben mecburen hep alttan baktırıyorum riskli olduğu için kesede de baktırdım o zaman ben de boşuna gitmiyim ben bu cumartesi gitmek istiyordum burda karından baktırırım diye

Canım sen cuma kaç oluyorsun? Ben de cumartesi karından baktırmaya gitsem duyulur mu ki 7+0 oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…