- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Bende mide bulantısı istiyorum bahane yaGeçen hafta iyice arttı diyeyim benim başından beri midem hep kötüydü ağzımın tadı berbat
Darısı bizlere canısı. Allah sağ sağlam kucağına da almayı nasip etsinKızlar ben Dr dan geliyorum çok şükür kalp atışlarını duyduk inşallah darısı bekleyenlere şuan herşey yolunda inşallah Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende mide bulantısı istiyorum bahane yabugün saniyelik bir bulantı hissi geldi geçti. Oh dedim bir kere de olsa yaşadım
Amin canım inşallah. Cümlemize inşallahDarısı bizlere canısı. Allah sağ sağlam kucağına da almayı nasip etsin
Oh ne kadar da güzel haberler geliyor öyle yaKızlar çok şükür Allah'a ben de kalp atışlarını duydum öyle stres oldum ki ağladım ultrasonda tansiyonum yükseldi daha önce iki kez o hayal kırıklığını yaşadığım için. inşallah sağlıkla geldikleri günleri de görürüz hepimiz darısı şimdi kalp atışı bekleyenlere herkes güzel haberler getirsin inşallah
Ohhh çok şükür canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbım herkese nasip etsinKızlar çok şükür Allah'a ben de kalp atışlarını duydum öyle stres oldum ki ağladım ultrasonda tansiyonum yükseldi daha önce iki kez o hayal kırıklığını yaşadığım için. inşallah sağlıkla geldikleri günleri de görürüz hepimiz darısı şimdi kalp atışı bekleyenlere herkes güzel haberler getirsin inşallah
İnşallah canım hadi inşallah hayırlısıyla herkes duysun o mucize sesi senden de güzel haberler bekliyoruz inşallahOh ne kadar da güzel haberler geliyor öyle yaCanım benim çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına bakalım bende Cuma gidicem Bende umutlandım şimdi
Amin canım inşallah Cuma günü de senden güzel haberler bekliyoruz umutlan tabi bak benim de bulantım Yok boşuna stres yapmışım inşallah her şeyimiz yolunda giderOh ne kadar da güzel haberler geliyor öyle yaCanım benim çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına bakalım bende Cuma gidicem Bende umutlandım şimdi
Amin canım çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla tamamlayalım inşallahOhhh çok şükür canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbım herkese nasip etsin
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah sen de hayırlısı ile kalp atışlarını duyarsınMerhaba herkese
Benimde son adet tarihim 14 Nisan. Kesemizi bugün gördük. Doktor 5. Haftamız bitti 6. haftadayız dedi, 8 Haziran’da kalp atışı için çağırdı
İnşallahHoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah sen de hayırlısı ile kalp atışlarını duyarsın
HoşgeldinMerhaba herkese
Benimde son adet tarihim 14 Nisan. Kesemizi bugün gördük. Doktor 5. Haftamız bitti 6. haftadayız dedi, 8 Haziran’da kalp atışı için çağırdı
Canımm benm de 15 nisan sat.valla alttan falan baktırmayı istemiyorum o yüzden bayramdan sonra gideceğim.çok merak ediyorum ama sabretmeye çalişiyorum.8.haftada üstten daha net duyulur boşa gitmemiş olırum diyorum bakalımHoşgeldinBenim de sat 13 Nisan. Riskli gebelik olduğu için vajinal baktı doktor bugün 6+1 kalp atışını duyduk ama demekki karından ultrasonla anca 8 haziran gibi duyulacak. Doktorum Ankara'da beni de 3 hafta sonra çağırdı ama ben de diyordum dayanamam giderim burda diye boşuna gitmiyim mi :)
HoşbuldukHoşgeldinBenim de sat 13 Nisan. Riskli gebelik olduğu için vajinal baktı doktor bugün 6+1 kalp atışını duyduk ama demekki karından ultrasonla anca 8 haziran gibi duyulacak. Doktorum Ankara'da beni de 3 hafta sonra çağırdı ama ben de diyordum dayanamam giderim burda diye boşuna gitmiyim mi :)
Anladım canım ben mecburen hep alttan baktırıyorum riskli olduğu için kesede de baktırdımCanımm benm de 15 nisan sat.valla alttan falan baktırmayı istemiyorum o yüzden bayramdan sonra gideceğim.çok merak ediyorum ama sabretmeye çalişiyorum.8.haftada üstten daha net duyulur boşa gitmemiş olırum diyorum bakalım
Biz Ailelere söyledik bi tek canımAilelerinize söylediniz miya da ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz? Biz bu konuda çok kararsız kaldık.
Canım sen cuma kaç oluyorsun? Ben de cumartesi karından baktırmaya gitsem duyulur mu ki 7+0 oluyorumOh ne kadar da güzel haberler geliyor öyle ya❤ Canım benim çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsindarısı benim ve tüm bekleyenlerin başına bakalım bende Cuma gidicem Bende umutlandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?