- 10 Mayıs 2019
- 129
- 84
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
Adamın içine doğmuş olabilir yaaBen geçen hafta yerleşme kanaması yaşadım acaba 2.simi yerleşti ne yaptıeşim zaten bizim ikiz bebeklerimiz olacak diyip diyip duruyordu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın içine doğmuş olabilir yaaBen geçen hafta yerleşme kanaması yaşadım acaba 2.simi yerleşti ne yaptıeşim zaten bizim ikiz bebeklerimiz olacak diyip diyip duruyordu
![]()
İnşallah canım yaaa sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yerAynı benbende geçen gebeliğimde aileme söyledim daha bişy belli değilken baktım ki İstabul dışına bile taşırmışlar herkes tebrik ediyor bir hafta sonrada boş gebelik olduğunu öğrendim
şimdilik sadece eşim ve dayanamayıp annesine söylemiş o biliyor daha kimsecikler bilmiyor. Bayramda da annemlere söylicez inşallah
kalp atışını ses kaydı yapıcam onu dinletip sürpriz yapıcam
![]()
Elbette haber vericem sizler benim kaderdaşlarımsınızAdamın içine doğmuş olabilir yaaya da dua saatine denk gelmiş
Rabbim hayırlısını versin.bizede haber ver burdan
Amin canım inşallahteşekkür ederim canımcım darısı kalp atışına
![]()
Birgünden birşey olmaz herhalde. Ben 6 haftadan sonra duyulur diye biliyorum.Kızlar doktor cumartesi yokmuş cumaya aldım randevu 6+6 oluyorum normal ultrasonla duyulur mu acaba
Ben de duyulur diye düşünüyorum beni tam 7 biterken çağırdı sanıyorum garintilemek adına.Kızlar doktor cumartesi yokmuş cumaya aldım randevu 6+6 oluyorum normal ultrasonla duyulur mu acaba
Canım ben 6+4 te gittim duyuldu döllenme ile alakalı bence eğer geç döllenme değilse duyulur benceKızlar doktor cumartesi yokmuş cumaya aldım randevu 6+6 oluyorum normal ultrasonla duyulur mu acaba
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aynen biraz fazla katlanmış sanki değer olabilir varmı ailede ikiz falanKızlar merhaba bende yeni hamile olduğumu ogrendım ılk degerım 9. Gün 175.89 ıkıncı degerım 11.gun 559.33 sızce bu yukselıs nasıl bana çok geldı de normal mı sizce ıkız olma ıhtımalı olabılır mı yada? Böyle olup ıkız olan var mı?
Geç döllenme olduğunu sanmıyorum canım pazartesi günü ultrasonda haftasıyla uyumlu çıktı gideceğim cuma günü inşallah duyulur teşekkür ederimCanım ben 6+4 te gittim duyuldu döllenme ile alakalı bence eğer geç döllenme değilse duyulur bence
İnşallah canım hayırlısıyla Rabbım kalp atışlarını duymayı nasip etsin rica ederimGeç döllenme olduğunu sanmıyorum canım pazartesi günü ultrasonda haftasıyla uyumlu çıktı gideceğim cuma günü inşallah duyulur teşekkür ederim![]()
Muhakkak sor canım dahiliye uzmanına danış ilacın dozunu tekrar ayarlıyorlar görümcemin yükseltmişti hamile iken ilacını tsh gebelikte ihmal edilmez ben kızımı kaybettiğim de triodim düşmüştü çokKızlar ben tiroid hastasıyım eutryx 50 lik kullanıyorum 20 gün önce gebeliği öğrendiğimde TSH 2,48 di bugün baktırdım 3,46 olmuş doktora yarın sorcam dozunu arttırmam gerekir mi diye sizin bir bilginiz var mı
Çok üzüldüm canımM
Muhakkak sor canım dahiliye uzmanına danış ilacın dozunu tekrar ayarlıyorlar görümcemin yükseltmişti hamile iken ilacını tsh gebelikte ihmal edilmez ben kızımı kaybettiğim de triodim düşmüştü çok![]()
İhmal etme canım ben şimdi hamileliğimi öğrenir öğrenmez dahiliye gittim tahlillerimi yaptırdım 1 ay sonra tekrar yaptırıcam o zaman bilmiyordum öğrendiğimde iş işten geçmişti Rabbım kimseyi evladıyla sınamasınÇok üzüldüm canımBen bildiğim için doktora her gittiğimde özellikle ölçtüreyim dedim bugün sağlık ocağına ölçtürdüm yarın kadın doğumcumla görüşcem ama muhtemelen endokrin ayarlasın dozunu diyecek burada endokrin yok dahiliyeye giderim artık
Amin canım Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsinİhmal etme canım ben şimdi hamileliğimi öğrenir öğrenmez dahiliye gittim tahlillerimi yaptırdım 1 ay sonra tekrar yaptırıcam o zaman bilmiyordum öğrendiğimde iş işten geçmişti Rabbım kimseyi evladıyla sınamasın![]()
Bulantınızı nasıl bastırıyorsunuzçok kötüyüm akşama kadar yatıyorum.
[/QUOTE
Çubuk kraker yiyebiliyorum birde Dr um Bi ilaç verdi hamileler içinmiş çok etkili gece alıyorum sabaha bulantıyı bastırıyor üst kattayım aşağı inince yazarım adını