- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Olsun gelenler için ben yine buradayım bende ilk bir yere yazmıştım hiç ses seda çıkmadı kendim açayım dedim. Hayırlısı olsun inşallah Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok yakın tarihlerimiz son adet tarihin neydikuzum daha once acılan formlarda kalabalık:)
Seni yanliz birakmiyim ozaman geldim:) tup bebekle hamile kaldim 5 ay once kaybettim ucuzlerimi simdi yine tup bebekle hamileyim hayrlisi olsunOlsun gelenler için ben yine buradayım bende ilk bir yere yazmıştım hiç ses seda çıkmadı kendim açayım dedim. Hayırlısı olsun inşallah Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok yakın tarihlerimiz son adet tarihin neydi
Hoş geldin canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbım bunu unutturacak başka acı yaşatmasın bende geçen sene temmuz ayında 18 haftalık kızımı kaybettim karnımda kalbi durmuştu sen ne kadarlık kaybettin. benim 12 yaşında bir oğlum var çok şükür şimdi tekrar hamileyim daha çok yeni haftaya kalp atışlarını duymak için gidicez sen kalp atışlarını duydun mu kayıpların için bu hamileliğinde önlem amaçlı ilaç verdiler mi bana Dr kaybın büyük olduğu için riskli gebelik kan sulandırıcı iğne corasprin başladı inşallah bu sefer sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin rabbimSeni yanliz birakmiyim ozaman geldim:) tup bebekle hamile kaldim 5 ay once kaybettim ucuzlerimi simdi yine tup bebekle hamileyim hayrlisi olsun
Uzuldm canm benimkilerde 9. Haftada durdu kalpleri bugun kese gormeye gittim ikiz olma ihtimali var sali belli olcak hayrlisi korkular bitmior kii tek emriolarin cogalior insallah beraber gusel atlatirizHoş geldin canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbım bunu unutturacak başka acı yaşatmasın bende geçen sene temmuz ayında 18 haftalık kızımı kaybettim karnımda kalbi durmuştu sen ne kadarlık kaybettin. benim 12 yaşında bir oğlum var çok şükür şimdi tekrar hamileyim daha çok yeni haftaya kalp atışlarını duymak için gidicez sen kalp atışlarını duydun mu kayıpların için bu hamileliğinde önlem amaçlı ilaç verdiler mi bana Dr kaybın büyük olduğu için riskli gebelik kan sulandırıcı iğne corasprin başladı inşallah bu sefer sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
İnşallah canım Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah beraber buradan cinsiyetlerini doğumlarımızı herşeyi paylaşırızUzuldm canm benimkilerde 9. Haftada durdu kalpleri bugun kese gormeye gittim ikiz olma ihtimali var sali belli olcak hayrlisi korkular bitmior kii tek emriolarin cogalior insallah beraber gusel atlatiriz
Hoşgeldin canım inşallah Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ocaktan öncede olsa kucağımıza alana kadar bu yolda birbirimizi yalnız bırakmayız. Senin normal yolla mı tedavi ile mi galiba bu grubumuz çifter çifter gidecek inşallah rabbim sayımızı artırsın Rabbım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahBende yeni ogrendim haftaya kalp atısı ıcin gitcem iki kese gördük bakalim kalp atışlarini da insallah duyarim tabi ikiz olunca erken dogum riski oluyor o yuzden belki ocaktan once dogarlar yani insallah Rabbim o gunleri gosterir
Benim asilamayla oldu canim insallah rabbim hepimizinkini saglikla kucagina almayi nasip etsinHoşgeldin canım inşallah Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ocaktan öncede olsa kucağımıza alana kadar bu yolda birbirimizi yalnız bırakmayız. Senin normal yolla mı tedavi ile mi galiba bu grubumuz çifter çifter gidecek inşallah rabbim sayımızı artırsın Rabbım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah ilk adım kalp atışlarırımızı hayırlısıyla alırız inşallahBenim asilamayla oldu canim insallah rabbim hepimizinkini saglikla kucagina almayi nasip etsin
Sizinde mi ikiz insallah bi duysaydim kalp atislarini dunyalar benim olcak duyalim hepimizAmin canım inşallah Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah ilk adım kalp atışlarırımızı hayırlısıyla alırız inşallah
İnşallah canım. Yok canım benim tek kese vardı ikiz değil ihtimali olan Bi arkadaşımız daha var benim de olursa ikiz topiği yaparızSizinde mi ikiz insallah bi duysaydim kalp atislarini dunyalar benim olcak duyalim hepimiz
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende sat a göre 5+2 yim son adet tarihin 11 Nisan geçen hafta gittim keseyi görmüştük bu hafta tekrar gideceğimMerhabalar,bende geldim ☺ Son adet tarihimi düşünürsek bende şuan 5 haftalık hamileyim daha doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum en azından gitmişken kalp atışlarını da duymak istiyorum.Rabbim herkesin bebeğini sağ Salim kucağına versin inşallah
Aramızda iki gün varmış benimde son adet tarihim 13 Nisan bende gitmek istiyorum doktora ama daha kalp atışlarını duyamam diye gitmiyorumHoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende sat a göre 5+2 yim son adet tarihin 11 Nisan geçen hafta gittim keseyi görmüştük bu hafta tekrar gideceğim
Aramızda iki gün varmış benimde son adet tarihim 13 Nisan bende gitmek istiyorum doktora ama daha kalp atışlarını duyamam diye gitmiyorum
inşallah Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder benim sezeryan olduğu için 2 hafta önce olur diye düşünüyorum tabi şuan o günleri hayal ediyorum ama inşallah görürüz senin ilk miAramızda iki gün varmış benimde son adet tarihim 13 Nisan bende gitmek istiyorum doktora ama daha kalp atışlarını duyamam diye gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?