2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar benim dün gece kahverengi kanamam oldu iki kez avuç içi kadar. Acile gittik kalp atışı gözüküyor bi müdahale etmediler zaten bayram sebebiyle doğru düzgün doktor yok hiç bi hastanede ben progestan fitil kullanıyorum ona devam et dedi. Eve gelince idrarımı yaparken değişik zar içinde bi parça geldi. Sonra kanama durdu. Çok korktum. Sbaah tekrar gittim kalp atışı görünüyor dedi yine. Ankara'daki doktorumu da aradım yapacak bişey yok ilaçları kullanıp bekleyeceksin bayramdan sonra görüşürüz dedi. Sürekli ultrasona gitmene gerek yok dedi. Şu an kanama yok ama benim moralim çok bozuk öyle yatıyorum şimdi.

Canımm geçmiş olsun.kahverengi akıntıdan korkma.rahim içindeki ince damarların çatlamasına bağlıda kanamalar olur.taze kan olmadığı müddetçe içerde beklemiş kan bi problem oluşturmaz..içini rahatlatacak bişi daha söyleyim.benim bi arkadaşım var 2 bebişi var şu an ikisinde de ilk 4 5 ay sürekli kanaması oldu.o resmen adet oluyodu.bazılarının gebeliği bu şekilde sürüyor.inşallah kısa zamanda geçer.stres yapma kendine.yat dinlen.en azından 3.ayına kadar dinlenmeni öneririm.bol da sıvı al.içini rahat tut

Çok sağol canım ya işte normalmişim gibi bayramda gezdim falan şimdiden sonra daha dikkatli dinlenerek geçiricem sabaha kadar uyumadım çok korktum canım inşallah bidaha olmaz sağlıkla doğar iki kez kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum meğer duyduktan sonrası da zor bir süreçmiş

Geçmiş olsun canım korkma inşallah bişey olmaz Dr kanama kan rengi olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz demişti sen kendini yorma dikkat et

Canım benimde lekelenmem olmuştu bende korktum doktor korkacak bişy yok dedi. Progestron iğne verdi şuan çok şükür iyiyim. Takma kafana lütfen seninde geçer canım benim. Sağlıklada alıcaz kucağımıza bebeklerimizi inş dün de rüyamda erkek çocuğum olmuş ve onu emziriyordum. O huzur resmen rüyadan bana geçmişti ya çok etkilendim. O günler gelecek inş

Evet canım hatırlıyorum senin de olmuştu sağol amin inşallah canım Ne güzel rüya gerçek de olcak Allah'ın izniyle

Merhaba hoşgeldin Benim de ilk zamandan beri karnım çok çıkmıştı tuvalete çıkma sorunu olmuştu ondan öyle oluyo sanırım iki gündür indi ama :)

Kızlar sizce sık ultrason zararlı mıdır ya ben şimdiye kadar gebeliği öğrendiğimden beri önce ilk muayene oldum, sonra kese için, sonra kalp atışı için, sonra bi kere daha kalp atışı için girdim. Kanama olunca da gece ve sabah iki kez girdim. Şu ana kadar 6 kez girmiş oldum pazartesi de gidicem hem rapor almak için. Sonraki pazartesi de asıl Ankara'daki doktorumda randevum var. Off moralim bozuldu

Ultrasonun bir zararı olmadığını düşünüyorum benim bir önceki gebeliğim tüp bebekdi haftada 1 görmek istiyordu doktorum çok titiz bir doktor kendisi zararlı olsa bakmazdı tek dikkat ettiği vajinal ultrasondu onu hiç yapmadı hamileliğimde

Demek tek değilim bende aynı durumdayım benim 3.gebeliğim hepsinde aynı durumu yaşadım hamile olduğumu öğrenince lap diye ortaya çıkar şuan saklayamıyorum en bol kıyafetle bile çok belli 4_5 aylık zannediyor herkes ve öyle yumuşakda değil karnım baya sert normalde çok erken ama benim hep böyle oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…