- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Ayy kuzum benim inşallah hayırlısıyla sende duyarsın. Amin inşallahBi ben duymadımhayırlısıyla iniallah bnde duyarım bayramdan sonra.Rabbim bu gecenin hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizede.doğumumuzu kolaylaştırsın Rabbim
Hoşgeldin canımMerhaba herkese ben de 2020 Ocak annesi olacağım inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Amin inşallahHoşgeldin canıminşallah sağ salim alalım kucağımıza
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba herkese ben de 2020 Ocak annesi olacağım inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Hayırlı bayramlarr canımmmHayırlı bayramlar kızlar ❤
Amin inşallahHoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
[/QUOTE Amin inşallah
Canımm geçmiş olsun.kahverengi akıntıdan korkma.rahim içindeki ince damarların çatlamasına bağlıda kanamalar olur.taze kan olmadığı müddetçe içerde beklemiş kan bi problem oluşturmaz..içini rahatlatacak bişi daha söyleyim.benim bi arkadaşım var 2 bebişi var şu an ikisinde de ilk 4 5 ay sürekli kanaması oldu.o resmen adet oluyodu.bazılarının gebeliği bu şekilde sürüyor.inşallah kısa zamanda geçer.stres yapma kendine.yat dinlen.en azından 3.ayına kadar dinlenmeni öneririm.bol da sıvı al.içini rahat tutMerhaba kızlar benim dün gece kahverengi kanamam oldu iki kez avuç içi kadar. Acile gittik kalp atışı gözüküyor bi müdahale etmediler zaten bayram sebebiyle doğru düzgün doktor yok hiç bi hastanede ben progestan fitil kullanıyorum ona devam et dedi. Eve gelince idrarımı yaparken değişik zar içinde bi parça geldi. Sonra kanama durdu. Çok korktum. Sbaah tekrar gittim kalp atışı görünüyor dedi yine. Ankara'daki doktorumu da aradım yapacak bişey yok ilaçları kullanıp bekleyeceksin bayramdan sonra görüşürüz dedi. Sürekli ultrasona gitmene gerek yok dedi. Şu an kanama yok ama benim moralim çok bozuk öyle yatıyorum şimdi.
Çok sağol canım ya işte normalmişim gibi bayramda gezdim falan şimdiden sonra daha dikkatli dinlenerek geçiricem sabaha kadar uyumadım çok korktum canım inşallah bidaha olmaz sağlıkla doğar iki kez kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum meğer duyduktan sonrası da zor bir süreçmişCanımm geçmiş olsun.kahverengi akıntıdan korkma.rahim içindeki ince damarların çatlamasına bağlıda kanamalar olur.taze kan olmadığı müddetçe içerde beklemiş kan bi problem oluşturmaz..içini rahatlatacak bişi daha söyleyim.benim bi arkadaşım var 2 bebişi var şu an ikisinde de ilk 4 5 ay sürekli kanaması oldu.o resmen adet oluyodu.bazılarının gebeliği bu şekilde sürüyor.inşallah kısa zamanda geçer.stres yapma kendine.yat dinlen.en azından 3.ayına kadar dinlenmeni öneririm.bol da sıvı al.içini rahat tut
Geçmiş olsun canım korkma inşallah bişey olmaz Dr kanama kan rengi olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz demişti sen kendini yorma dikkat etMerhaba kızlar benim dün gece kahverengi kanamam oldu iki kez avuç içi kadar. Acile gittik kalp atışı gözüküyor bi müdahale etmediler zaten bayram sebebiyle doğru düzgün doktor yok hiç bi hastanede ben progestan fitil kullanıyorum ona devam et dedi. Eve gelince idrarımı yaparken değişik zar içinde bi parça geldi. Sonra kanama durdu. Çok korktum. Sbaah tekrar gittim kalp atışı görünüyor dedi yine. Ankara'daki doktorumu da aradım yapacak bişey yok ilaçları kullanıp bekleyeceksin bayramdan sonra görüşürüz dedi. Sürekli ultrasona gitmene gerek yok dedi. Şu an kanama yok ama benim moralim çok bozuk öyle yatıyorum şimdi.
Canım benimde lekelenmem olmuştu bende korktum doktor korkacak bişy yok dedi. Progestron iğne verdi şuan çok şükür iyiyim. Takma kafana lütfen seninde geçer canım benim. Sağlıklada alıcaz kucağımıza bebeklerimizi inşÇok sağol canım ya işte normalmişim gibi bayramda gezdim falan şimdiden sonra daha dikkatli dinlenerek geçiricem sabaha kadar uyumadım çok korktum canım inşallah bidaha olmaz sağlıkla doğar iki kez kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum meğer duyduktan sonrası da zor bir süreçmiş
Sağol canım şimdi iyiyim inşallah bir daha olmazGeçmiş olsun canım korkma inşallah bişey olmaz Dr kanama kan rengi olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz demişti sen kendini yorma dikkat et
Evet canım hatırlıyorum senin de olmuştu sağol amin inşallah canımCanım benimde lekelenmem olmuştu bende korktum doktor korkacak bişy yok dedi. Progestron iğne verdi şuan çok şükür iyiyim. Takma kafana lütfen seninde geçer canım benim. Sağlıklada alıcaz kucağımıza bebeklerimizi inşdün de rüyamda erkek çocuğum olmuş ve onu emziriyordum. O huzur resmen rüyadan bana geçmişti ya çok etkilendim. O günler gelecek inş
Merhaba hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende 5+3 günlük hamileyim çok zor yollardan geçtim şimdi bebiş benimle inşallah ama göbeğim çok çıktı normalde hiç yok göbeğim.sizdede oldumu bu kadar şişkinlik nerdeyse 4 aylık hamile gibiyim
Merhaba arkadaşlar bende 5+3 günlük hamileyim çok zor yollardan geçtim şimdi bebiş benimle inşallah ama göbeğim çok çıktı normalde hiç yok göbeğim.sizdede oldumu bu kadar şişkinlik nerdeyse 4 aylık hamile gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?