- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
Kızlar acilll yardım!!
Kahverengi akıntım geldi baya bi nedendir acaba
Kahverengi akıntım geldi baya bi nedendir acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini yordun mu canım bilmiyorum ki yarın doktora gidecektin dimi sen de doktora sorarsın bazen olabiliyormuş ama korkmaKızlar acilll yardım!!
Kahverengi akıntım geldi baya bi nedendir acaba![]()
Bu bir aydır yoruyorum ister istemez kendimi bugün de baya yürüdüğüm günlerden birisiydi. Evet canım doktora Sorucam inş dış gebelik değildir ya onda da böyle kan gelirmişKendini yordun mu canım bilmiyorum ki yarın doktora gidecektin dimi sen de doktora sorarsın bazen olabiliyormuş ama korkma
Hayır canım aklına öyle şey getirme keseyi görmüştün zaten dimi yorulduğun için olmuştur uzan dinlenBu bir aydır yoruyorum ister istemez kendimi bugün de baya yürüdüğüm günlerden birisiydi. Evet canım doktora Sorucam inş dış gebelik değildir ya onda da böyle kan gelirmiş![]()
Yok canım keseyi daha görmedim randevum yarına bakalım Allah’a bıraktım belki gidebilirsen bugun gidicem acile. Dua edinHayır canım aklına öyle şey getirme keseyi görmüştün zaten dimi yorulduğun için olmuştur uzan dinlen
İçini ferah tut canımYok canım keseyi daha görmedim randevum yarına bakalım Allah’a bıraktım belki gidebilirsen bugun gidicem acile. Dua edin![]()
Canım ikiz gebeliklerde lekelenme ve kanamalar daha fazla oluyormuş şimdi okudum senin de beta çok yükselmişti yaYok canım keseyi daha görmedim randevum yarına bakalım Allah’a bıraktım belki gidebilirsen bugun gidicem acile. Dua edin![]()
Canım ya geçmiş olsun durumun nedirKızlar acilll yardım!!
Kuzum korkma gayet normal benimde oldu Dr korkulacak bir şey yok kanama olursa sıkıntı olur dedi sabret yarın inşallah hayırlı haberler alırsın canım bizide haberdar etKızlar acilll yardım!!
Canım ne yaptın gittin mi Dr a haber ver bize de merak ettim seni inşallah güzel haberler bekliyoruzYok canım keseyi daha görmedim randevum yarına bakalım Allah’a bıraktım belki gidebilirsen bugun gidicem acile. Dua edin![]()
Kuzum ilaç söyleyecektin ya dramamine verdi bugün doktor bana.seninki de öyle bişey miydi?Canım ne yaptın gittin mi Dr a haber ver bize de merak ettim seni inşallah güzel haberler bekliyoruz
Çok şükür canım çok sevindimCanlarım dün gidemedim doktora bugün gittim ve keseyi bebeği ve minnoş kalp atışını gördü doktor ama benim dinleyeceğim kadar büyümemiş minnoşum 10 gün sonra gel dedi. Lekelenmeler için progestan için iğnesini verdi onu kullanıcam hatta bugün vuruldum.![]()
Kusura bakma canım unuttum ilacın adı (prilam Dr 10 mg) hamilelik içinmiş gece yatarken 2 tane alıyorum Dr öyle dedi istersen sende eczaneden hafta sonu girmeden bana çok iyi geldi inşallah sanada iyi gelirKuzum ilaç söyleyecektin ya dramamine verdi bugün doktor bana.seninki de öyle bişey miydi?
Çok şükür canım çok sevindim sende dikkat et kendine yorma kendini ayakta kalma bolca dinlenCanlarım dün gidemedim doktora bugün gittim ve keseyi bebeği ve minnoş kalp atışını gördü doktor ama benim dinleyeceğim kadar büyümemiş minnoşum 10 gün sonra gel dedi. Lekelenmeler için progestan için iğnesini verdi onu kullanıcam hatta bugün vuruldum.![]()
Çok şükür canım maşallah herkes duydu heralde kalp atışlarını Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇok şükür canım çok sevindimBen de bugün doktora gittim normal ultrasonla kalp atışını duydum çok şükür
![]()
Aynen canım şükürler olsunÇok şükür canım çok sevindimBen de bugün doktora gittim normal ultrasonla kalp atışını duydum çok şükür
![]()
❤ Teşekkür ediyorum canım evet bundan sonra daha temkinli davranacam yormamaya gayret göstericem ❤Çok şükür canım çok sevindim sende dikkat et kendine yorma kendini ayakta kalma bolca dinlen
Bi ben duymadımÇok şükür canım maşallah herkes duydu heralde kalp atışlarını Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()