• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini yordun mu canım bilmiyorum ki yarın doktora gidecektin dimi sen de doktora sorarsın bazen olabiliyormuş ama korkma
Bu bir aydır yoruyorum ister istemez kendimi bugün de baya yürüdüğüm günlerden birisiydi. Evet canım doktora Sorucam inş dış gebelik değildir ya onda da böyle kan gelirmiş 😒

Canlarım dün gidemedim doktora bugün gittim ve keseyi bebeği ve minnoş kalp atışını gördü doktor ama benim dinleyeceğim kadar büyümemiş minnoşum 10 gün sonra gel dedi. Lekelenmeler için progestan için iğnesini verdi onu kullanıcam hatta bugün vuruldum. 🤗🤗🤗🤗🌸🌸🌸🌸🙈🙈🙈🙈👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️💃💃💃💃💃💃💃

Canlarım dün gidemedim doktora bugün gittim ve keseyi bebeği ve minnoş kalp atışını gördü doktor ama benim dinleyeceğim kadar büyümemiş minnoşum 10 gün sonra gel dedi. Lekelenmeler için progestan için iğnesini verdi onu kullanıcam hatta bugün vuruldum. 🤗🤗🤗🤗🌸🌸🌸🌸🙈🙈🙈🙈👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️💃💃💃💃💃💃💃
Çok şükür canım çok sevindim 😍 Ben de bugün doktora gittim normal ultrasonla kalp atışını duydum çok şükür 🙏🏻

Kuzum ilaç söyleyecektin ya dramamine verdi bugün doktor bana.seninki de öyle bişey miydi?
Kusura bakma canım unuttum ilacın adı (prilam Dr 10 mg) hamilelik içinmiş gece yatarken 2 tane alıyorum Dr öyle dedi istersen sende eczaneden hafta sonu girmeden bana çok iyi geldi inşallah sanada iyi gelir

Çok şükür canım çok sevindim sende dikkat et kendine yorma kendini ayakta kalma bolca dinlen

Çok şükür canım maşallah herkes duydu heralde kalp atışlarını Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Bi ben duymadım :KK48: hayırlısıyla iniallah bnde duyarım bayramdan sonra.Rabbim bu gecenin hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizede.doğumumuzu kolaylaştırsın Rabbim💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X