2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailelerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz? Biz bu konuda çok kararsız kaldık.
Annem ve kayınvalidem biliyo sadece.onlarda bi güzel tembihli.kalp sesini duymadan herkese söyleme hatasını 1 kere yaptım 1 hafta olmadan düşük yaptım.o zaman çok üzülmüştüm şimdi temkinli davranıyorum.şu kalp sesini bi duyuyum hayırlısıyla nasılsa öğrenirler

Canım sen cuma kaç oluyorsun? Ben de cumartesi karından baktırmaya gitsem duyulur mu ki 7+0 oluyorum
7 haftalıkta muhtemelen duyulur kuzum.özele mi gideceksin.9 günlük bayram tatili geliyor belki doktorun da tatil kullanabilir.

Ben de o hatayı yaptım canım o yüzden şimdi sadece aileler biliyor kalp sesini duydum ama yine de söylemicem kimseye bir sonraki muayeneye kadar daha çok yeniyiz bi 10 haftayı görelim diyorum

Selam size tavsiyem var rahatsız ediyorum ama tek sayfada toplanın bir sürü ocak 2020 anneleri sayfası var bu şekilde iletişim zor tek grubunuz olsun herkesin öyle

O zaman bende bekliyim, bilemedim şimdi bayramda 9 gün birlikteyiz bakalım nasıl idare edicez aynı evde

Canım benim kan sonuçlarım çıktı ondan kaç haftalık olduğumu anlayabilirmisin benim tahminimce şuan 5 hafta 4 günlüğüz ❤ 38170.00 değerim bu çıktı canım
Maşallah canım çok yükselmiş değere göre anlayamam ben en son adetim bir hafta geçince ölçtürdüm 2 binlerdeydi keseyi görmüştük 5 haftalıktı. Seninki baya baya yüksek erken döllenme mi acaba

Maşallah canım çok yükselmiş değere göre anlayamam ben en son adetim bir hafta geçince ölçtürdüm 2 binlerdeydi keseyi görmüştük 5 haftalıktı. Seninki baya baya yüksek erken döllenme mi acaba
Canım benimde tahmini 5 hafta 4 günlüğüz. Yumurtanın çatladığı zamanı biliyorum canısı ama belki iki defa yumurtlamış olabilirim.

3 üz mü canısı ağzını hayırlı aç lütfen
İkiz benim anne tarafından var canım ya kuzenlerim ikiz. Sence çoğul gebelik mi
hayırlısı olsun canım tabikii.ailede varsaa valla bilemiycemama değer çoğul gebelik değeri bariz ama adet gördün zannedip üstünede görmüş olabilirsin.her ihtimal olabilir

hayırlısı olsun canım tabikii.ailede varsaa valla bilemiycemama değer çoğul gebelik değeri bariz ama adet gördün zannedip üstünede görmüş olabilirsin.her ihtimal olabilir
Ben geçen hafta yerleşme kanaması yaşadım acaba 2.simi yerleşti ne yaptı eşim zaten bizim ikiz bebeklerimiz olacak diyip diyip duruyordu

Aynı ben bende geçen gebeliğimde aileme söyledim daha bişy belli değilken baktım ki İstabul dışına bile taşırmışlar herkes tebrik ediyor bir hafta sonrada boş gebelik olduğunu öğrendim şimdilik sadece eşim ve dayanamayıp annesine söylemiş o biliyor daha kimsecikler bilmiyor. Bayramda da annemlere söylicez inşallah kalp atışını ses kaydı yapıcam onu dinletip sürpriz yapıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…