- 10 Mayıs 2019
- 129
- 84
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Annem ve kayınvalidem biliyo sadece.onlarda bi güzel tembihli.kalp sesini duymadan herkese söyleme hatasını 1 kere yaptım 1 hafta olmadan düşük yaptım.o zaman çok üzülmüştüm şimdi temkinli davranıyorum.şu kalp sesini bi duyuyum hayırlısıyla nasılsa öğrenirlerAilelerinize söylediniz miya da ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz? Biz bu konuda çok kararsız kaldık.
7 haftalıkta muhtemelen duyulur kuzum.özele mi gideceksin.9 günlük bayram tatili geliyor belki doktorun da tatil kullanabilir.Canım sen cuma kaç oluyorsun? Ben de cumartesi karından baktırmaya gitsem duyulur mu ki 7+0 oluyorum
Cumartesi günü burda özele gitmeyi düşünüyorum doktor varsa canım burda henüz doktorum yok7 haftalıkta muhtemelen duyulur kuzum.özele mi gideceksin.9 günlük bayram tatili geliyor belki doktorun da tatil kullanabilir.
Ben de o hatayı yaptım canım o yüzden şimdi sadece aileler biliyor kalp sesini duydum ama yine de söylemicem kimseye bir sonraki muayeneye kadar daha çok yeniyiz bi 10 haftayı görelim diyorumAnnem ve kayınvalidem biliyo sadece.onlarda bi güzel tembihli.kalp sesini duymadan herkese söyleme hatasını 1 kere yaptım 1 hafta olmadan düşük yaptım.o zaman çok üzülmüştüm şimdi temkinli davranıyorum.şu kalp sesini bi duyuyum hayırlısıyla nasılsa öğrenirler
O zaman bende bekliyim, bilemedim şimdi bayramda 9 gün birlikteyiz bakalım nasıl idare edicez aynı evdeAnnem ve kayınvalidem biliyo sadece.onlarda bi güzel tembihli.kalp sesini duymadan herkese söyleme hatasını 1 kere yaptım 1 hafta olmadan düşük yaptım.o zaman çok üzülmüştüm şimdi temkinli davranıyorum.şu kalp sesini bi duyuyum hayırlısıyla nasılsa öğrenirler
Canım benim kan sonuçlarım çıktı ondan kaç haftalık olduğumu anlayabilirmisin benim tahminimce şuan 5 hafta 4 günlüğüzCanım sen cuma kaç oluyorsun? Ben de cumartesi karından baktırmaya gitsem duyulur mu ki 7+0 oluyorum
Maşallah canım çok yükselmiş değere göre anlayamam ben en son adetim bir hafta geçince ölçtürdüm 2 binlerdeydi keseyi görmüştük 5 haftalıktı. Seninki baya baya yüksek erken döllenme mi acabaCanım benim kan sonuçlarım çıktı ondan kaç haftalık olduğumu anlayabilirmisin benim tahminimce şuan 5 hafta 4 günlüğüz ❤ 38170.00 değerim bu çıktı canım
Çoğul gebelik olabilirCanım benim kan sonuçlarım çıktı ondan kaç haftalık olduğumu anlayabilirmisin benim tahminimce şuan 5 hafta 4 günlüğüz ❤ 38170.00 değerim bu çıktı canım
Canım benimde tahmini 5 hafta 4 günlüğüz. Yumurtanın çatladığı zamanı biliyorum canısı ama belki iki defa yumurtlamış olabilirim.Maşallah canım çok yükselmiş değere göre anlayamam ben en son adetim bir hafta geçince ölçtürdüm 2 binlerdeydi keseyi görmüştük 5 haftalıktı. Seninki baya baya yüksek erken döllenme mi acaba
3 üz müÇoğul gebelik olabilirailede ikiz üçüz var mıı?
Bence çoğul canım çünkü hesaplarsam eğer benim 5+4 te değerim 10 bin falan oluyor3 üz mücanısı ağzını hayırlı aç lütfen
İkiz benim anne tarafından var canım ya kuzenlerim ikiz. Sence çoğul gebelik mi
3 üz mücanısı ağzını hayırlı aç lütfen
İkiz benim anne tarafından var canım ya kuzenlerim ikiz. Sence çoğul gebelik mi
Benim çevremde çoğu kişi biliyor bırak aileyiAilelerinize söylediniz miya da ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz? Biz bu konuda çok kararsız kaldık.
Hayırlısı canım olsun onada razıyızBence çoğul canım çünkü hesaplarsam eğer benim 5+4 te değerim 10 bin falan oluyor
Ohh ohh maşallah çok güzel artmışCanım benim kan sonuçlarım çıktı ondan kaç haftalık olduğumu anlayabilirmisin benim tahminimce şuan 5 hafta 4 günlüğüz38170.00 değerim bu çıktı canım
Ben geçen hafta yerleşme kanaması yaşadım acaba 2.simi yerleşti ne yaptıhayırlısı olsun canım tabikii.ailede varsaa valla bilemiycem ama değer çoğul gebelik değeri bariz ama adet gördün zannedip üstünede görmüş olabilirsin.her ihtimal olabilir
Ohh ohh maşallah çok güzel artmış
Çok güzel canım bence bi taşla iki kuşHayırlısı canım olsun onada razıyız
Aynı benAnnem ve kayınvalidem biliyo sadece.onlarda bi güzel tembihli.kalp sesini duymadan herkese söyleme hatasını 1 kere yaptım 1 hafta olmadan düşük yaptım.o zaman çok üzülmüştüm şimdi temkinli davranıyorum.şu kalp sesini bi duyuyum hayırlısıyla nasılsa öğrenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?