- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
Hadi bakalım hayırlı olsun canım yarın sabah kan ver netleştir hementest aldim allahim cok sukur pozitif saniyeler icinde kop koyu cift cizgi cikti
yas 24 sat 24 temmuz tdt 29 nisan 2.cocuk insallahHANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
oyle yapcam ay valla ucuyorum mutluluktan daga tasa haykirasim varHadi bakalım hayırlı olsun canım yarın sabah kan ver netleştir hemen
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Dünyanın en muhteşem anlarından biri , tebriklertest aldim allahim cok sukur pozitif saniyeler icinde kop koyu cift cizgi cikti
Hayırlı olsun canımtest aldim allahim cok sukur pozitif saniyeler icinde kop koyu cift cizgi cikti
tesekkur ederimmDünyanın en muhteşem anlarından biri , tebrikler
tesekkur ederimmHayırlı olsun canımbat günü muydu bugun
Ay inşallah inşallahAllah’ın izniyle yetersin canım inşallah ikisi beraber büyür sonra silkelenip kendine gelirsin
MeyykeHANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Caghla_29 yaş 29 sat 19 temmuz tdt 29.04.2020 ilk çocukHANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
SengelenGÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
son duyurumu da yapayım kızlar
benim oldu canım 2 yada 3 gün çektim adet olacakmışım gibi oldum ama sonra kan testi yaptım pozitif olduğunu öğrendim ama yine ara ara ağrı oluşuyo ama kanama filan hiç olmadıKimse de benim gibi regli belirtisi olmadı mi. Sabahtan beri yatıyorum
Hoş geldin canımMeyyke
30
23 Temmuz
28 Nisan
1
Teşekkür ederim hoşbulduk.Hoş geldin canım ☺
6. Haftaya girdim hala var ara ara geliyor ama benim kese etrafında kanama alanı varKimse de benim gibi regli belirtisi olmadı mi. Sabahtan beri yatıyorum
Çok geçmiş olsun. Doktor ne dedi ne gibi önemler alınmalıymış?6. Haftaya girdim hala var ara ara geliyor ama benim kese etrafında kanama alanı var
Nisan bebeğini büyütmek çok rahat oluyor benim büyük kızım nisan doğumlu..Maşallah kuzucuğa, 6'sı gibi doğması gerekirken 13'ünde geldi demekBenim ilki Ekim doğumlu. Güzel aylar geçirdim. Bunda gebelik ve doğum ayları tamamen farklı olacak. Nisan bebişleri de rahat oluyordur kıyafet, bakım, hava, yolculuk açısından...