Yaş 28HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
yaş 23GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Nasıl gidiyor bebiş hala yaramazlıkları devam mıAynenumarım o günleri görmek nasip olur
İçini ferah tut canım inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişlerimiziYaş 33
Sat 27 haziran(ultrasonda 1 gün küçük çıktık)
2 Nisan beklenen doğum tarihi
İlk çocuk
Kontrolumuz var yarın çok korkuyorum ilki sorunlu olunca aklım hep bebişte yok göğüs sızlamam bitti bişey mi oldu diye endişeleniyorum
Yaş 23GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Yaş 26 sat 2 temmuz tdt 9 nisan ilk bebeğimGÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
İnş canım bu sefer çok bağlanmıycam dedim gene program indirip bskıyorum eşim çok kızıyor göbeğim zaten kocaman oldu zayıftım herkes sormaya başladıİçini ferah tut canım inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişlerimizi
Yaş 32, sat 11 haziran ( çok geç dollenmeHANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Yaş 36GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Olsun sağlıkla gelsin inşallahİnş canım bu sefer çok bağlanmıycam dedim gene program indirip bskıyorum eşim çok kızıyor göbeğim zaten kocaman oldu zayıftım herkes sormaya başladı9 ayda buzdolabı gibi olucam herhalde
Fazla endişe edip düşünme canım sağlıcakla gelsin kuzularımızYaş 33
Sat 27 haziran(ultrasonda 1 gün küçük çıktık)
2 Nisan beklenen doğum tarihi
İlk çocuk
Kontrolumuz var yarın çok korkuyorum ilki sorunlu olunca aklım hep bebişte yok göğüs sızlamam bitti bişey mi oldu diye endişeleniyorum
Yaş 30GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Kizin küçükmüş ama inan daha iyi olur ben oğlum 1 yaşındayken ikinciyi de yapsaymışım dedim yalnız sıkılıyorlar birbiriyle oynar büyürler ☺Yaş 30
Sat 06.07.2019
Tahmini doğum tarihi 10.04.2020
2.çocuk
Hem de kızım daha 1 yaşında süpriz bebek buallahım kolaylık sabır verir inşallah ikisine de yetebilirim
İnşallah öyle olur.Kizin küçükmüş ama inan daha iyi olur ben oğlum 1 yaşındayken ikinciyi de yapsaymışım dedim yalnız sıkılıyorlar birbiriyle oynar büyürler ☺
Allah’ın izniyle yetersin canım inşallah ikisi beraber büyür sonra silkelenip kendine gelirsinYaş 30
Sat 06.07.2019
Tahmini doğum tarihi 10.04.2020
2.çocuk
Hem de kızım daha 1 yaşında süpriz bebek buallahım kolaylık sabır verir inşallah ikisine de yetebilirim
Sancım var adet sancısı gibi falan dersen verirler galiba canımÇalışan arkadaşlar merhaba bana bir yardım eder misiniz 2 gün rapor almayı düşünüyorum doktora ne demeliyim? Doktor bu konuda yardımcı olur değil mi? Yani atıyorum kanama yoksa bile kanaması var yazıp verir mi rapor nasıl oluyor bu işler bilen biri bana fikir verebilir mi? ❤