2li test oluyomuş saglık ocagındaki hemşirenin dediği 11-14hafta arası demişti galiba onun net tarihini öğrenip gitmek gerekiyor.ben pazaetesi gidicem ilaclar bitmek üzere içerdeki kanama ne alemde onu öğrenirim hemde bu doktora çok güveniyorum bilgiler verirArkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra ne zaman kontrole gidilmeli? Ben fazla hastaneye gitmeyi sevmiyorum gerekli mi gitmek? Bana kalsa 14.hafta giderim cinsiyet için.
Canım bebek gelişiminde bir sürü vitamin omega vs gereksinimi var ya bence doktor onun için vermiş olabilir sadece folik asit veriyorlar yoksaKızlar merhaba. Benm kızım 1 yaşında ve ben hamileyim. Emziriyorum aynı zamanda. Böyle olup folik asit kullanan var mı? Benm doktorum başka özel niteliğinde bir vitamin yazdı. Sanki anlaşmalıymış da o yüzden yazmş gibi geldi bana. İlacın fiyatı da 100 lira civarı. Gerek var mı böyle bişeye bilemedim. Parasında değilim asla bu doktora ilk defa gttm doğu görevine geldğmz için tanıdğm bldğm doktr yok malesef. Kızımda norml folik asit kullanmştm ilk zamnlar. Bunda da öyle yapsam nolurki bu durumu yaşayan var mı aranızda?
benim doktorum 1 ay sonra dediArkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra ne zaman kontrole gidilmeli? Ben fazla hastaneye gitmeyi sevmiyorum gerekli mi gitmek? Bana kalsa 14.hafta giderim cinsiyet için.
akıntı normal ama yine de doktora gittiğinizde bir danışın. en iyisini o bilir.Kızlar bende bir şey soracağım.
Her saban ve gün içinde akıntım oluyor sarı renkte.
Bu normal mi ve neden olduğunu bilen var mı?
Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra ne zaman kontrole gidilmeli? Ben fazla hastaneye gitmeyi sevmiyorum gerekli mi gitmek? Bana kalsa 14.hafta giderim cinsiyet için.
Ben de 8 haftalık olmak üzereyim 12.hafta veya 14.hafta giderim diyorum.benim doktorum 1 ay sonra dediçok kontrol isteyen biri değil denmek ki. 11. haftayı yarılamış olurum galiba o zaman.
akıntı normal ama yine de doktora gittiğinizde bir danışın. en iyisini o bilir.
Ben ikili test yaptırmatacağım ama kanama varsa gitmek lazım tabi inşallah geçer en kısa zamanda kanamanız2li test oluyomuş saglık ocagındaki hemşirenin dediği 11-14hafta arası demişti galiba onun net tarihini öğrenip gitmek gerekiyor.ben pazaetesi gidicem ilaclar bitmek üzere içerdeki kanama ne alemde onu öğrenirim hemde bu doktora çok güveniyorum bilgiler verir
Canım ben de öyleyim sabahları her gün kusuyorum afedersin midemde bir şey de yok üstelik. Gün içinde de hep uykuluyumKızlar benim hormonlar 3 kat artıından ben bitik daha yemeğe bakarken öğürmeye baslıyom suyu bile zorluyom sabahları daha fazla oluyo bi şişdim ki hep uyku modundayım sizlerde durum nasıl
O normal canım bende de aynısı oluyodu şimdi azaldı yerleşiyomuş doktorum öyle dedi büyüdükçe azalır yerini temizlermiş minnaklarımızKızlar bende bir şey soracağım.
Her saban ve gün içinde akıntım oluyor sarı renkte.
Bu normal mi ve neden olduğunu bilen var mı?
Dün benden yedi tüp kan aldılar ilk kontrolde öyle olurmus idrar tahlili falan haftaya yine çağırdılar beni sonuç içinCanım ben de öyleyim sabahları her gün kusuyorum afedersin midemde bir şey de yok üstelik. Gün içinde de hep uykuluyum ☹
Kızlar benim hormonlar 3 kat artıından ben bitik daha yemeğe bakarken öğürmeye baslıyom suyu bile zorluyom sabahları daha fazla oluyo bi şişdim ki hep uyku modundayım sizlerde durum nasıl
Sen daha yenisin hele bismillah:) 2 hafta sonra sende bizdensinBenim daha erken diye midir nedir bulantım olmuyor henüz :)
Uyku modu oluyor sadece bende.
Gittin mi doktora insAllah iyi haberler vardirİnşallah canım
Haber vereceğim mutlaka dilerim hayırlı haberler olur
Iyi düşün allah iyisini yaşatır inşallah ben hiç doktora gitmedim kan testi bile yaptırmadım haftaya cumartesi randevu aldım bekliyorumIyi yalniz olmadigima sevindim gerci benim kesem sıkıntılı biraz ins. Iyi haberler alirim da devam ederim
Benim de 2 kızım var yap 3. Yü belki oğlun olur diyorlardi yok yapmam allah isteyenlere versin diyordum çok da büyük konuşuyordum rabbim al sana dedi..Hayırlı olsun canım Evet 2 oğlum var bu 3. Olacak kısmetse
Sizinkilerin cinsiyetleri ne?
Aynı zamanda çalışıyorum artık hunileri takarım kafama...Hayırlı olsun sizin de
Üçleyen çok Nisan annelerinde desenize...
Neyse sağlıkla gelsinler inşallah bunlar iyi günlerimiz 3 çocukla baş etmek kolay olmayacak
Ya kolaylıklar diliyorum.Aynı zamanda çalışıyorum artık hunileri takarım kafama...
Öncekilerde bu kadar duygusal değildim ama bu 3. De çok duygusalım her şeye ağlıyorum büyük kızım artık birçok şeyi kendi başarıyor bu beni çok mutlu ediyor başlıyorum ağlamayaKusma bulantı gibi belirtilerinizi yazdığınız yorumlara da beğen tuşuna basıyorumYalnız değilsiniz, okuyorum anlamında.
Benim gibi 7+ larda olup duygu dalgalanmaları olan var mı merak ettim. Küçük oğlum "Apple Apple" diye peşimde koştu, "elma istiyor yavrum" diye duygulanıp ağladım mesela.Bu tip küçük şeylere
Allah bir yol çizmiştir diyorum artık aslında öğretmenim yarim gün çalışıyorum ama yine de dediginiz gibi ev temizliği için bakıcı icin birilerini çağırıyorumYa kolaylıklar diliyorum.Aslında Türkiye'deyseniz yardımcıya (ev temizliği, çocuk bakıcısı) ulaşmak daha kolay. Ben ilkinden sonra çalışmaya başlarım diye düşünürken tekrar gebe kaldım. Ev temizliği vs yetişemiyorum. Yardımcı şart.