- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
Sagol canım neden test yaptırmıycaksınBen ikili test yaptırmatacağım ama kanama varsa gitmek lazım tabi inşallah geçer en kısa zamanda kanamanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım neden test yaptırmıycaksınBen ikili test yaptırmatacağım ama kanama varsa gitmek lazım tabi inşallah geçer en kısa zamanda kanamanız
Sen daha yenisin hele bismillah:) 2 hafta sonra sende bizdensin benimkiler ikizmiş ondandır belkide bukadar kusmalarım
Hadi bakalım ayniyiz seninle cnm bakalım ucunculerimiz ne olacak?Benim de üçüncü olacak iki kızım var ve bu da sürpriz bebek, istiyorduk ama yine de korunuyorduk düşünelim diye, kısmeti şimdiymiş
Ben kahvaltilarimi güzel yaparım ama oldum olası haşlama yumurta yiyemem bu sabah yarim yumurtayı anca yiyebildim onu da üzerine karabiberi boca ederek yiyebildimGünaydın.
Kızlar kahvaltı çok önemliymiş. Günde 2 yumurta yiyebilirsen çok iyi olur dedi doktorum.
Ama 2 bana çok 1 tane yesem yeter :)
Maşallah cnm tarihine göre olması da çok iyi ben de tam 7+0 da gideceğim doktoramerhabalar bugün kalp atışı için muayeneye gittik. 7+0 son adet tarihine göre. haftasıyla uyumlu. kalp atışlarını duyduk. rutin kan tahlilleri verdik sonuç bekleyeceğiz şimdi. Rabbim hepimize iyi haberler duyursun insallah.
Canım iki sebebi var birincisi bu testin amacı kromozomal anormalisi olan bir çocuksa yasal süre içinde öğrenip bebeği aldırabilmek. Allah korusun öyle bir şey varsa da aldırmayacağım için gereksiz. İkincisi bu testler çok yanılıyor çünkü olasılık hesaplıyor. Kaç kişi duydum down sendromu deyip normal doğan o yüzden boşuna kaygı yaratıyor.Sagol canım neden test yaptırmıycaksın
Ben yumurta çok severim ve bol bol tüketirim. Başka ne önerdi doktorun canım?Günaydın.
Kızlar kahvaltı çok önemliymiş. Günde 2 yumurta yiyebilirsen çok iyi olur dedi doktorum.
Ama 2 bana çok 1 tane yesem yeter :)
Hadi bakalım darısı kalp atışınaGünaydın, doktordaydım dün 5.haftada olduğumu öğrendim. ultrasonda bakıldığında kesesini gördüm 6mm büyüklüğünde ama haftaya tekrar kontrol edeceğiz dedi perşembe yine randevu verdi. Benim ilk olacak Rabbim kısmet ederse. Allah'ım isteyen bekleyen herkesin hamileliğini kolaylaştırır devamını sıhhatli gosterir inşallah.
Günde 2 bardak soğuk süt içiyorum canım ama çörekotu dediğin gibi zararı olabilirmi benim içerde kanama alanı varKızlar mide bulantısıyla gelen mide yanması var ya reflü gibi, mideyi rahatlatmanın yolu soğuk süte çörek otu yağı koyup karıştırıp içmek. Hamilelikten önce de yapardım şimdi de çok işime geliyor. Mide rahatsızlığı olanlara öneririm. (Bu arada hamilelikte çörek otu zararlı olur mu onu bilmiyorum. )
Ben sürekli çıkarma halindeyim midem çok rahatsız yaa eczaneden gaviscon surup aldim her ıstifra sonrası kafama dikiyorumKızlar benim hormonlar 3 kat artıından ben bitik daha yemeğe bakarken öğürmeye baslıyom suyu bile zorluyom sabahları daha fazla oluyo bi şişdim ki hep uyku modundayım sizlerde durum nasıl
aynen beni de de 1 ay sonrasına çağırdı. Canıma minnet bende hiç sevmem hastaneyiBen de 8 haftalık olmak üzereyim 12.hafta veya 14.hafta giderim diyorum.
Sen daha göreceeenn duuuurrrbenimde yoktu ilk haftalar ne guzel rahat olacak diyordum.Benim daha erken diye midir nedir bulantım olmuyor henüz :)
Uyku modu oluyor sadece bende.
Canim hamilelikte bitkisel otlar yasak diye biliyorum ama yinede doktoruna sor. Ben şurup aldim şurup içiyorum yaaKızlar mide bulantısıyla gelen mide yanması var ya reflü gibi, mideyi rahatlatmanın yolu soğuk süte çörek otu yağı koyup karıştırıp içmek. Hamilelikten önce de yapardım şimdi de çok işime geliyor. Mide rahatsızlığı olanlara öneririm. (Bu arada hamilelikte çörek otu zararlı olur mu onu bilmiyorum. )
Bir arkadaşımında başına geldi hamileliği bildiğin zehir oldu.ilk çocugunuz muCanım iki sebebi var birincisi bu testin amacı kromozomal anormalisi olan bir çocuksa yasal süre içinde öğrenip bebeği aldırabilmek. Allah korusun öyle bir şey varsa da aldırmayacağım için gereksiz. İkincisi bu testler çok yanılıyor çünkü olasılık hesaplıyor. Kaç kişi duydum down sendromu deyip normal doğan o yüzden boşuna kaygı yaratıyor.
Maşaallah grupta 3. Yu bekleyenler çok sanirimHadi bakalım ayniyiz seninle cnm bakalım ucunculerimiz ne olacak?
Evet inşallah hayırlısıyla alırız inşallah hepimiz kucağımızaBir arkadaşımında başına geldi hamileliği bildiğin zehir oldu.ilk çocugunuz mu
ben de fenayım. bir de her zaman bulanıyor. gece gündüz farketmiyor.Kızlar benim hormonlar 3 kat artıından ben bitik daha yemeğe bakarken öğürmeye baslıyom suyu bile zorluyom sabahları daha fazla oluyo bi şişdim ki hep uyku modundayım sizlerde durum nasıl
ooo nelere ağlıyorum bir bilseniz geçen türkü sesi duyunca ayağa kalkan köpeğe ağladım mesela..Kusma bulantı gibi belirtilerinizi yazdığınız yorumlara da beğen tuşuna basıyorum Yalnız değilsiniz, okuyorum anlamında.
Benim gibi 7+ larda olup duygu dalgalanmaları olan var mı merak ettim. Küçük oğlum "Apple Apple" diye peşimde koştu, "elma istiyor yavrum" diye duygulanıp ağladım mesela. Bu tip küçük şeylere
ücretsiz izin düşünüyorum ama tabi nasip kısmet. insallah bir aksilik olmaz da alabilirim.Maşallah cnm tarihine göre olması da çok iyi ben de tam 7+0 da gideceğim doktora
Belki çok erken ama bebegin bakımı ile ilgili ne düşünüyorsun? Nisan da doğum olacak zaten sonrası seminerde dahil doğum iznine girer önümüzdeki sene başlar mısın? Yoksa ücretsiz izin mi alırsın?
Ben yumurta çok severim ve bol bol tüketirim. Başka ne önerdi doktorun canım?
Ben kahvaltilarimi güzel yaparım ama oldum olası haşlama yumurta yiyemem bu sabah yarim yumurtayı anca yiyebildim onu da üzerine karabiberi boca ederek yiyebildim