2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra ne zaman kontrole gidilmeli? Ben fazla hastaneye gitmeyi sevmiyorum gerekli mi gitmek? Bana kalsa 14.hafta giderim cinsiyet için.
2li test oluyomuş saglık ocagındaki hemşirenin dediği 11-14hafta arası demişti galiba onun net tarihini öğrenip gitmek gerekiyor.ben pazaetesi gidicem ilaclar bitmek üzere içerdeki kanama ne alemde onu öğrenirim hemde bu doktora çok güveniyorum bilgiler verir

Kızlar merhaba. Benm kızım 1 yaşında ve ben hamileyim. Emziriyorum aynı zamanda. Böyle olup folik asit kullanan var mı? Benm doktorum başka özel niteliğinde bir vitamin yazdı. Sanki anlaşmalıymış da o yüzden yazmş gibi geldi bana. İlacın fiyatı da 100 lira civarı. Gerek var mı böyle bişeye bilemedim. Parasında değilim asla bu doktora ilk defa gttm doğu görevine geldğmz için tanıdğm bldğm doktr yok malesef. Kızımda norml folik asit kullanmştm ilk zamnlar. Bunda da öyle yapsam nolurki bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Canım bebek gelişiminde bir sürü vitamin omega vs gereksinimi var ya bence doktor onun için vermiş olabilir sadece folik asit veriyorlar yoksa

Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra ne zaman kontrole gidilmeli? Ben fazla hastaneye gitmeyi sevmiyorum gerekli mi gitmek? Bana kalsa 14.hafta giderim cinsiyet için.
benim doktorum 1 ay sonra dedi😊 çok kontrol isteyen biri değil denmek ki. 11. haftayı yarılamış olurum galiba o zaman.
Kızlar bende bir şey soracağım.
Her saban ve gün içinde akıntım oluyor sarı renkte.
Bu normal mi ve neden olduğunu bilen var mı?
akıntı normal ama yine de doktora gittiğinizde bir danışın. en iyisini o bilir.

Kızlar benim hormonlar 3 kat artıından ben bitik daha yemeğe bakarken öğürmeye baslıyom suyu bile zorluyom sabahları daha fazla oluyo bi şişdim ki hep uyku modundayım sizlerde durum nasıl 🤢

benim doktorum 1 ay sonra dedi😊 çok kontrol isteyen biri değil denmek ki. 11. haftayı yarılamış olurum galiba o zaman.
akıntı normal ama yine de doktora gittiğinizde bir danışın. en iyisini o bilir.
Ben de 8 haftalık olmak üzereyim 12.hafta veya 14.hafta giderim diyorum.

2li test oluyomuş saglık ocagındaki hemşirenin dediği 11-14hafta arası demişti galiba onun net tarihini öğrenip gitmek gerekiyor.ben pazaetesi gidicem ilaclar bitmek üzere içerdeki kanama ne alemde onu öğrenirim hemde bu doktora çok güveniyorum bilgiler verir
Ben ikili test yaptırmatacağım ama kanama varsa gitmek lazım tabi inşallah geçer en kısa zamanda kanamanız 🙏🏻

Kızlar benim hormonlar 3 kat artıından ben bitik daha yemeğe bakarken öğürmeye baslıyom suyu bile zorluyom sabahları daha fazla oluyo bi şişdim ki hep uyku modundayım sizlerde durum nasıl 🤢
Canım ben de öyleyim sabahları her gün kusuyorum afedersin midemde bir şey de yok üstelik. Gün içinde de hep uykuluyum ☹️

Benim daha erken diye midir nedir bulantım olmuyor henüz :)
Uyku modu oluyor sadece bende.

Kusma bulantı gibi belirtilerinizi yazdığınız yorumlara da beğen tuşuna basıyorum😊 Yalnız değilsiniz, okuyorum anlamında. 🙏
Benim gibi 7+ larda olup duygu dalgalanmaları olan var mı merak ettim. Küçük oğlum "Apple Apple" diye peşimde koştu, "elma istiyor yavrum" diye duygulanıp ağladım mesela. 🌼 Bu tip küçük şeylere 😊

Iyi yalniz olmadigima sevindim gerci benim kesem sıkıntılı biraz ins. Iyi haberler alirim da devam ederim
Iyi düşün allah iyisini yaşatır inşallah ben hiç doktora gitmedim kan testi bile yaptırmadım haftaya cumartesi randevu aldım bekliyorum

Aynı zamanda çalışıyorum artık hunileri takarım kafama...
Ya kolaylıklar diliyorum. 🙏🙏 Aslında Türkiye'deyseniz yardımcıya (ev temizliği, çocuk bakıcısı) ulaşmak daha kolay. Ben ilkinden sonra çalışmaya başlarım diye düşünürken tekrar gebe kaldım. Ev temizliği vs yetişemiyorum. Yardımcı şart.

Kusma bulantı gibi belirtilerinizi yazdığınız yorumlara da beğen tuşuna basıyorum😊 Yalnız değilsiniz, okuyorum anlamında. 🙏
Benim gibi 7+ larda olup duygu dalgalanmaları olan var mı merak ettim. Küçük oğlum "Apple Apple" diye peşimde koştu, "elma istiyor yavrum" diye duygulanıp ağladım mesela. 🌼 Bu tip küçük şeylere 😊
Öncekilerde bu kadar duygusal değildim ama bu 3. De çok duygusalım her şeye ağlıyorum büyük kızım artık birçok şeyi kendi başarıyor bu beni çok mutlu ediyor başlıyorum ağlamaya

Ya kolaylıklar diliyorum. 🙏🙏 Aslında Türkiye'deyseniz yardımcıya (ev temizliği, çocuk bakıcısı) ulaşmak daha kolay. Ben ilkinden sonra çalışmaya başlarım diye düşünürken tekrar gebe kaldım. Ev temizliği vs yetişemiyorum. Yardımcı şart.
Allah bir yol çizmiştir diyorum artık aslında öğretmenim yarim gün çalışıyorum ama yine de dediginiz gibi ev temizliği için bakıcı icin birilerini çağırıyorum

X