- 2 Ağustos 2019
- 470
- 1.389
Günaydın, doktordaydım dün 5.haftada olduğumu öğrendim.Herkese günaydınnnnnnn
Merhaba, sitenin kadınlara yaklaşımını protesto etmek için kenarda bekliyordum ama sizin mucize gelişmenizi okuyunca iliştim. Çok sevindim. Allah hepimizin hamilelik sürecini tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.Çok teşekkür ederim arkadaşlar hiç beklemiyordum çok sukur oldu
Ay bnde daha 4+2 yim bugun bulanmaya basladi ya halsizlik de vurduBen 7 haftalıkım sabahları bulantım oluyor. Gün içinde de ara ara aşırı rahatsızlık vermiyor.
Geçtiğimiz bir hafta çok kötüydüm halsizlikten başın kalkmıyordu yataktan ama bi kaç gündür daha iyiyim vücut alışıyor sanırım bir süre sonraAy bnde daha 4+2 yim bugun bulanmaya basladi ya halsizlik de vurdudemekki hissettirmeyebasladi vucudum
Bnde bugun hafif degisiklik hissediom sankiGeçtiğimiz bir hafta çok kötüydüm halsizlikten başın kalkmıyordu yataktan ama bi kaç gündür daha iyiyim vücut alışıyor sanırım bir süre sonra
Merhaba, harika olmuş maşallahmerhabalar bugün kalp atışı için muayeneye gittik. 7+0 son adet tarihine göre. haftasıyla uyumlu. kalp atışlarını duyduk.rutin kan tahlilleri verdik sonuç bekleyeceğiz şimdi. Rabbim hepimize iyi haberler duyursun insallah.
yok aslında 6. haftanın icin de duyuluyormus. bir hafta önce doktorum daha erken dedi. zaten karından bakıyor. çok da zorlamadı bence. 1 hafta sonra gel dedi.
Göğüslerde şişkinlik var ama çok rahatsız edici değil. midemde şişkinlik son seviyede. gece saat ikiye kadar uyuyamadım. Allah yardimcimiz olsunGögüslerde şiskinlik ve karında şişkinlik olan var mı
Bendede aksamlari ekstra tansiyon dusuklugude oluyor halsizlesiyorum ama midede yanma hissi bu sabah daha fazla hissettim ama şiskinlik cok rahatsiz ediyor resmen karnim cikti daha 6 haftalikkenGöğüslerde şişkinlik var ama çok rahatsız edici değil. midemde şişkinlik son seviyede. gece saat ikiye kadar uyuyamadım. Allah yardimcimiz olsun
Herkese Merhaba :)
Ben de dün kontrol için doktora gittim. 6.haftanın içerisindeyim. Bebeğimin kalp atışlarını şükürler olsun ki duyduk ♥ Üstten muayene etti hep doktorum. Karnım çok azda olsa belirginleşti... 2 hafta sonrasına gün verdi tekrar kontrol için. Herşey serbest dedi sadece sigara dışında dedi... Ha bir de süt içmiyorsun dedi. Kalsiyum için süt ürünleri yemen lazım dedi istiyorsan sadece günde 1 bardak kefir içebilirsin dedi...Hamile olduğumu öğrenmeden önce günde 1 paket içiyordum. Artık şükürler olsun o isteğim de gitti. Şu anda bebeğim 6.06 mm büyüklüğünde. Herkese sağlıklı mutlu hamişlikler dilerim :)
merhabalar bugün kalp atışı için muayeneye gittik. 7+0 son adet tarihine göre. haftasıyla uyumlu. kalp atışlarını duyduk.rutin kan tahlilleri verdik sonuç bekleyeceğiz şimdi. Rabbim hepimize iyi haberler duyursun insallah.