2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkese günaydınnnnnnn
Günaydın, doktordaydım dün 5.haftada olduğumu öğrendim. ultrasonda bakıldığında kesesini gördüm 6mm büyüklüğünde ama haftaya tekrar kontrol edeceğiz dedi perşembe yine randevu verdi. Benim ilk olacak Rabbim kısmet ederse. Allah'ım isteyen bekleyen herkesin hamileliğini kolaylaştırır devamını sıhhatli gosterir inşallah.

Kızlar merhaba. Benm kızım 1 yaşında ve ben hamileyim. Emziriyorum aynı zamanda. Böyle olup folik asit kullanan var mı? Benm doktorum başka özel niteliğinde bir vitamin yazdı. Sanki anlaşmalıymış da o yüzden yazmş gibi geldi bana. İlacın fiyatı da 100 lira civarı. Gerek var mı böyle bişeye bilemedim. Parasında değilim asla bu doktora ilk defa gttm doğu görevine geldğmz için tanıdğm bldğm doktr yok malesef. Kızımda norml folik asit kullanmştm ilk zamnlar. Bunda da öyle yapsam nolurki bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar hiç beklemiyordum çok sukur oldu
Merhaba, sitenin kadınlara yaklaşımını protesto etmek için kenarda bekliyordum ama sizin mucize gelişmenizi okuyunca iliştim. Çok sevindim. Allah hepimizin hamilelik sürecini tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah. (bu arada çaresiz ve hasta kadınla aşırı dalga geçen "kişi" pasifize edildiği için protestomu sonlandırmaya karar verdim)
Bir arkadaşımız, önceliğimizin, sağlıkla kese ve kalp atışı sürecini paylaşmamız gerektiğini yazmıştı. Çok haklı.
Benim SAT 1 Temmuz. 6+3 veya 6+4 gibi kalp atışı duydum. Muayenelerim hep alttan oldu. 2.gebeliğim bir oğlum var. Ona kardeş istemekle birlikte sürpriz oldu. 40 yasında risk grubundayım. Zaman zaman lekelenmelerim ve adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. Dr. bunların normal olduğunu söyledi. Uyku hali ve yorgunluk çok var. Fakat yatınca da uzun süre uykuya geçemiyorum. Duygu dalgalanmalarım çok fazla.
Dilzar'cığım yazdıkların için çok teşekkür ediyorum. Yeni gelen tüm arkadaşlar ; hoşgeldiniz Sağlıklı bir süreç diliyorum herkese.

Herkese Merhaba :)
Ben de dün kontrol için doktora gittim. 6.haftanın içerisindeyim. Bebeğimin kalp atışlarını şükürler olsun ki duyduk ♥ Üstten muayene etti hep doktorum. Karnım çok azda olsa belirginleşti... 2 hafta sonrasına gün verdi tekrar kontrol için. Herşey serbest dedi sadece sigara dışında dedi... Ha bir de süt içmiyorsun dedi. Kalsiyum için süt ürünleri yemen lazım dedi istiyorsan sadece günde 1 bardak kefir içebilirsin dedi...Hamile olduğumu öğrenmeden önce günde 1 paket içiyordum. Artık şükürler olsun o isteğim de gitti. Şu anda bebeğim 6.06 mm büyüklüğünde. Herkese sağlıklı mutlu hamişlikler dilerim :)

Merhaba, harika olmuş maşallah
Kalp sesi duyulması için 7haftalık mı olması lazım ? Benim 5 haftalık oldu inşallah hepimiz iyi haberler alırız D dilzar

Kalp sesi duyulması için 7haftalık mı olması lazım ? Benim 5 haftalık oldu inşallah hepimiz iyi haberler alırız D dilzar
Ben hamile olduğumu öğrendğmde 6+4 tü. Hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk. İnş siz de kısa zamnda duyarsınız

yok aslında 6. haftanın icin de duyuluyormus. bir hafta önce doktorum daha erken dedi. zaten karından bakıyor. çok da zorlamadı bence. 1 hafta sonra gel dedi.
ultrason cihazı, annenin karin yapısı da çok etkiliyor bunları.
insallah siz de duyarsınız yakında.

Göğüslerde şişkinlik var ama çok rahatsız edici değil. midemde şişkinlik son seviyede. gece saat ikiye kadar uyuyamadım. Allah yardimcimiz olsun
Bendede aksamlari ekstra tansiyon dusuklugude oluyor halsizlesiyorum ama midede yanma hissi bu sabah daha fazla hissettim ama şiskinlik cok rahatsiz ediyor resmen karnim cikti daha 6 haftalikken

Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra ne zaman kontrole gidilmeli? Ben fazla hastaneye gitmeyi sevmiyorum gerekli mi gitmek? Bana kalsa 14.hafta giderim cinsiyet için.

Gözünüz aydn kızlar. Böyle güzler haberlerin sayısı çoğalsın inşallah :)

Kızlar bende bir şey soracağım.
Her saban ve gün içinde akıntım oluyor sarı renkte.
Bu normal mi ve neden olduğunu bilen var mı?

C cecenn bende de oluyor sarı renkte akıntı sorun yok diye düşünüyorum herhangi bir değişiklik olursa dr.a sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…