2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Keseyi 6. Haftada gördük bi sonraki hafta gittiğimizde hem kesenin içindeki bebeğimi hem de bebeğimin kalp atışını dinledik.7haftadaydım kalp atışı duyulduğunda
Bu arada ben her gittiğimde karından ultrason çektirdim görünmediği hafta bile acele adip vajinal ultrason istemedim.beklemeyi tercih ettim.Doktorun söyledikleri şeyler bol sıvı tüketmem gerektiği folik asite devam etmem gerektiği ve 12 hafta olana kadar egzersiz veya spor yapmamam gerektiğini söyledi hareketlerimi biraz kısıtlamam gerektiğini söyledi.Ben beden eğitimi öğretmeniyim hareketlerimi kısıtlamak biraz zor olacak bu durumda.Bir de doktorum bu aylarda eşinizle cinsel olarak yakınlaşmalarınızı biraz azaltın dikkat edin dedi

Bnde öyle ins bunda olmam korkuyorum. Birde çalıyorum
Bende çalışıyorum ama buna takılmıyorum. Eskiden nenelerimiz tarlada çalışırlarmış ve bir şey olmazmış. Sonuçta hamilelik bir hastalık değil fizyolojik süreç. Vücudun ve bebeğin ne yapması gerektiğini biliyor merak etme. Ayakta kalmak çok ağır şartlarda çalışmadığın sürece sıkıntı değil hatta bence daha iyi.

Ne bilim insan korkuyor bn 5 ci tup bebek denemesinde hamile kaldim :) bnm isim agir degil ama cok stresli biyer insanlarla ugrasiyorum bni geriyorlar o yuzden biraz skntiliyim :)

Anladim benim ilk gebeligim de oyleydi gec dollenme olmustu ins senin dr oyledir haberdar et bizi de sonucunu

Aa bi gun arayla :) smdi hesaplarima gore 4 hafta cikio oylemiyiz
Evet aynen öyleyiz. Etm esas keseyi göstermeye gittiğimizde dr daha doğrusunu söyler ama şimdilik hesaplamaların hepsi 4 haftalığına diyor sizd belirtiler var mı? Ben sadece akıntı. Çok nadir de ınce bir sizi yumurtalıklar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…