6+5'te vajinal ultrasyonla hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk biz. Çok kuvvetli ve hızlıydı bende şaşırdim doktorum normal demişti. Herkes için en güzeli en sağlıklısı olsun inşAllah♥
6+0 da karından ultrasonla kese, yolk kesesi ve embriyoyu gördük. bu cumartesi 7+0 da kalp atışı için gideceğiz. insallah onu da duyarız .. .
5+0 kese 6+4 kalp atışlarını duydum. İkisi de karından ultrasonla.Nacizane fikrim hepimizin önceliği bebeklerin kesesini ve kalp atışını görmek diye düşünüyorum bu yuzden karindan yada vajinal yazarak hangi haftalarda kese gorundu dr ne dedi bunları paylaşalım mesela kalp atışını kimler duydu vajinal ultrason mu karından mi bunları yazarsanız cok daha yararlı olacaktır bir çoğumuz için sevgiler
Hayırlı olsun diyelim . Benim yengem de iltihaplı romatizma hastası ve üç oğlu var . Maşallah hepsi de çok sağlıklı çok şükür . Kafanı takma inşallah öyle şey olmaz . Doktorlar genelde korkutuyor insanı .Merhaba herkese.
Aranıza yeni katıldım.
Son adetim 22 temmuzdu.
Gebeliğimi dün ögrendim. Hcg degerim 764 çıktı.
Bugün hemen doktora gittik eşimle ama tahmin edersiniz kese ve kalp atışı için 10ar günlük periyotlarla beklemem lazımmış.
Birde ben iltihaplı romatizma hastasıyım.
Daha önce kontrol amaçlı bir kadın doğumcuya gittiğimde beni çok korkuttu.
Çocuğun olsa bile ilki düşük olur, zeka geriliği olabilir, tansiyon sıkıntısı yaşarsın bilmem ne.
O yüzden biraz korku biraz heyecanla bekliyorum.
Yarın tekrar kan vericem umarım artış olmuştur. Dualarınızı bekliyorum. :)
Ben inanılmaz heyecanlı ve sabırsız bir tipim ama öyle bir midem bulandı ve uyuştum ki günler nasıl geçti bilmiyorumNasıl sabrettiniz kızlar. Çok heyecanlı beklemek. Keşke günler hemen geçse bizde görsek duysak :)
Geçmiş olsun
Hayırlı olsun diyelim . Benim yengem de iltihaplı romatizma hastası ve üç oğlu var . Maşallah hepsi de çok sağlıklı çok şükür . Kafanı takma inşallah öyle şey olmaz . Doktorlar genelde korkutuyor insanı .
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Yaşları yakın olunca ilk zamanlar elbette biraz zor ama düzeni kurunca daha kolay olur inşallah kalbinizi ferah tutun
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Vay canına hayırlı olsun
Nacizane fikrim hepimizin önceliği bebeklerin kesesini ve kalp atışını görmek diye düşünüyorum bu yuzden karindan yada vajinal yazarak hangi haftalarda kese gorundu dr ne dedi bunları paylaşalım mesela kalp atışını kimler duydu vajinal ultrason mu karından mi bunları yazarsanız cok daha yararlı olacaktır bir çoğumuz için sevgiler
[/QUOT
Merhabalar ben de bişi sormak istiyorum su ilk kontrolde doktor test istiyor ya onları nerede yaptırdınız medipol mega Bağcılar’da 1770 lira dediler testlere, doçent olduğu için muayene ye de 190 lira verdik daha uygun bir yerde yaptırmak istiyorum
Aile hekimlerinde de test yaptırabilirsiniz sonuçları kendi doktorunuza götürürsünüz
Günaydın yapılan laboratuarın etkisi her yerin ki farkliŞunu merak editorum beta hcg bazı annelerde çok yüksek bazılarında ise daha düşük. Bunun özel bir sebebi var mı? Mesela benim 13. Gün 160 cıktı başka arkadaşın 1300 çıkıyor.