Merhaba, inşallah bebecik içinizdedir Benim ilkinde adet gecikmesiyle birlikte normalden fazla iştah başlamıştı. Güzel yemek kokuları çok hoşuma gidiyordu. Bazıları saçma buluyor ama kirpiklerim karışmıştı. Ben bu belirtiyi yaşadım. Hiç ihtimal vermiyordum çünkü ilki mucize gibi birşey oldu . Olması imkanlı değildi. (Benimki uzun hikaye eşten kaynaklı şimdi herşey daha iyi) Günler sonra artık test yapayım dedim ve orada sevinçten ölüyorum sandım. Darısı başınıza bu sevinçlerin. Bu ikincide ise beklenen adet gününden 10 gün önce belime tarifsiz bir acı saplandı. Yaklaşık 8-9 gün sürdü. Bebeğim 22 aylık olduğu için yatağını da değiştirmiştim o nedenle belim ağrıdı zannettim. Reglim saat gibidir doğumdan 1 yıl sonra reglim başlamıştı. Regl günüm geçti ve kahverengi lekelenmeler başladı. Bir de göğüslerde aşırı hassasiyet, şişme ve bızırdama. Arkadaşın yazdığı gibi süt doluyormuş gibi. Regl tarihinden 3 gün sonra testim pozitifti. Kirpiklerim yine karıştı Koku hassasiyetim de vardı. Bunlar da benim belirtilerim. Allah sağlıkla kucağınızı doldursun inşallah, upuzun yıllar yavrularınızla sağlıkla...Kızlar hepinizden ricam adet gününden önceki sonraki bütün belirtilerinizi yazabilir misiniz? Ben iki hamilelik geçirdim kaybettim ikisinide. Şimdi belirtilerim var yine iki seferdr aynışeyler olmuştu.şimdide öyle ama güvenemiyorum. Takvime göre Adete 3 kaldı yumurtaya göre 4 kaldı önceki adetime göre 6 kaldı. 3 tane test yaptım ilk 1 saat sonrası çok silikpembe çıktı. Diğer ikisinde hiç birşey çıkmadı. Bozuktu galiba. Neyse çok uzattım lütfen belirtilerinizi yazabilir misiniz? 2.3.hamileliği olanlar belirtiler aynımıydı?