- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 37
Ben yaşıyorum Cnm ilk defa böyle oldum midem çok ağrıyordu.2 soda içtim ama fayda etmedi bende sonunda sut alıp içtim o biraz gecirdiMide hazımsızlığı yaşayan var mı aranızda, neler yapıyorsunuz çözüm olarak ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaşıyorum Cnm ilk defa böyle oldum midem çok ağrıyordu.2 soda içtim ama fayda etmedi bende sonunda sut alıp içtim o biraz gecirdiMide hazımsızlığı yaşayan var mı aranızda, neler yapıyorsunuz çözüm olarak ;(
İnşallahDoktorunuzun ultrason aleti çok kötü değilse duyarsınız ben 6+5te yani dün duydum hatta çok hızlı atıyordu çok şaşırdim darısı size olsun♥
Cevap için çok sağol canım. Bendede var bir şeyler gibi Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın. Sende sağ salim kucağına alırsın inşaallah.Mcz09 canım belirtileri sormuşsun.
Benim ilk gebeliğimde tek belirtim adetten neredeyse 10 gün kadar önce başlayan kasık batmasıydı.
Ama tabi 1 senedir deniyordum o ay hiç hamileliğe yormadım. Hatta geçen Temmuz ayında 1 hafta gecikmiştim, geçen sene bu zamanlar 2 gün yine gecikince önemsemedim.
Yine buradan bir arkadaş belirtilerimi sordu baktım göğüs ucu ağrısı var. O deyince farkettim birkaç gündür gündüz uykusu da uyumaya başlamışım. Yani ilk belirtim öncelikle sol kasık batmasıydı. Akıntım çoğalmıştı. Adet gününe yakın göğüs ucu ağrısı olmuştu.
Bu gebelikte de yumurtlama ağrım oldu değerlendirdik.
2-3 güne kalmadı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı başladı. Hala ara sıra devam ediyorlar.
Normalde göğüslerim adet dönemlerimde vs hiç ağrımazdı. Direk gebelik geldi aklıma o yüzden.
10. Gün test yaptım negatif çıktı.
13 silik, 15. Gün biraz daha koyu çıktı.
16. Gün 221 çıktı kan testim.
Rica ederim canım.Cevap için çok sağol canım. Bendede var bir şeyler gibi Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın. Sende sağ salim kucağına alırsın inşaallah.
Gözün aydın canım :)Ben de aldım, şükürler olsun. Harika bir duygu. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Şükür yolculukta bir problem çıkmadı sadece biraz kaşık ağrım oldu Büyüğüm evde bi daha kardeşinin olacağını söyledim çok sevindi beni hiç üzmüyor 2 günde değişti sanki yavrum küçük de çocuklarla kaynaştı o da iyi ama onun ağlaması var işte ağlamasını azaltmaya çalışıyorumAllah yardımcın olsun canım dikkat et 7 yaşındaki kızın çok üzmede küçük yorablir
Çok güzel geçer geziniz inşaAllah
Iyiyim iyi de geçti yolculuk biraz kasık sandım oldu o kadarÜzülmeyin ben otobüsle 14 saat yolculuk bile yaptım tam tutunma haftalarında bir şey olmadı çok şükür
Sağ salim kucağına alırsın inşaallah. Bakalım bende de var mı ?Yediğim yemeklerin tadı olduğundan çok farklı lezzetli tadmaya başladım ilk olarak bir salata bile bu kadar nasıl lezzetli olabilirdiki ilk aklıma o an geldi daha hiçbir belirti yokken sonra baş ağrısı göğüslerde sızlama gerginlik kasık ağrısı ve şeffaf bi akıntı derken çok erken olmasına rağmen idrar testi yaptım silikte olsa çift çizgiyi gördüm çok şükür beklemediğim için çok büyük sürpriz oldu
İnanır mısınız aynı durumdayız dün her şey midemi bulandırdı akşama kadar ayağa bile kalkamadim ama bugün kalktım bulantı yok çok güzel kahvaltı yaptım daha önce de aynı şey oldu canınızı sıkmayın yani.Kızlar bazı günler sizinde belirtileriniz azalıyor mu? Dün sürekli midem bulandı ve inanılmaz göğüs ağrım vardı bugün neredeyse hiç birşeyim yok. Belirtiler azalınca acaba birşey yolunda mı gitmiyor diye endişeleniyorum.
İnanır mısınız aynı durumdayız dün her şey midemi bulandırdı akşama kadar ayağa bile kalkamadim ama bugün kalktım bulantı yok çok güzel kahvaltı yaptım daha önce de aynı şey oldu canınızı sıkmayın yani.
Hayir canim endişelenme her günün farklı olacak mutlaka. Bende bulantı birgün önce sabah oluyorsa ertesi gün akşam veya gece oluyor.Kızlar bazı günler sizinde belirtileriniz azalıyor mu? Dün sürekli midem bulandı ve inanılmaz göğüs ağrım vardı bugün neredeyse hiç birşeyim yok. Belirtiler azalınca acaba birşey yolunda mı gitmiyor diye endişeleniyorum.
Hayir canim endişelenme her günün farklı olacak mutlaka. Bende bulantı birgün önce sabah oluyorsa ertesi gün akşam veya gece oluyor.
olabilir öyle canınızı sıkmayın. zaten bu belirtilerin sebebi hormonlar Allah göstermesin olumsuz bir durumda aniden düşmüyor ki yavaş yavaş düşüyor. bence iştahınızın tadını çıkarın.Kızlar bazı günler sizinde belirtileriniz azalıyor mu? Dün sürekli midem bulandı ve inanılmaz göğüs ağrım vardı bugün neredeyse hiç birşeyim yok. Belirtiler azalınca acaba birşey yolunda mı gitmiyor diye endişeleniyorum.
Merhaba, inanır mısınız son zamanlarda kadınlar kulübünde en az 10 kişinin hamilelik haberini aldım kendiminki de dahil kimseninki birbirini tutmuyor.kızlar merhabalar, ben de belki nisan annesi olabilirim .bugun adet günüm.cift çizgi gördüm.yarin kan testi yaptircam.biraz endiseliyim.deneyimli anneler yardımcı olabilir mı? Adeti 1 gün geçe hcg kaç civarlarinda olmalı acaba.
Doğrudur.kimyasal oldu 2 ay önce .bu yüzden biraz gerginim galiba. bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.Merhaba, inanır mısınız son zamanlarda kadınlar kulübünde en az 10 kişinin hamilelik haberini aldım kendiminki de dahil kimseninki birbirini tutmuyor.
Slm öncelikle hayırlı olsun inşalalh saglikli ve güzel bebislerimiz olur sağ salim kucagimiza alırız şahsi fikrim her laboratuarın değerleri farklı ama 100 üzeri olmalı diye düşünüyorum geç döllenme olduysa farklı da olabilirkızlar merhabalar, ben de belki nisan annesi olabilirim .bugun adet günüm.cift çizgi gördüm.yarin kan testi yaptircam.biraz endiseliyim.deneyimli anneler yardımcı olabilir mı? Adeti 1 gün geçe hcg kaç civarlarinda olmalı acaba.