2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bazı günler sizinde belirtileriniz azalıyor mu? Dün sürekli midem bulandı ve inanılmaz göğüs ağrım vardı bugün neredeyse hiç birşeyim yok. Belirtiler azalınca acaba birşey yolunda mı gitmiyor diye endişeleniyorum.
Ay aynı şey bendede var dün gece bulantıdan şikayet ediyordum sabah iştahım açıktı yumurtadan tiksinen ben yumurta yedim. Bulansa dert bulanmasa dert çok fazla kendimizi dinlemememiz lazım sanırım.

kızlar merhabalar, ben de belki nisan annesi olabilirim .bugun adet günüm.cift çizgi gördüm.yarin kan testi yaptircam.biraz endiseliyim.deneyimli anneler yardımcı olabilir mı? Adeti 1 gün geçe hcg kaç civarlarinda olmalı acaba.
Bir arkadaşımın adet günü 7 çıkmıştı kızı bir buçuk yaşında. Benim 21 haftalıkken kaybettiğim bebeğimde adet günü 34 tü. Yani kişiden kişiye değişir. Bence bhcg konusunda karşılaştırma yapmak pek doğru değil.aslında hiç bir şeyi karşılaştırmamak gerekte işte belirtileri merak ediyor insan.

Nisan annesi olmak için temmuz içinde ya da en geç 23 haziran son adet tarihinin olması lazım. Hepimiz bir umutla bekliyoruz. Rabbim bizim de yuvalarımızı çocuk sesleriyle doldursun inşallah
Bu başlığı görmek beni derinden etkiledi.
2019 Nisan annesiydim ki Nisan ayında da Doğum yaptım.
Melek oğlum 3 gün yaşadı; diyafram hernisi vardı.
Bu sene 24 Temmuz tahmini adet tarihim. Ondan sonra sadece 1 ay çalışma yapmayı planlıyorum.
Nisan ayı bebek için çok ideal. Her meyve/sebzeye ulaşabiliyorsunuz.
Doğum yaptığınızda tam bahar ayları oluyor.
Yaz geldiğinde ise bebekler tam sevilecek kıvamda oluyor. Tabi ben yavrumu sevemedim ama.
Sezeryan ile 39. Haftada Doğum yaptım fakat zaten pek tutacağını düşünmüyorum.
Oğluma 1 sene sonra gebe kalabilmiştim.
Yinede denemek istiyorum. Tekrar Nisan annesi olursam çok mutlu olurum.
Herkese sevgiler 🌷
Tekrar nisan annesi oldunuz değil mi ☺️ Çok sevindim takvimi görünce. Aynı zamanlarda aynı hisleri yaşıyoruz :anneadayı:

Slm öncelikle hayırlı olsun inşalalh saglikli ve güzel bebislerimiz olur sağ salim kucagimiza alırız şahsi fikrim her laboratuarın değerleri farklı ama 100 üzeri olmalı diye düşünüyorum geç döllenme olduysa farklı da olabilir
Teşekkürler cevabınız için.Gec döllenme değil büyük ihtimal.cunku adete 4 gün varken silik çıkmıştı gebelik testinde.insallah hepimiz için çok güzel gebelikse olur

Kızlar mrb.dün doktora gittik keseyi gördük çok şükür. 2 gun önce doktor keseyi görmemişti.dış gebelik olabilirdi.hcg yüksek çıkınca bu kez vajinal bakıldı. Bir de kalp atışını duysakdik iyice rahatlayacaktik
Merhaba Z Zeynebim17 hayırlı olsun canım. Çok şükür korkulacak birşey yokmuş.. Hayırlısıyla kalp atışını da ilerleyen haftalarda duyarsınız umarım. Darısı başımızaaa💕

Kızlar son adet günüm 23 temmuzdu. Bugün kan verdim 0.100 çıktı 😭😭 o kadar belirtim vardı üzülmedim desem yalan olur çok üzgünüm:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Kızlar son adet günüm 23 temmuzdu. Bugün kan verdim 0.100 çıktı 😭😭 o kadar belirtim vardı üzülmedim desem yalan olur çok üzgünüm:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Bazen pms dönemi ağır geçiyor hamilelik belirtileriyle karıştırıyoruz benimde başıma gelmişti. Üzülmeyin lütfen vardır Rabbimin bir bildiği umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız ve kucağınıza alırsınız 🤲

Bazen pms dönemi ağır geçiyor hamilelik belirtileriyle karıştırıyoruz benimde başıma gelmişti. Üzülmeyin lütfen vardır Rabbimin bir bildiği umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız ve kucağınıza alırsınız 🤲
Yok benim bu belirtiler normalde olmaz. 2 hamileliğimde de yaşadım bunları. O zaman birinde adet günü birindede 5 gün falan geçmişti. 😭

hakkinizda hayırlısı olsun. insallah tez vakitte güzel haberi alırsınız.
bilmediğim için soruyorum çok erken değil mi test için?

hakkinizda hayırlısı olsun. insallah tez vakitte güzel haberi alırsınız.
bilmediğim için soruyorum çok erken değil mi test için?
Bilmiyorum ki kanda erken çıkar deniliyor. Acile geldim denk gelmişken verim dedim. 😭

Bilmiyorum ki kanda erken çıkar deniliyor. Acile geldim denk gelmişken verim dedim. 😭
anladim. beklenen adete kaç gün var? dört beş gün sanki. insallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. üzmeyin kendinizi. Allah yardımcınız olsun

anladim. beklenen adete kaç gün var? dört beş gün sanki. insallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. üzmeyin kendinizi. Allah yardımcınız olsun
Amin inşaallah.
5 gün var 23 ağustosta umarım erken olduğu içindr.

Merhabalar, ben de Nisan annesi olacağım Allah izin verirse🙏🏼 Cuma günü keseyi ve çok minnacık kalp atışlarını gördük. Çok heyecanlıyım, ilk gebeliğim. Bugün mide bulantısı başladı ve baya kötü hissettiriyor, umarım çok sürmez🤔

Belki erkendir daha umarım öyledir
Zamanı mühim değil, yeter ki sağlıkla gelsinler herşey yolunda olsun 🙏
Ümidini kaybetme ama vücudunu hormonlarını da sıkıntıya sokma 🙏

Belki erkendir daha umarım öyledir
Zamanı mühim değil, yeter ki sağlıkla gelsinler herşey yolunda olsun 🙏
Ümidini kaybetme ama vücudunu hormonlarını da sıkıntıya sokma 🙏
Umarım erken olduğundandır. Ben bu belirtileri 2 defa yaşadım ve hamileydim. Vücudum oyun oynuyor desem değil. 😭

Merhabalar, ben de Nisan annesi olacağım Allah izin verirse🙏🏼 Cuma günü keseyi ve çok minnacık kalp atışlarını gördük. Çok heyecanlıyım, ilk gebeliğim. Bugün mide bulantısı başladı ve baya kötü hissettiriyor, umarım çok sürmez🤔
Hayırlı olsun.. Hoşgeldiniz. insallah çok sürmez. ben bayağı fenalardayım bu ara. Allah yardimcimiz olsun.

Hayırlı olsun.. Hoşgeldiniz. insallah çok sürmez. ben bayağı fenalardayım bu ara. Allah yardimcimiz olsun.
Teşekkür ederim, hoşbuldum🥰 gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah çok güzel bir hamilelik süreci geçiririz. Leblebi yiyince biraz bastırıyor bana iyi geldi, doktorum çok fazla bulantın olursa ilaç veririz dedi ama ben mümkün olduğunca ilaç kullanmak istemiyorum.

X