HahahahajajajajAllahım sağlıkla büyüyeceği bir evlat nasip etsin inşallah
Ya yapmazlar mı aşk olsun neden dopurduk ki bu saate kalkıp bana günaydın diye dolanıyor ortalıkta sahur yapacak bizle zannımcayani bu sabra yazlık az ama ben yine de evlat diye kıyamıyorum hadi yetineyim
Delirdim sanırım ben de sırıtıyorum
Hahahahahahahah koptum hahahahahhaAyakkabısına kadar yıkadım ama olsundu
Sağol canım valla bilmiyorum ki doktor az önce geldi baktı toparlayana kadar bekleyeceğiz dedi 10 gün bile sürebilir diyor rota daha etkiliymiş ama bu bizi daha fazla etkilediCanım benim Allahım acil acil şifa versin Zara pek zorlandı pek zorladı ama sanki çok sakınan göze çubuk muhabbeti gibi babasının konuşmaları çekiyor mu hastalığı acaba fanusta çocuk büyümez sağa sola gidecek elbet
Sana öyle geliyor blup teyzesi bazen bayılacak gibi olsa da direniyorAy valla ben de saldım. Bazen gözümün içine baka baka su döküyor. Delirdim sanırım ben de sırıtıyorum
O gün o kadar mutluydu ki suda zıpladigi için. Ayakkabısına kadar yıkadım ama olsundu
Demek sahura kalkıp günaydın diye dolanıyorbu öğlen kesinnn uyur kendisi.
Ahahah valla gece 2. Ye uyandı güaydın bana diye saldım babasını üstüne sahur hazırladım bende uyumaz sandık ama uyudu sağolsunHahahahajajajajyerim ben o cimcimeyi
Dogru dedin jadem bu sabra yazlik azo yüzden Allah cennette sayısız köşk versin bizlere amin bu sıpalar bize kac tane alabilir
Hayırlı sahurlar olsun
Senin korkun çocuktan çok kocan kuzum ondan Zara da yavrum hep oldu hasta inşallah bağışıklığı kuvvetlensinSağol canım valla bilmiyorum ki doktor az önce geldi baktı toparlayana kadar bekleyeceğiz dedi 10 gün bile sürebilir diyor rota daha etkiliymiş ama bu bizi daha fazla etkiledi
Öyle ya valla enerjisi mi düşüktür nedir anlamadım biraz da babası gerçekten kötü enerjiyi çekiyor hasta olur olacak diyor ben de boşver alışsın falan müdahale ediyorum ama işin sonunda haklı çıktığı için bende artık onun gibi davranıyorum şöyle söyleyim geçen parktayız çoçuğun biri öksürdü hemen çıktık parktan bu normal mi anormal bir durum mu bilmiyorum Artık
Erva da uyandi geceAhahah valla gece 2. Ye uyandı güaydın bana diye saldım babasını üstüne sahur hazırladım bende uyumaz sandık ama uyudu sağolsun
Ay ne güzel dedin valla cennette olsun mükafatımız
Ah kıyamam ya valla ben dişlere bakmayı bıraktım göstermiyor da zaten sağolsunErva da uyandi gecebiraz gezdi babasina asla gitmedi. Sonra uyuduk. Biraz gec uyudu ama olsun. Disi çıkmaya çalışıyor azı disi. Kiyamiyorum hic
Canım inanır mısın böyle seylere bilmem ama ben hastalığın özellikle usutmenin tamamen korkudan olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben de hep hasta olursun diyerek yetistirildim ve hep hastaydim. Grip biterdi alerji başlardı o biterdi faranjit o biterdi bilmemne. Yani aylarca burnum akar oksurukten uyuyamam vs. Ne zaman bunun farkına vardım kendimi sakinlestirdkm büyüyünce tabii. O zaman geçti bu hastaliklar. Olsam da normal insanlar gibi bir haftada atlatır oldum. Eski kafada olsam korona olduğumda kesin ölürdüm ben o korkuyla. Babasının hasta olursun lafını duydukça korku oluşmuş olabilir kuzuda. Sen tam tersini telkin et hep. Ben denize hep öyle diyorum. Kendim korksam bile ona yansitmam. Bir de böyle dene istersen.Sağol canım valla bilmiyorum ki doktor az önce geldi baktı toparlayana kadar bekleyeceğiz dedi 10 gün bile sürebilir diyor rota daha etkiliymiş ama bu bizi daha fazla etkiledi
Öyle ya valla enerjisi mi düşüktür nedir anlamadım biraz da babası gerçekten kötü enerjiyi çekiyor hasta olur olacak diyor ben de boşver alışsın falan müdahale ediyorum ama işin sonunda haklı çıktığı için bende artık onun gibi davranıyorum şöyle söyleyim geçen parktayız çoçuğun biri öksürdü hemen çıktık parktan bu normal mi anormal bir durum mu bilmiyorum Artık
Deniz emerken gidiyor erken kalkınca emmese o da gitmez valla. Adam uykuya tepki olarka doğmuşSana öyle geliyor blup teyzesi bazen bayılacak gibi olsa da direniyoresniyor esnetiyor ama asla uyumadı yatağa götürmüyorum zaten salonda uyuyor uyursa sızıyor daha doğrusu ağlamaktan iftara doğru verir yine coşkuyu
Valla ben gözlerindeki mutluluğu değişmem dediğin gibi bireysel bir şey yapmaya bayılıyor çocuklar dökecek saçacak diye eline kaşık bardak falan vermeyen varevleri nasıl evlatlarından değerli oluyor aklım almıyor asyanın bir kardeşi olsa arkasına kıyafet yok sağolsun öyle döküyor bazen önemli olan mutluluğu
Ahh blup um bırakmak akıl işi değil ama öyle böyle inat değil uyumuyor bak bugün resmen uykusuzluktan 2 kere ağlama krizine girdi şimdi gögsümde sızdı babasının da benşm de sabrımız kalmadı valla eline vurdum artık kendini de dövdürdü sağolsun böyle bir ağlamak yok dövüyorsun övüyorsun sayıyorsun sarıyorsun hiçbiri kar etmiyor delircem çaresiz kalıyorum.Canım inanır mısın böyle seylere bilmem ama ben hastalığın özellikle usutmenin tamamen korkudan olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben de hep hasta olursun diyerek yetistirildim ve hep hastaydim. Grip biterdi alerji başlardı o biterdi faranjit o biterdi bilmemne. Yani aylarca burnum akar oksurukten uyuyamam vs. Ne zaman bunun farkına vardım kendimi sakinlestirdkm büyüyünce tabii. O zaman geçti bu hastaliklar. Olsam da normal insanlar gibi bir haftada atlatır oldum. Eski kafada olsam korona olduğumda kesin ölürdüm ben o korkuyla. Babasının hasta olursun lafını duydukça korku oluşmuş olabilir kuzuda. Sen tam tersini telkin et hep. Ben denize hep öyle diyorum. Kendim korksam bile ona yansitmam. Bir de böyle dene istersen.
Deniz emerken gidiyor erken kalkınca emmese o da gitmez valla. Adam uykuya tepki olarka doğmuşSallama vs de yok bizde. Asya'da da yok dimi? Varsın bıraksınlar aman napalim diyorken tam şunu gördüm kafam karıştı ya.
Eki Görüntüle 3043014
Oruç tutuyorum zaten bazen güzel bir şeyde kaçıyor ayarım ama kendimi tutmaya çalışıyorum sen ne yaptın kuzumJadesi diyeti bıraktın mi canım?
Jade cok ağlıyor yaAh kıyamam ya valla ben dişlere bakmayı bıraktım göstermiyor da zaten sağolsunne alemde bilmiyorum
Valla yavrum tavsiye vereyim desem benimki de o kadar çok ağlıyor ki sebebi ne sorgulamayı bıraktım artık eli ağzına gidiyor öyle anlıyorum dişi çıkacakJade cok ağlıyor yane yapacağımı şaşırdım bisey yiyemiyor. Avaz avaz ağlıyor. Agri kesiciler ise pek yaramıyor. Ne yapayim şaşırdım
Son azıları çıkarmaya başlayan var mı? Hangi ilaçları kullandıniz?
Pedifen miValla yavrum tavsiye vereyim desem benimki de o kadar çok ağlıyor ki sebebi ne sorgulamayı bıraktım artık eli ağzına gidiyor öyle anlıyorum dişi çıkacak
Ama bende olsa emin olsam diş olduğuna yani pedifen verirdim eklem ağrısı gibi ağrılara daha iyi olduğunu söylemişti eşimin eniştesi calpol e göre
Kuzum eşimin eniştesi çocuk hastanesinde yıllardır hemşire diş için calpol hafif kalıyor pedifen ver demişti bana o yüzden onu verdim hepPedifen mihic vermedim.Dis eminim ya. Bir eliyle basini tutup bir eliyle oyun oynuyor kiyamam. Agzini acamiyor sag tarafla yediginde cigligi basiyo4. Iburamin vardi evde verdim calpol da veriyorum. Dolvenin durdugu yerde kapagi kirilmis.veremiyorum diye iburamin zero verdim bu dolvenlere hep boyle oluyor
Iburamin soguk algınlığı icin canim.dogru biliyorsunKuzum eşimin eniştesi çocuk hastanesinde yıllardır hemşire diş için calpol hafif kalıyor pedifen ver demişti bana o yüzden onu verdim hep
İbramin zero soguk algınlığı için veriyorum ben yanlış mı biliyorum yadolven hiç kullanmadım valla onu bilmiyorum eline bol bol soğuk salatalık falan ver kuzum benim kıyamam çok zor biz bile dayanamıyoruz ağrıya sızıya
Yok canım haklısın çoğu zaman kuralları onlar koyuyor yeni nesil gümbür gümbür geliyorAhh blup um bırakmak akıl işi değil ama öyle böyle inat değil uyumuyor bak bugün resmen uykusuzluktan 2 kere ağlama krizine girdi şimdi gögsümde sızdı babasının da benşm de sabrımız kalmadı valla eline vurdum artık kendini de dövdürdü sağolsun böyle bir ağlamak yok dövüyorsun övüyorsun sayıyorsun sarıyorsun hiçbiri kar etmiyor delircem çaresiz kalıyorum.
Uykuya tepki yaz Google a bak bakalım kim çıkıyorama böyle uyumayınca da akşam sızıp kalıyor yatağında 5 dkya odaan çıkıyorum orası çok güzel oluyor alışkın değilim ya asyanın sallanması yok 9. Ayda kendi istemedi onu da
Yazı haklı ama ne var biliyor musun kuzum bebekler için genel geçer bir yargı ne mümkün olmuyor hepsi bambaşka şimdi bu yazıyı yazanı bana gönder 3 güne değiştirir yazısınıuyumuyor anam napacan ayakta bekliyor yatakta
57'ye düştüm canım bayağı iyi hissediyorum kendimiOruç tutuyorum zaten bazen güzel bir şeyde kaçıyor ayarım ama kendimi tutmaya çalışıyorum sen ne yaptın kuzum
Ben dişte neredeyse hiç ilaç kullanmadim diyebilirim. İlk zamanlar vermiştim arada. Bizim.son azilar aylardır bi kabarip bi iniyo çocuk neredeyse altı aydır cekiyo ya. Sonunda teki çıktı. Aynı anda alt köpek de çıktı. Bugün parkta yanağını tutarak geziyorduJade cok ağlıyor yane yapacağımı şaşırdım bisey yiyemiyor. Avaz avaz ağlıyor. Agri kesiciler ise pek yaramıyor. Ne yapayim şaşırdım
Son azıları çıkarmaya başlayan var mı? Hangi ilaçları kullandıniz?
Ah canım benim ya inşallah şu an daha iyidir geçmiştir ishali . Bizim de günlük 12-15 kez aldığım olmuştu . Çocuğun hali kalmıyordu . Sıvı takviyeleri iyi gelmiştir . Şimdi nasılsınız ?Yazdım valla a önce şekerpareye cevap olarak bugün bayağı kötü oldu içim de bir tuhaf buradan başka anlayan yok gerçekten inş yarına şah iyi olur kzım rotadan daha çok etkiledi bizi bu yaa sizde günde kaç ishal oluyordu bizim bugün 1 kusma 13 ishal bir sıvı yüklemesi yaptık sadece yarın 10.30 da randevumuz var bakalım inş daha iyiye doğru gider