- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
Yaa canım bu sabah ishal oldu götürdük adenovirüs pozitif antibiyotik verdi çinko verdi birde reflör geldik ama çok aşırı halsiz birde dün aniden yüzünde alerji oldGeç cevap verdim canım kusura bakma . Zaten bulaşmamış çok şükür ki size de . Yok yatış yapmamıştık biz . Bir gün sabahtan akşama kadar acilde almıştık serum
Valla yeme ve uyku dışında sıkıntı yoktu çok şükür hiç ağlamadı . Beraber el sallayarak gönderdiler hep beni . Kadını sevdi ama kadın yeme konusunda pek uğraşmıyor sanırım . Ona da alışır inşallah .
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinTeşekkür ederim canım iyiyim şükür, sen nasılsın.
Sağol canım 7 yıl önce kanamam oldu ve 1 ay sürdü. Amaliyat oldum kitle alınmıştı, sonrasında iylestim. Tekrar kanamam oldu, bu sefer kitlem rahme gömülmüş. Kitleyi rahmi almadan alma şansları yok.
Evet rahat hamile idim rahat anne oldum hala öyleyim yapım bu şekerparemBiz de seni iyi ki tanıdık jadem
Eskisi gibi pek fırsat olmuyor. Bi bakıyorum günde nerdeyse 30 sayfa doluyormuşsimdi nerdee
Senin hamileyken rahatlığını hatırlıyorumamaan bisey olmaz der sakınmazdın.pimpirikli değıldın.ne güzel .lohusa oldun gazoz içtin ben su içsem gaz olur diye korkarken sen gazoz içiyorduuunn
Ah çok üzüldüm kolayca sağlıkla atlatırsın ameliyatı her türlüsü çok zor Allahım şifa versin şu mübarek gün dua ediyorum sanaTeşekkür ederim canım iyiyim şükür, sen nasılsın.
Sağol canım 7 yıl önce kanamam oldu ve 1 ay sürdü. Amaliyat oldum kitle alınmıştı, sonrasında iylestim. Tekrar kanamam oldu, bu sefer kitlem rahme gömülmüş. Kitleyi rahmi almadan alma şansları yok.
Çok geçmiş olsun canım demek kuluçka süresi uzunmuş hastalığın.alerjiyi antibiyotik mi yaptı kiYaa canım bu sabah ishal oldu götürdük adenovirüs pozitif antibiyotik verdi çinko verdi birde reflör geldik ama çok aşırı halsiz birde dün aniden yüzünde alerji old
Hayır canım dün tahin pekmez biraz fazla yedi ondan mı oldu önceki günde herzamankinden farklı bir kasaptan ilik almıştım çorbasına koymuştum ben ondan şüphelendim antibiyotik daha bugün kullandıkÇok geçmiş olsun canım demek kuluçka süresi uzunmuş hastalığın.alerjiyi antibiyotik mi yaptı kibelki Göktuğ da geçirdi kusma ishal olmuştu baya. Test yapılmamıştı o dönem. Kolayca atlatır inşallah
En güzelini yapıyorsun jademEvet rahat hamile idim rahat anne oldum hala öyleyim yapım bu şekerparembaktım gazoz içmeden de asla uyumuyor gazdan duramıyoruz neden içmeyim dedim
Ben her şeyin olacağına vardığını gördüm görmekteyim çokta kasmıyorum bu yüzden
Gıcık oluyorum şu hastalığı bile bile eve çağırana ne olursa olsun önden söylemeliydi kusuyor falan diyeHayır canım dün tahin pekmez biraz fazla yedi ondan mı oldu önceki günde herzamankinden farklı bir kasaptan ilik almıştım çorbasına koymuştum ben ondan şüphelendim antibiyotik daha bugün kullandık
Evet 21 gün sürebiliyormuş kuluçkaya ne diyim ya arkadaş davet etmişti gitmiştik ama çok rahatlar bu konuda ben hastaysa çağırmam şahsen başkasını bulaş riski var sonuçta her ne kadar bilmeselerde ne hastalığı çoçuk kusup ishal oluyormuş
Aynen öyle demek istediğim tabiki saldım çayıra mevlam kayıra değil ne güzel anlamışsınEn güzelini yapıyorsun jademAllah'a tam güvenmek tam tevekkül bu iste aslında. Elinden geleni yapıyorsun ama gerisini takmıyor Rabbine bırakıyorsun masAllah hep böyle kal
Hepimiz aynı yolda yürüyoruzKızlar bazen kafayi oynatacak gibi oluyorum ben bu kızlabu ara inaat had safhada..bağırıyor masayı yumrukluyor..tabir yerindeyse tuzsuz deli bekir gibi geziyor evde koridorda koşuyor. Yavas yürüsün diye elinden tutuyordum; şimdi istemiyor yere yatıp ağlıyor. Aşağıkiler artık zıvanadan çıktı kavga bitmiyor. Erva her zaman dinlemiyor.asagıdakilerin Erva kadar akli yok onlar hic dinlemiyor. Ali cook inat.. tuvalete git derim.giitmez hadi oglum cik derim cikmaz
Bi yandan dişimi sıksam.protezimden mi bilmem çenem agriyor taa kulagıma kadar.tat koku berbat bir durumda.yemek yapasım da yiyesim de gelmiyor. Çooook bunalmış hissediyorum Allah affetsin. Bana dua eder misiniz mubarek ayda? Ben hepinize dua ediyorum.
Ben de sana dua edeceğim canımHepimiz aynı yolda yürüyoruzdelirmesek bari nasıl bir dönem sendrom bu zaten inat bizim bebeler iyice bi hal oldular. Benimki de bir ley istiyor veriyorum istemiyorum deyip ağlıyor tamam diyorum geri yerine koyuyorum var efendim istiyorum diye ağlıyor
Elden dua gelir sadece kuzum bol bol dua edeceğim sana ama evlatsal değil eltiselevlat elbet büyür
Bahar depresyonu.olabilir canım bu ya.Canım öncelikle taşinabilir lazımlık olayi süpermiş. Umumi tuvalete gitmesini istemiyorum bu güzel bir çözum seyahette falan. Tabi gene tuvalete sokarim ama buna yapar. Guzel mantik
Ali ile ilgili meselemize gelince konuştuk defalarca ama ikna olmuyor. Ben de sen beni güldür, espri yap falan dedim. Simdilik Cem Yılmaz modunda dolasıyor evde. Ee ister istemez gülüyorumama benim de bu ara içim sıkılıyor.
Aglamayi bildigin seviyor. Ben bu konuda cook yoruluyorum. Aman gülsun yeter ki
Valla çok erken kalkmadigi sürece ben de uyutmuyorum artık ya çünkü dediğin gibi uyuduğu uyku yarardan çok zarar resmen.Blupcum valla İsra etme ben rahatladım bile sayılır ısrarcı olmak ilişkiye zarar veriyor bizde istemiyorsa bittiya işim enteresan kısmı pek esnwmiyor akşamüstü ama yatağa gidince sızıp kalıyor. Gel görki bu düzene de tam alışmadığı için akşam son 1 2 saat çok ağlıyor uyumasın diye mücadele ediyorum resmen alışır ama ona zamanla
Demem o ki istemiyorsa zorlama akşam rahat edersin erken uyuyorlar çünkü
Çok geçmiş olsun hayırla atlat inşallah.Teşekkür ederim canım iyiyim şükür, sen nasılsın.
Aa çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatır.Yaa canım bu sabah ishal oldu götürdük adenovirüs pozitif antibiyotik verdi çinko verdi birde reflör geldik ama çok aşırı halsiz birde dün aniden yüzünde alerji old
Olmak istediğim insan tipi budurEvet rahat hamile idim rahat anne oldum hala öyleyim yapım bu şekerparembaktım gazoz içmeden de asla uyumuyor gazdan duramıyoruz neden içmeyim dedim
Ben her şeyin olacağına vardığını gördüm görmekteyim çokta kasmıyorum bu yüzden
Duamdasin canım. Allah o eltine vicdan versin. Erva normal çünkü elti anormal olan. Deniz de aynı yani.Kızlar bazen kafayi oynatacak gibi oluyorum ben bu kızlabu ara inaat had safhada..bağırıyor masayı yumrukluyor..tabir yerindeyse tuzsuz deli bekir gibi geziyor evde koridorda koşuyor. Yavas yürüsün diye elinden tutuyordum; şimdi istemiyor yere yatıp ağlıyor. Aşağıkiler artık zıvanadan çıktı kavga bitmiyor. Erva her zaman dinlemiyor.asagıdakilerin Erva kadar akli yok onlar hic dinlemiyor. Ali cook inat.. tuvalete git derim.giitmez hadi oglum cik derim cikmaz
Bi yandan dişimi sıksam.protezimden mi bilmem çenem agriyor taa kulagıma kadar.tat koku berbat bir durumda.yemek yapasım da yiyesim de gelmiyor. Çooook bunalmış hissediyorum Allah affetsin. Bana dua eder misiniz mubarek ayda? Ben hepinize dua ediyorum.
Buralara bahar geldi şükür yavaş yavaş tüm yurda yayılacak az daha sabır.
evet birde bu kız kusma ıshal bronşit 10 gün hastane de kaldı eşimin ne kadar pimpirikli olduklarını da biliyorlar aşırı canım sıkıldı o yüzden birde bu tür hastalıklar üst solunumu etkiliyormuş bakalım Bugün 2. Gün inş zorlanmaz çok teşekkür ederimGıcık oluyorum şu hastalığı bile bile eve çağırana ne olursa olsun önden söylemeliydi kusuyor falan diye
Geçmiş olsun inşallah hemen geçer
Ahh canım bizimki de yürümek bilmiyor koşuyor ve dediğin gibi kendini yere atıyor çekiştiriyor beni bakmadığım an şak yerde bağırıp çağırıyor ağlıyor valla Yeşilçam film sahneleri gibi izliyorum tam öyle oyuncuKızlar bazen kafayi oynatacak gibi oluyorum ben bu kızlabu ara inaat had safhada..bağırıyor masayı yumrukluyor..tabir yerindeyse tuzsuz deli bekir gibi geziyor evde koridorda koşuyor. Yavas yürüsün diye elinden tutuyordum; şimdi istemiyor yere yatıp ağlıyor. Aşağıkiler artık zıvanadan çıktı kavga bitmiyor. Erva her zaman dinlemiyor.asagıdakilerin Erva kadar akli yok onlar hic dinlemiyor. Ali cook inat.. tuvalete git derim.giitmez hadi oglum cik derim cikmaz
Evet asıl mesele eşini tanımaları biz bile tanıyoruz burda yoksa çocuk bu beterinden korusun Allahım elbet hasta olacaklar geçecek gidecekevet birde bu kız kusma ıshal bronşit 10 gün hastane de kaldı eşimin ne kadar pimpirikli olduklarını da biliyorlar aşırı canım sıkıldı o yüzden birde bu tür hastalıklar üst solunumu etkiliyormuş bakalım Bugün 2. Gün inş zorlanmaz çok teşekkür ederim
Bu arada bazı minik hanımların dans şovuna bayıldım söylemeden geçemeyeceğim.
Evet ben de aynısını düşünür oldum canım yararı yok zararı var uyuacağı 1 saat uyku akşam erken yatsın daha iyiBahar depresyonu.olabilir canım bu ya.
Valla çok erken kalkmadigi sürece ben de uyutmuyorum artık ya çünkü dediğin gibi uyuduğu uyku yarardan çok zarar resmen.
Havalar ısındı ben saatlerce parktan çıkmıyorum akşam olayını da öyle atlatiyorum artık. Yoksa sızıp kalıyordu
Çok geçmiş olsun hayırla atlat inşallah.
Aa çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatır.
Olmak istediğim insan tipi budurkafaya tak tak tak sonra hasta oluyorsun ee ne anladım ben bu işten? Deniz'e bazen mecbur kalıp iş yaparken vs hadi kuçu hadi izletiyorum vicdan azabından geberircesine. Sanki çocuğa kanlı vahşet filmi izletiyorum ya. Ekran ekran diye diye beynimi yedi bu Instagram anneleri. Bak yine darlandim
Duamdasin canım. Allah o eltine vicdan versin. Erva normal çünkü elti anormal olan. Deniz de aynı yani.
İnş canımEvet asıl mesele eşini tanımaları biz bile tanıyoruz burda yoksa çocuk bu beterinden korusun Allahım elbet hasta olacaklar geçecek gidecekinşallah hemen atlatır
Teşekkür ederiz teyzesi gitar çalanları görüp Kuşadası sahilde herkesi başına topladıAh ama yalan yok ödüm koptu nazar değecek diye götürwmiyorum bide ben ekmek kapımı buldum sokaklarda dans ettircem bu cadıyı