2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah canım benim ya inşallah şu an daha iyidir geçmiştir ishali . Bizim de günlük 12-15 kez aldığım olmuştu . Çocuğun hali kalmıyordu . Sıvı takviyeleri iyi gelmiştir . Şimdi nasılsınız ?
Daha iyi canım hastane de yatırdık 3 gün öyle toparladı sabaha kadar uykuda bile ishal okuyordu rota da böyle etkilememişti bugün 8-9. Gün hala kakası normale dönmedi ama çok şükür ishali bitti

Oyy kıyamam denizime biz de ayni durumdayız. Ilk defa bu kadar kötü olduk ama simdilik duruldu. Diş henüz çımamış ama herhalde cenede yürüdü falan. Çıkacak gibi degildi zaten. Ateş yoktu. Yanaklar da kızarmamıştı. Ama diş epey belirmis. Ilk bakışta çıkmış sandim ama elledigimde damak vardı.
Aman çıkmasın da zaten şimdilik.Ramazanda mahfoldum

Reactions: Kuf
Kızlarrr oruçla aranız nasıl özellikle bebişleri sahurdan iki saat sonra uyananlar
Vitamin desteği alıyorum zaten normalde içmem gerekiyor ama hep aksatıyordum. Aksatma gibi bir lüksüm yok yoksa gözümü açamam sahurda kalkıyor. Bu saat oldu uyumadi. Ramazan çocukla bir tık zor geciyor ama olsun Rabbim sevabını ona gore verir

SonsuzUmut canimmm ya cok gecmis olsun bence zarayi fazla paylaşma bak ben karya yi yada bizi paylassam aninda birsey oluyor enerji iste eşinde rahat olsun olacağı varda oluyor engel olamazsin cocugun da bagisiklik kazanmasi lazim de. Bizde disarda rahatiz ama dun hava mi carpti uykusunu arabada yarim yamalak uyudu ondan bagisiklik mi dustu mikrop mu kapti bilmiyorum dun geceden beri atesi var ates olcerde 37 flan cikiyor ama yanlis mi anlamadim inliyor ilac verip duruyorum yarinda devam ederse doktora goturecegim gunduz agla agla mahvoldu zaten benimde ayaklarim boğazım basim agriyor insallah yarina toparlanmis olurlar.
Simdi nasil zara ?
Es konusuna gelince sorma biz hergun kavga ediyoruz heryere kolonya sıkıyor adam ve birsuru sey iste snra birsey olmamis gibi konsuuyoruz ama o kadar yorucu geciyorku benim icin ask mask mazide kaldi gibi. Allah hepsine saglik versin ne diyeyim
N Nehir8077 canimm cok üzüldüm cok gecmis olsun umarim sorunsuz birsekilde hallolur hersy burayada yaz merakta birakma sikildikca paylas rahatlarsın
Kalppare canim nasilsin
Karya da rahatsiz ya
Ates cok fazla yok ama inliyor gunduzde agladi durdu ogleden sonra biraziyiydi. Bakalim bende iburamin ve calpol dönüşümlü veriyorum. Son alt azilar patliyor bizim disten olabilir mi diyecem ama disari cikip geldikten sonra oldu ya sanmam disten oldugunu

Allah yardımcımız olsun canım
Bizim süreçte zor ilerliyor bide abimiz var o da daha çok kıskanmaya başladı vuruyor kardeşine o ona,o ona derken gün bitiyor okulda tatil eşimde şehir dışında gece bi biri ağlıyor bi öbürü ağlıyor
Biraz önce yattılar şuan tetikte bekliyorum hangisi uyanacak acaba
Abisi diyo ki Mirkan ı uyut yanıma gel ağlarsa sakın gitme onun yanına ağlasın susar diyor

Ah o dişler ah

Dişten de olabilir. Bizim de birden başladi canim. Durup dururken aglamaya basladi yemek yiyemedi uyuyamadi. Bu son azılar cok zorluyor. Karya ile diş süreclerimiz genellikle çakıştı. Muhtemelen distir ama gözlemle bak agzına. Ates düşmezse bir doktora görünürsün. Bir de sor kızım neren uf oldu neren acıyor diye. Burnunu göster yanağını göster sira sıra sor bakalım. Gerci karya belki uf olmayi bilmez. Bizimki abisi tarafinda uf ola ola öğrendi
Canım ikisini de yanına alsana babaları yokken. Bizimki de öyle yapıyordu. Ben de uykuya geçişte yanima almaya başladım. Uyudugu zaman yatagina taşıyoruz.tabi bu yüzden babasına gıcık oluyor. Ben yatacagim burda diye ama olsun. Artik yavas yavas ayni odayi paylasmaya baslayacaklar. Bakalim nolacak? Senin gibi ben de benzer seyleri yasiyorum. Bu kiskanclik cok beter bisey. Aralarini yapmaktan bazen aglayasim geliyor. Sinirlerim yiprandi iyice

Size de geçmiş olsun canım inş bugün toparlar bizimki düzeldi gibi ama çok fena huy değiştirdi bağırıp ağlıyor öyle ki sesi gitmiş durumda
Ayy bizimki de öyle valla elimde iki küçük şişe dezenfektan var bir yere oturup tutacaksak hemen döküp siliyor hatta Zara nın eline de döküyor sonra hemen yıkıyoruz arada çoçuğa maske takıyoruz asansör vs gibi yerlerde
Fotoğraf SAN enerji geçer mi ya ben olmaz diye düşünüyordum ama bu Sefer çok hastalandı o yüzden artık çok paylaşmamakta karar verdim iyi yapıyorsun paylaşmamakta bende bi doğum günü kutlayacağız orada paylaşırım sadece
Birde sarı falan dikkat çekiyor oysa çirkin kaba bir kız sadece fazla sarı dikkatli baksalar nazar etmezler ama
Si

Sorma kuzummm denedim yanıma almayı babalarının gittiği ilk gün mahvettiler beni yataktan attılar kaç kere hatta kendi yatağıma bariyer korkuluk bile aldım düşmesin diye ☺
Bizimkilerin odaları ayrı canım büyük oğlanın yatağı çift kişilik küçüğü odasında uyutuyorum sonra büyüğün yanına yatıyorum küçük ağlayınca onu da alıp yatak odasına geçiyorum
Bu kıskançlık için bi çözüm bulabilirsen banada söyle olur mu parem

ahh ahh bunca yıldır kimse bulamamis biz mi bulacagiz. ama ben severken ne kadar da tatlisin erva ayni abisi gibi diyerek abisini de övüyorum. Aa erva bu kelimeyi öğrenmiş kesin abisinden öğrendi falan diyorum. Iste bir bag olusurmaya calisiyorum arada. Simdi bu kiskancliklar sorun degil de buyuduklerinde olmasın aman. Iste o zaman sorun. Kaynim esime neler ediyor bu yuzden

Valla hayırlısı olsun buna da alışacak sanırım zamanla ben delirmezsem tabi bu sürede aralıksız 2 saat ağlamasa iyi kız aslında
Valla helal olsun sana ben tutamıyorum boğazımı çoğu zaman ya valla kesip atacak ağzımı neyse elbet bi an gelecek biliyorum

Canim biraz daha iyi cok sukur ama benim bogazim ve bas agrim var. Gecen lerde ve arada disini gösteriyor agriyor diye baktim patlamis son alt azilar ama yeni patladi 2 gun flan olmadi ondan mi acaba bilemedim ya gece dr inliyor cocuk uyaniyor alt azilar bu kadar sıkıntılı cikiyorsa ustleri dusunemiyorum çünkü biz ust dislerde daha zorlandik.
Kizz niye oyle diyorsun Masallah i var Zara min eve gelince nasillsiniz direk ust bas degisip dusa mi giriyor esin. Biz disrda cok rahat davranmaya basladik heryeri elleyip agzimiza suruyoruz valla ama eve gelince direk dusa yada ben parka flan goturduysem eve gelip ust bas degisip elini yuzunu yikiyorum kolonya sıkıyorum cunku artik cok bunaldim esime kalsa heo dusa sokacam cocugu iyice hasta oluyor insan o yuzden buraz rahay davranmaya basladim. Suan tek problemim eve misafir cagrdiktan sonra heryeri siliyorum bunu asmam lazim ama nasil olacak bilmiyorum belki bir iki sefer yaomasam gececek buda ama esim cok pimpirikli ve cok konusuyor onu da cekemem diyorum temizligimi yapiyorum. Bizr gelen insanlarda rahat takildiklari icin benimde yapmamak icime sinmiyor acikcasi. Ama bazende dusunuyorum sal gitsin be bahar diyorum onceden sokaklarda duvarlarda merdivenlerde oturur eve girip yatardik

Öncelikle geçmiş olsun kuzum eskisi gibi değil artık grip gibi geçer gider ben Asya ile markete giderken düşünüyorum boşver iyi yapmışsın evdeki de yeterli

Aslında ben rahatım bu konuda her zaman çırpmadan önceki gibi eve gelirsem üstümü mutlaka değişir elimi yüzümü yıkardım hala da öyleyim eşimden kaynaklı sadece şimi kolonya ve antibaktariyel ıslak bencil kullanıyoruz (hasta olur diye sık banyo yaptırmıyor çoçuğa 3 /4 güne bir yoksa her seferinde yaptırırdı )
Tabi bizde rahatladık biraz eskiden avm ye giremezdik vs şimdi rahatız ama işte bunaltıyor hala ara ara

Baharim geçmiş olsun tekrar. InsAllah distir. Diş yukselirken de ates sızı hatta damakta kanama yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…