2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah canım dediğin gibi bu kadarla kalır büyüyünce birbirlerine dört elle sarılırlar da görürüz o günleri sağlıkla
Vallahi canım günleri günlerini tutmuyor bi bakmışsın canım kardeşim deyip sarılıyor,bi bakmışsın sanki düşman var karşısında çok öfkeli geçen gün odasında pantolonun kemerini bağlayamamış diye gardrobu falan yumrukluyor
8 de okula gidiyor 7 de kalkıp ne giysem diye düşünüyor hep böyleydi ama kardeş olunca 2 kat daha arttı ne yapıcam bilmiyorum gerçekten sürekli sabır çekiyorum

Ay bu ara ben de tutamıyorum ama başlamam lazım ya. Şükür almıyorum ama veremiyorum da bir süredir. Yaza az kaldı

Ama bu nedir duruştaki efendilik saçlar zaten favorim
saçlar gitti yine. bonus degiliz
Selamlar nasilsiniz canlar :)
Doğum gunu planlarinizi yaptiniz mi
ah cok gec yazdim. baby sharkli pasta balon ve orumcek adamli kiyafeti gozlugu sapkasi sulugu derken civan mest oldu ama hala hergun iyi ko dogduuuun egeee diye mum ufluyor evde
ben iyiyim yani sanirsam. ya karisigim biraz aslında. bi de çocuklar cok hasta oldu giremez oldum. telefonu da aman elimde görmesinler diyerektwn yazamaz oldum.siz nasilnizi tatil bu hafta umarim iyo gelmiştir.
wc egitimine ben daha hazir degildim yani evde halilar serili havalarda biraz ısınsın istiyorum ama civan sırf krese gidebilmek icin denemelere basladi kakasi icin beze kaka yapıyorsun tuvalete gitmelisin memeyi de birakmalisin buyudun bak diuorum okula gideceksib bunlar olunca diyorum heves etti sanirim. meme günde 1 simdilik. ondada ben vedalasamadim. yani son kez emzirecegimi bilmek üzüyor. baharim az daha bekle havalar isinsin. kazalar olacak cunku sık sık banyo yapacaklar. merdivenle wc adaptörü almani tavsiye ederim. sabırlı ol sarkilar hikayeler sayi saymalar alkışlar la dolu bir donem seni bekliyor
Sağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum. Hem ruhsal, hem fiziksel bir rahatsızlığım var. Pek giremiyorum. Sizler nasılsınız Göktuğum nasıl. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.

cok gecmis olsun canim. cok uzuldum. Allah dermansiz dert vermesin. seni çocuklarına eşine onlarida sana bagislasin. kalbimiz seninle guclu ve guzel kadin
diş kesinlikle. bizim kulaga da vurdu kulak icin damla verdi dr. ama diş icin hic birsey kullanmamistim.

canim zarama cok gecmis olsun. cok uzuldum yavrum yoruldu siz yoruldunuz. cabucak sagligina kavuşur umarim.
Merhabalar nasılsınız Kk güzel anneleri,
sen nasilsin neler yapıyorsun?

kizlar eylulde yani yeni donemde kreşe baslayacak olan var mi? biz civani verelim istiyoruz. benim ailem kucuk olmaz diyor esimin ailesi verin alışır diyor. bizde gitmesinden yanayiz. kayit yapacaz bu ay içerisinde gelecek yil icin erken kayit. siz ne düşünüyorsunuz??

Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederiz canım valla şimdi de kabız bir ortasını bulamadı hemoroid oluşmuş doktor krem verdi öyle yorula yorula uğraşıyoruz
Bence yarım gün gönder ki çalışacaksan zaten bakıcıdansa kreş daha mantıklı olur bence hem sosyalleşiyorlar hem yaşıtlarıyla daha çok şey öğreniyor yetirince kapandılar bizlerle evlere olumsuz olarak duyduğum tek şey kreşte çok hasta oldukları o kadar o da normal

Helinnnnn heliin hoşgeldin canim. Seni özlemişim seni rüyamda gördüm bu gece bende zencefilli karabiberlli zerdecalli bal istiyordun ben de dertleniyordum burdan Mersin'e nasil yollayacagim diyordum Annem de kızım arkadaşın kendi yapsa ya diyordu. Ben de anne ben ne bileyim ısrarla benden istiyor yapamıyor demek ki diyordum bu arada bir de bunu üzülerek söylüyorum.Acaba hasta mi diye düşünüyorum bir yandan yani ne enterasan bir rüya ise senin burdan oraya bal istemen aacaip gelmiyor hahahahah baktım da rüyada baharat gormek gönül açıcı söz demekmiş bal da guzel amel Kuran-ı Kerim okuma ya da zenginlik

Bir de sorun su ki oglum beni babasından çook kıskanıyor deli ediyor beni babasi bana askim dese babasina bas bas bağırıyor baba o benim askim diye. Durup durup anne babami sevmiyorum ben en cok seni seviyorum deyip duruyor. Babasina seni sevmiyorum diye. Adamcağız cok üzülüyor ya bildigin dert ediyor. 5 yaşında koca çocuk.hayir ilgisiz bir baba da degil. Gecici diyorum ama.kalbi kırılıyor

ah evet arel bu sene hep eve hastalik tasidi civanda nasiplendi zaten. ya yarim gu degil tam gun abisyle ayni okul. bende okula gitcem senfonisi var her sabah evde
hoşbuldum canim. bende seni özlemişim. rüyan ne degisikmis. koca kış istemedimde simdi mi istemisim gercek hayatta bal tuketebilen biri değilim aslinda yani hiç ama ruyayi tatlandirmisiz güzel olmus insallah dediigin gibi guzellikler yollar sana bana
arele baban senin yaninda kalsin uyurken derdim hayir annr ben babamı cok sevmiyorum ki nedrn onunla yatayim seni cok seviyorum sen kal derdi civansa gece hic tahammulu yok babasina. yanima geldiyse babasini illaki yollar

Yaaa aynı benim oğlum o da beni mi kıskanıyor babasını mı anlayamadım 5 buçuk yaşında benimki de gece hala daha gelip yatağımdan kaldırıp hadi yanıma gel anne der babası bana sarılsın küsüp gider bende napcağmı bilmiyorum arkasından küçükte ona bakarak aynılarını yapıyor
Demek ki ben tek değilim canım benim bu konuda da beraberiz benimkiler daha çok biraz babacı adam hala şehir dışında 1 hafta oldu çok yoruldum yaa

arele baban senin yaninda kalsin uyurken derdim hayir annr ben babamı cok sevmiyorum ki nedrn onunla yatayim seni cok seviyorum sen kal derdi civansa gece hic tahammulu yok babasina. yanima geldiyse babasini illaki yollar
Ayyy canımmm benimkilerde tam tersi ikiside babasıyla uyumak için can atıyorlar

Aslında sosyalleşmesi açısından çok iyi bence alışırsa hem enerjisini atar hemde sen biraz rah edersin canım
Bende büyük oğlumda istemiştim yarım gün olsun gitsin diye ama ne yaptıysam gitmedi alışmadı 3 yaşındaydı sonrada pandemi falan derken zaten veremedik bu yıl anasınıfında 2 ay da zor alıştı

O zaman abi kardeş giderler şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin

Selam canim ben birkac saatlik de olsa vermek istiyorum yavasyavas alissin sosyallessin evde olmuyor cocuk çünkü iyice alistiktan sonrada is bakmayi dusunuyorum bakalim.insallah hersey iyi guzel olur. Wc egitimi icin zorlamadim canm baktim 1 2 yaptı ben unuttum o unuttu derken butun gun cis sildim pantalonu kalmadi aman hasta olacak ddim ve ertelemeye karar verdim yazin alistiririm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…