- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
İnşallah canım dediğin gibi bu kadarla kalır büyüyünce birbirlerine dört elle sarılırlar da görürüz o günleri sağlıklaahh ahh bunca yıldır kimse bulamamis biz mi bulacagiz.ama ben severken ne kadar da tatlisin erva ayni abisi gibi diyerek abisini de övüyorum. Aa erva bu kelimeyi öğrenmiş kesin abisinden öğrendi falan diyorum. Iste bir bag olusurmaya calisiyorum arada. Simdi bu kiskancliklar sorun degil de buyuduklerinde olmasın aman. Iste o zaman sorun. Kaynim esime neler ediyor bu yuzden
Olsun ya üzme kendini sen geçti süreç öyle böyleNeyse ki iki üç gecede durdu canim. Iburamini 4 kere verdim ama vicdan azabi cektim resmenağir sayılır. Durduk yere
Ay bu ara ben de tutamıyorum ama başlamam lazım ya. Şükür almıyorum ama veremiyorum da bir süredir. Yaza az kaldıValla hayırlısı olsun buna da alışacak sanırım zamanlaben delirmezsem tabi bu sürede aralıksız 2 saat ağlamasa iyi kız aslında
Valla helal olsun sana ben tutamıyorum boğazımı çoğu zaman ya valla kesip atacak ağzımıneyse elbet bi an gelecek biliyorum
saçlar gitti yine. bonus degilizAma bu nedirduruştaki efendilik saçlar zaten favorim
ah cok gec yazdim. baby sharkli pasta balon ve orumcek adamli kiyafeti gozlugu sapkasi sulugu derken civan mest oldu ama hala hergun iyi ko dogduuuun egeee diye mum ufluyor evdeSelamlar nasilsiniz canlar :)
Doğum gunu planlarinizi yaptiniz mi
ben iyiyim yani sanirsam. ya karisigim biraz aslında. bi de çocuklar cok hasta oldu giremez oldum. telefonu da aman elimde görmesinler diyerektwn yazamaz oldum.siz nasilnizi tatil bu hafta umarim iyo gelmiştir.Aynen canım şükür ki sonlarında yakalandık çok sıkıntılı geçmedi bizim ki
İyi geceler canım sende yazmıyorsun bayaadır nasılsın kuzucuklar nasıl
Biz bayramdan sonra yapıcaz doğum günü Ramazan ayına denk geliyor o yüzden bayram sonrasına bıraktık hem havalarda biraz ısınmıştır
wc egitimine ben daha hazir degildim yani evde halilar serili havalarda biraz ısınsın istiyorum ama civan sırf krese gidebilmek icin denemelere basladi kakasi icinYaaa canim.ayni durumdayız gecen haftasonu esime dedim.bu ara guzel uyuyor diye nazar mi oldu ne oldu benimki yine sapitti bu aksam.12 de uyudu 1 saat salladimben bu ara bağırmıyorum ama geçen bezini yarim saat taktirmadi ciplak dolasti bacaklarina poposuna hafiften vurdum en son sonra vazgectim baktim.olacak.gibi.degil 10dk sonra baglattirdi ama.bu sira boyle zorluklari var.dislerimi sıkıp duruyorum
Birde.inat yapiyor televizyonu o accaakmis o kapatacakmis kapiyi o kapatacakmis bunun gibi birsuru sey
@misskokulumm canimm Göktuğ doğum günün kutlu olsun nice senelere saglikla büyüsün
Bu arada benim kiz dun aksam ve bu aksam alti acikken cisi geldigini belli etti hemen Lazimlik koydum oturdu yapti nasil devam etmeliyim?
Birde evdeyken.bu sekilde.oturtabilirim ama disarida nasil yapacagim ?
Bilgisi olan wc egitimi ile ilgili nasil yapmam gerektigini bilen var mi ? Mesela.kac saatte bir sorayim.ve oturtayım
Kizlar neredesiniz bir ses verin:)
Kalppare Helinnnnn @nzh99 @Zeyay1420 SonsuzUmut @Umudum- baharumutduru Asliii
Yaa valla nickleride unutmusum
Arayi acmayin :)
Sağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum. Hem ruhsal, hem fiziksel bir rahatsızlığım var. Pek giremiyorum. Sizler nasılsınız Göktuğum nasıl. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.
cok gecmis olsun canim. cok uzuldum. Allah dermansiz dert vermesin. seni çocuklarına eşine onlarida sana bagislasin. kalbimiz seninle guclu ve guzel kadinSağol canım üzülme, Allah dermansız dert vermesin.
Sağol canım iyiyim şükür, amaliyat olmam gerekiyor. Rahim yumurtalık alınması gerekiyor. Her neyse boşver sizler nasılsınız. yaramazlık devammi, anlaşmaya basladilarmi.
diş kesinlikle. bizim kulaga da vurdu kulak icin damla verdi dr. ama diş icin hic birsey kullanmamistim.Jade cok ağlıyor yane yapacağımı şaşırdım bisey yiyemiyor. Avaz avaz ağlıyor. Agri kesiciler ise pek yaramıyor. Ne yapayim şaşırdım
Son azıları çıkarmaya başlayan var mı? Hangi ilaçları kullandıniz?
canim zarama cok gecmis olsun. cok uzuldum yavrum yoruldu siz yoruldunuz. cabucak sagligina kavuşur umarim.Aslında ben rahatım bu konuda her zaman çırpmadan önceki gibi eve gelirsem üstümü mutlaka değişir elimi yüzümü yıkardım hala da öyleyim eşimden kaynaklı sadece şimi kolonya ve antibaktariyel ıslak bencil kullanıyoruz (hasta olur diye sık banyo yaptırmıyor çoçuğa 3 /4 güne bir yoksa her seferinde yaptırırdı )
Tabi bizde rahatladık biraz eskiden avm ye giremezdik vs şimdi rahatız ama işte bunaltıyor hala ara ara
sen nasilsin neler yapıyorsun?Merhabalar nasılsınız Kk güzel anneleri,
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederiz canım valla şimdi de kabız bir ortasını bulamadı hemoroid oluşmuş doktor krem verdi öyle yorula yorula uğraşıyoruzkizlar eylulde yani yeni donemde kreşe baslayacak olan var mi? biz civani verelim istiyoruz. benim ailem kucuk olmaz diyor esimin ailesi verin alışır diyor. bizde gitmesinden yanayiz. kayit yapacaz bu ay içerisinde gelecek yil icin erken kayit. siz ne düşünüyorsunuz??
No problım canimBu arada kızlar ben hep yanlış yazıyorum şimdi mesajları okuyorum siz alıntıladıkça ne yazmışım diyorum K bakmayın inş anlıyorsunuzdur yazdıklarımı
Bir de sorun su ki oglum beni babasından çook kıskanıyorİnşallah canım dediğin gibi bu kadarla kalır büyüyünce birbirlerine dört elle sarılırlar da görürüz o günleri sağlıkla
Vallahi canım günleri günlerini tutmuyor bi bakmışsın canım kardeşim deyip sarılıyor,bi bakmışsın sanki düşman var karşısında çok öfkeli geçen gün odasında pantolonun kemerini bağlayamamış diye gardrobu falan yumrukluyor
8 de okula gidiyor 7 de kalkıp ne giysem diye düşünüyor hep böyleydi ama kardeş olunca 2 kat daha arttı ne yapıcam bilmiyorum gerçekten sürekli sabır çekiyorum
ah evet arel bu sene hep eve hastalik tasidi civanda nasiplendi zaten. ya yarim gu degil tam gun abisyle ayni okul. bende okula gitcem senfonisi var her sabah evdeGeçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederiz canım valla şimdi de kabız bir ortasını bulamadı hemoroid oluşmuş doktor krem verdi öyle yorula yorula uğraşıyoruz
Bence yarım gün gönder ki çalışacaksan zaten bakıcıdansa kreş daha mantıklı olur bence hem sosyalleşiyorlar hem yaşıtlarıyla daha çok şey öğreniyor yetirince kapandılar bizlerle evlere olumsuz olarak duyduğum tek şey kreşte çok hasta oldukları o kadar o da normal
hoşbuldum canim. bende seni özlemişim. rüyan ne degisikmis. koca kış istemedimde simdi mi istemisimHelinnnnn heliin hoşgeldin canim. Seni özlemişim seni rüyamda gördüm bu gece bende zencefilli karabiberlli zerdecalli bal istiyordun ben de dertleniyordum burdan Mersin'e nasil yollayacagim diyordum Annem de kızım arkadaşın kendi yapsa ya diyordu. Ben de anne ben ne bileyim ısrarla benden istiyor yapamıyor demek ki diyordum bu arada bir de bunu üzülerek söylüyorum.Acaba hasta mi diye düşünüyorum bir yandan yani ne enterasan bir rüya ise senin burdan oraya bal istemen aacaip gelmiyor hahahahah baktım da rüyada baharat gormek gönül açıcı söz demekmiş bal da guzel amel Kuran-ı Kerim okuma ya da zenginlik
arele baban senin yaninda kalsin uyurken derdim hayir annr ben babamı cok sevmiyorum ki nedrn onunla yatayim seni cok seviyorum sen kal derdiBir de sorun su ki oglum beni babasından çook kıskanıyordeli ediyor beni babasi bana askim dese babasina bas bas bağırıyor baba o benim askim diye. Durup durup anne babami sevmiyorum ben en cok seni seviyorum deyip duruyor. Babasina seni sevmiyorum diye. Adamcağız cok üzülüyor ya bildigin dert ediyor. 5 yaşında koca çocuk.hayir ilgisiz bir baba da degil. Gecici diyorum ama.kalbi kırılıyor
Yaaa aynı benim oğlum o da beni mi kıskanıyor babasını mı anlayamadım 5 buçuk yaşında benimki de gece hala daha gelip yatağımdan kaldırıp hadi yanıma gel anne der babası bana sarılsın küsüp gider bende napcağmı bilmiyorum arkasından küçükte ona bakarak aynılarını yapıyorBir de sorun su ki oglum beni babasından çook kıskanıyordeli ediyor beni babasi bana askim dese babasina bas bas bağırıyor baba o benim askim diye. Durup durup anne babami sevmiyorum ben en cok seni seviyorum deyip duruyor. Babasina seni sevmiyorum diye. Adamcağız cok üzülüyor ya bildigin dert ediyor. 5 yaşında koca çocuk.hayir ilgisiz bir baba da degil. Gecici diyorum ama.kalbi kırılıyor
Ayyy canımmm benimkilerde tam tersi ikiside babasıyla uyumak için can atıyorlararele baban senin yaninda kalsin uyurken derdim hayir annr ben babamı cok sevmiyorum ki nedrn onunla yatayim seni cok seviyorum sen kal derdicivansa gece hic tahammulu yok babasina. yanima geldiyse babasini illaki yollar
Kafalar o kadar dolu ki canım olabilir öyle şeylerBu arada kızlar ben hep yanlış yazıyorum şimdi mesajları okuyorum siz alıntıladıkça ne yazmışım diyorum K bakmayın inş anlıyorsunuzdur yazdıklarımı
Aslında sosyalleşmesi açısından çok iyi bence alışırsa hem enerjisini atar hemde sen biraz rah edersin canımkizlar eylulde yani yeni donemde kreşe baslayacak olan var mi? biz civani verelim istiyoruz. benim ailem kucuk olmaz diyor esimin ailesi verin alışır diyor. bizde gitmesinden yanayiz. kayit yapacaz bu ay içerisinde gelecek yil icin erken kayit. siz ne düşünüyorsunuz??
O zaman abi kardeş giderler şimdiden hayırlı olsun kolay gelsinah evet arel bu sene hep eve hastalik tasidi civanda nasiplendi zaten. ya yarim gu degil tam gun abisyle ayni okul. bende okula gitcem senfonisi var her sabah evde
hoşbuldum canim. bende seni özlemişim. rüyan ne degisikmis. koca kış istemedimde simdi mi istemisimgercek hayatta bal tuketebilen biri değilim aslinda yani hiç ama ruyayi tatlandirmisiz güzel olmus insallah dediigin gibi guzellikler yollar sana bana
arele baban senin yaninda kalsin uyurken derdim hayir annr ben babamı cok sevmiyorum ki nedrn onunla yatayim seni cok seviyorum sen kal derdicivansa gece hic tahammulu yok babasina. yanima geldiyse babasini illaki yollar
Haklısnn canımKafalar o kadar dolu ki canım olabilir öyle şeyler
Bizim minnoş yaramazlarla yine iyi durumdayız bakma sen
Selam canim ben birkac saatlik de olsa vermek istiyorum yavasyavas alissin sosyallessin evde olmuyor cocuk çünkü iyice alistiktan sonrada is bakmayi dusunuyorum bakalim.insallah hersey iyi guzel olur. Wc egitimi icin zorlamadim canm baktim 1 2 yaptı ben unuttum o unuttu derken butun gun cis sildim pantalonu kalmadi aman hasta olacak ddim ve ertelemeye karar verdim yazin alistiririm insallahkizlar eylulde yani yeni donemde kreşe baslayacak olan var mi? biz civani verelim istiyoruz. benim ailem kucuk olmaz diyor esimin ailesi verin alışır diyor. bizde gitmesinden yanayiz. kayit yapacaz bu ay içerisinde gelecek yil icin erken kayit. siz ne düşünüyorsunuz??