- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
Allah razı olsun canımEderim canım insAllah
Sen de doktorunu dinle ne gerekiyorsa aksatma ⚘
Sağol canım bizler iyiyiz de sana üzüldüm hayır olsun inşallah çok geçmiş olsunSağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum. Hem ruhsal, hem fiziksel bir rahatsızlığım var. Pek giremiyorum. Sizler nasılsınız Göktuğum nasıl. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.
Hastalık hakkında bilgim yok geçmiş olsun inşallah tedaviyle hafifler ve zamanla tamamen iyileşirKızlarrr bişey sormak istiyorum konumuzla çok alakasız ama aramızda konjenital müsküler distrofi hastası olan ya da hastalığı çevresinde yaşayan kimse var mı?
Bilgisi olan yazabilir mi?
Bana bu teşhis koyuldu konjenital müsküler distrofi bethlem miyopati…
Şekerim alinin okul Çağı artık evde enerjiyi atamıyor ona buna takıyor kafayı.orda havalar iyiymiş çıkın dışarı atsın enerjiyi sarmasın sanaKızlar ya benim bu koca oğlan sürekli anne mutsuzsun deyip duruyor. Sürekli gülmemi istiyor. Benim de bu ara öyle içimden pek kahkahalar atmak gelmiyor. Çocuk çok etkilenir mi bu durumdan? Ne yapmak gerekir?
Yani onlarla oynarken gülüp egleniyoruz ama yuzum asılınca da annee gül diye bastiriyor. Beni kızdırıyor sonra da annem hic mutlu degil diye ağlıyor.ya oglum yaramazlik yapma sen de o zaman diyorum.boyle işte..dertlenesim.geldi
Canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederimHastalık hakkında bilgim yok geçmiş olsun inşallah tedaviyle hafifler ve zamanla tamamen iyileşir
Havalar 2 gündür iyi diyebiliriz canım çok şükürSağol canım bizler iyiyiz de sana üzüldüm hayır olsun inşallah çok geçmiş olsun
Hastalık hakkında bilgim yok geçmiş olsun inşallah tedaviyle hafifler ve zamanla tamamen iyileşir
Şekerim alinin okul Çağı artık evde enerjiyi atamıyor ona buna takıyor kafayı.orda havalar iyiymiş çıkın dışarı atsın enerjiyi sarmasın sana
Geçmiş olsun canım ne güzel yollayın güzel havaları buraya da gelsin bizim buralarda halen kar yağıyorHavalar 2 gündür iyi diyebiliriz canım çok şükür
ama biz de 10 gundur epey hastaydık. Çocukların burnu hiç durmadı.çok halsiz ve huysuzlardı. inan ben hala toplayamadım kendimi. Ne atlattık bilmiyorum ama fiziksel olarak epey yorgunluk yaptı.
Havalar güzellesti artık bin şükür..bu kış hic bitmeyecek sandim🌨🌪🌫⛈
Ama bahar geldi bin şükür 🌤🌥atalim kendimizi parklara
Alişkoya gelince eveet dogru tespit yaptın. 10 gundur dışarı çıkamayınca bana iyice sardı
Bu arada Goktugumun da doğum gunusu kutlu olsun
Sağol canım üzülme, Allah dermansız dert vermesin.Sağol canım bizler iyiyiz de sana üzüldüm hayır olsun inşallah çok geçmiş olsun
Sağol canım iyiyim şükür, amaliyat olmam gerekiyor. Rahim yumurtalık alınması gerekiyor. Her neyse boşver sizler nasılsınız. yaramazlık devammi, anlaşmaya basladilarmi.
Ooo heryer kar demekGeçmiş olsun canım ne güzel yollayın güzel havaları buraya da gelsin bizim buralarda halen kar yağıyorhava buz gibi. Bu hafta ısınması bekleniyor inşallah. Göktuğ da evde üşütüyor hastaydı 3 gündür antibiyotik başladık bu sabah daha iyi şükür. Uzun bir kış oldu vesselam küçük ayıcıkla azcık oynayıp kaçıyoruz içeri soğuktan
Sağol canım üzülme, Allah dermansız dert vermesin.
Sağol canım iyiyim şükür, amaliyat olmam gerekiyor. Rahim yumurtalık alınması gerekiyor. Her neyse boşver sizler nasılsınız. yaramazlık devammi, anlaşmaya basladilarmi.
Korkma sonsuz bi çeşit soğuk algınlığı virüsü diye biliyorum. Nezle gibi falan atlatılıyor. İnternete bakınca sanki her hastalık kanser gibi davranıyorlar. Çocuklar hasta olacaklar illa ki ve birbirlerine de bulaştıracaklar steril bir hayat belki hasta olmalarını engeller ama sosyal olmalarını ve bağışıklıklarının güçlenmesini de engeller. Bu kadar takılmayınKızlar ya arkadaşın oğlu adeno virüsmüş g çen buluştuk öptüler birbirlerini birde ısırdığı muzdan ısırdı Zara. Eşimledr birbirimize girdik o gitmeyelim hep hastalar onlar demişti (genel kanısı) bende onu şizofren gibi çok takıntısısın falan diye saydırmıştım şimdi dünyanın sonu gibi davranıyor
Nette baktım yazılanlar pek hoş değil başına gelem duyan bilen var mı
misskokulumm sen bilebilirsin diye etiketliyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah hayırla sonuçlanırSağol canım üzülme, Allah dermansız dert vermesin.
Geçmiş olsun benim hiç bir bilgim yoktu ilk kez duydumTeşekkür ederim canım
Bende yaklaşık 7-8 yıldır kaslarda güçsüzlük,merdiven çıkamıyorum yerden kalkamıyorum vs gibi sıkıntılar vardı
Annemide MS den kaybettiğimiz için hep MS araştırması yapıldı gitmediğim Dr kalmadı özel devlet bi teşhis koyamadılar en sonunda bi Prof şüphelendi Ankara ya gittim genetik testte bu çıktı
Çok sevindim canım bu iyi bir gösterge kısa zaman deme demek ki iyi vakit geçiriyor. Zaten çocuklarda zaman algısı yok diye biliyorum sadece anne gidiyor ve geri geliyor diye düşünüyorlar. Uyku bizimki bakıcısıyla daha kolay uyuyor bir alışsa daha kolay uyurKalppare 30 saat ancak 4 güne sığıyor zaten canım . Bakalım bakıcı haftada 3 gün bakacak. Dün bir yarım saat çıktım dışarı hiç ağlamadı . Bana el salladılar birlikte. Döndüğümde de oyun oynuyordu hiç sormamış . Gerçi kısa bir süre ama olsun . Uyutma konusunda sıkıntı yaşayacak gibiyiz bakalım hayırlısı .
Çok teşekkür canımGeçmiş olsun benim hiç bir bilgim yoktu ilk kez duydumHelinnnnn belki yardımcı olur sana
İnş canım ya valla uzun süre gitmek istemiyorum hastanelere çok zorlandık inş bulaşmamıştırKorkma sonsuz bi çeşit soğuk algınlığı virüsü diye biliyorum. Nezle gibi falan atlatılıyor. İnternete bakınca sanki her hastalık kanser gibi davranıyorlar. Çocuklar hasta olacaklar illa ki ve birbirlerine de bulaştıracaklar steril bir hayat belki hasta olmalarını engeller ama sosyal olmalarını ve bağışıklıklarının güçlenmesini de engeller. Bu kadar takılmayın
Canım bizim kız da hamamdan kapmıştı o virüsü . İshal ve kusma ile geçirdik biz . Ama bulaşsa bir iki güne hemen belirti verirdi. Doktor bu virüs için bir çeşit rota demişti . Bol sıvı takviyesiyle (serum) atlatmıştık .Kızlar ya arkadaşın oğlu adeno virüsmüş g çen buluştuk öptüler birbirlerini birde ısırdığı muzdan ısırdı Zara. Eşimledr birbirimize girdik o gitmeyelim hep hastalar onlar demişti (genel kanısı) bende onu şizofren gibi çok takıntısısın falan diye saydırmıştım şimdi dünyanın sonu gibi davranıyor
Nette baktım yazılanlar pek hoş değil başına gelem duyan bilen var mı
misskokulumm sen bilebilirsin diye etiketliyorum.
Uyku konusunda benim pış pış yapmak dışında pek bir müdahalem yok aslında . Beşiğinin yanında oturuyordum pış pış yapıyordum . Kadın denedi sen git annem gelsin deyince çareyi telefondan pış pış açıp odadan çıkmakla buldum . Bir kaç gündür böyle uyutuyorum ben . Bakalım yarın ilk günümüz olacak inşallah bakıcısına da problem çıkarmadan o şekilde uyur .Çok sevindim canım bu iyi bir gösterge kısa zaman deme demek ki iyi vakit geçiriyor. Zaten çocuklarda zaman algısı yok diye biliyorum sadece anne gidiyor ve geri geliyor diye düşünüyorlar. Uyku bizimki bakıcısıyla daha kolay uyuyor bir alışsa daha kolay uyur
Canım yatış mı yapmıştınız dün doktoru ile konuştuk 2 gün daha olmazsa sıkıntı yok dedi kuluçkaya 2-14 gün arasıymış biz rotada 3-4 gün yatmıştık o yüzden çok tedirginim halaCanım bizim kız da hamamdan kapmıştı o virüsü . İshal ve kusma ile geçirdik biz . Ama bulaşsa bir iki güne hemen belirti verirdi. Doktor bu virüs için bir çeşit rota demişti . Bol sıvı takviyesiyle (serum) atlatmıştık .
Uyku konusunda benim pış pış yapmak dışında pek bir müdahalem yok aslında . Beşiğinin yanında oturuyordum pış pış yapıyordum . Kadın denedi sen git annem gelsin deyince çareyi telefondan pış pış açıp odadan çıkmakla buldum . Bir kaç gündür böyle uyutuyorum ben . Bakalım yarın ilk günümüz olacak inşallah bakıcısına da problem çıkarmadan o şekilde uyur .
Korkma canım o kadar korkunç bir rahatsizlik degil. Bismihallezi duası var bilir misin? Bilmiyorsan google dan ara bul. Onu oku Rabbine sığın. Yakında Rota atlatti diye korkma normal cocuklara göre bağışıklığı daaha güçlüdür. Eger olursa tuzlu sekerli karbonatli su ver 1 veya 2 tatlı kaşığı. Internette olcusu yazıyor.Canım yatış mı yapmıştınız dün doktoru ile konuştuk 2 gün daha olmazsa sıkıntı yok dedi kuluçkaya 2-14 gün arasıymış biz rotada 3-4 gün yatmıştık o yüzden çok tedirginim hala
gece çok geç uyudu uyanmasını bekliyorum inş sıkıntı olmaz
Sağol canım teşekkür ederim bulaşmamıştır diye düşünüyorum artık çok şükürKorkma canım o kadar korkunç bir rahatsizlik degil. Bismihallezi duası var bilir misin? Bilmiyorsan google dan ara bul. Onu oku Rabbine sığın. Yakında Rota atlatti diye korkma normal cocuklara göre bağışıklığı daaha güçlüdür. Eger olursa tuzlu sekerli karbonatli su ver 1 veya 2 tatlı kaşığı. Internette olcusu yazıyor.