2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Hala özlüyor musun?
Başka özleyen var mi hamilelik günlerini

Canım adeno virüs bu yıl çok duydum ben de. Bir grip türü diye biliyorum her çocuk farklı geçiriyor. Umarım size geçmemiştir artık belirti yoksa

N Nehir8077 canım özelden mesaj atayım dedim kapalıymış mesajlara hesabın ameliyat ne zaman planlanıyor? İnşallah kolayca geçer gider bir 10 gün kadar sürüyor toparlanması sonra normal yaşantıya döndü çevremde bu ameliyatı olanlar. İyi haberlerini bekliyorum

Canım adeno virüs bu yıl çok duydum ben de. Bir grip türü diye biliyorum her çocuk farklı geçiriyor. Umarım size geçmemiştir artık belirti yoksa
Canım rota benzeriymiş iyi ve çok kötü olanları varmış internette okuyunca bazı şeyleri yüreğim ağzıma geldi ama çok şükür ki bulaşmadı

Hamileliği bende özledim mi bilmiyorum ama bende de zaman zaman karnımda olduğu anlar geliyor aklıma kızlarında da böyle özler miydin miss

Reactions: Kuf
Ya Jadem Deniz de benzer durumda. Hem de aylardır. Uyutursam gece uykuya acayip zor geçiyor. Ve uyutmak için emzirme pozisyonunda gezdirmem gerekiyor kollarım ağrıyor artık. Uyutmazsam esniyor saat 4-5 gibi memede içi geçiyor. Zorla oyalayip uyumasini engelliyorum. Şaştım kaldım inan. Asya hiç esniyor mu akşamüstü?

Dışarısı için aparatlar var canım kız çocuğu için de var dur link ekliyorum ben sana.Çiş meselesi

Bence anlat canım. Bazen benim de canım sıkkın olabilir, her zaman gülemem ki. Ama bu tamamen mutsuz olduğum anlamına gelmez o anlık bir şeydir. Ben seninle babanla ve kardeşinle çok mutluyum gibi gibi. Ali akıllı maşallah anlar hemen.

Sevindim canım bulasmamasina. Hastalık zor ya.

Canım öncelikle taşinabilir lazımlık olayi süpermiş. Umumi tuvalete gitmesini istemiyorum bu güzel bir çözum seyahette falan. Tabi gene tuvalete sokarim ama buna yapar. Guzel mantik
Ali ile ilgili meselemize gelince konuştuk defalarca ama ikna olmuyor. Ben de sen beni güldür, espri yap falan dedim. Simdilik Cem Yılmaz modunda dolasıyor evde. Ee ister istemez gülüyorum ama benim de bu ara içim sıkılıyor.
Aglamayi bildigin seviyor. Ben bu konuda cook yoruluyorum. Aman gülsun yeter ki

Son düzenleme:
Blupcum valla İsra etme ben rahatladım bile sayılır ısrarcı olmak ilişkiye zarar veriyor bizde istemiyorsa bitti ya işim enteresan kısmı pek esnwmiyor akşamüstü ama yatağa gidince sızıp kalıyor. Gel görki bu düzene de tam alışmadığı için akşam son 1 2 saat çok ağlıyor uyumasın diye mücadele ediyorum resmen alışır ama ona zamanla
Demem o ki istemiyorsa zorlama akşam rahat edersin erken uyuyorlar çünkü

Geçmiş olsun canım yemi gördüm rabbim şifa versin nerden gelmiş ya nasıl anladın

Teşekkür ederim canım iyiyim şükür, sen nasılsın.
Geçmiş olsun canım yemi gördüm rabbim şifa versin nerden gelmiş ya nasıl anladın
Sağol canım 7 yıl önce kanamam oldu ve 1 ay sürdü. Amaliyat oldum kitle alınmıştı, sonrasında iylestim. Tekrar kanamam oldu, bu sefer kitlem rahme gömülmüş. Kitleyi rahmi almadan alma şansları yok.

Valla kafa dağıtıyorum okuyup arada alıntı yapayım ya dediğin gibi güzel anısı olmuş iyi ki diyorum girdim sayfaya yazdım
Biz de seni iyi ki tanıdık jadem
Eskisi gibi pek fırsat olmuyor. Bi bakıyorum günde nerdeyse 30 sayfa doluyormuş simdi nerdee
Hamilelik iyiydi ya zor yanları var ama ilk aylar hepsini döver bende ay ne gaz vardı Asya da ya
Senin hamileyken rahatlığını hatırlıyorum amaan bisey olmaz der sakınmazdın.pimpirikli değıldın.ne güzel .lohusa oldun gazoz içtin ben su içsem gaz olur diye korkarken sen gazoz içiyorduuunn

Geçmiş olsun canım
Ne zaman olacaksın ameliyatı?
Dualarımız seninle.

Geç cevap verdim canım kusura bakma . Zaten bulaşmamış çok şükür ki size de . Yok yatış yapmamıştık biz . Bir gün sabahtan akşama kadar acilde almıştık serum
Umudum- nasıl geçti ilk günler Sena naptı sıkıntı yoktur inşallah
Valla yeme ve uyku dışında sıkıntı yoktu çok şükür hiç ağlamadı . Beraber el sallayarak gönderdiler hep beni . Kadını sevdi ama kadın yeme konusunda pek uğraşmıyor sanırım . Ona da alışır inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…