Baharım nasıl akşam oluyor nasıl uyuyorum bilmiyorum vallahi günler öyle koşturmaca lı geçiyor ki arada girip okuyamaya çalışıyorum ama herzaman yazamıyorum. Okul ayrı yoğun geçiyor eve gelinde dinlenmeye fırsat bulamadan mesai devam ediyor pert Bi halde yatıyorumYaaa canim.ayni durumdayız gecen haftasonu esime dedim.bu ara guzel uyuyor diye nazar mi oldu ne oldu benimki yine sapitti bu aksam.12 de uyudu 1 saat salladimben bu ara bağırmıyorum ama geçen bezini yarim saat taktirmadi ciplak dolasti bacaklarina poposuna hafiften vurdum en son sonra vazgectim baktim.olacak.gibi.degil 10dk sonra baglattirdi ama.bu sira boyle zorluklari var.dislerimi sıkıp duruyorum
Birde.inat yapiyor televizyonu o accaakmis o kapatacakmis kapiyi o kapatacakmis bunun gibi birsuru sey
misskokulumm canimm Göktuğ doğum günün kutlu olsun nice senelere saglikla büyüsün
Bu arada benim kiz dun aksam ve bu aksam alti acikken cisi geldigini belli etti hemen Lazimlik koydum oturdu yapti nasil devam etmeliyim?
Birde evdeyken.bu sekilde.oturtabilirim ama disarida nasil yapacagim ?
Bilgisi olan wc egitimi ile ilgili nasil yapmam gerektigini bilen var mi ? Mesela.kac saatte bir sorayim.ve oturtayım
Kizlar neredesiniz bir ses verin:)
Kalppare @Helinnnnn @nzh99 Zeyay1420 @Sonsuz umut Umudum- baharumutduru Asliii ebru
Yaa valla nickleride unutmusum
Arayi acmayin
Gece uykusuna ağırlık verip kafa dinlemek istiyorummisskokulumm O ogretmen61 Göktuğ ve Deniz in doğum günleri kutlu olsun
Jadesi geçmşş olsun canım . Gündüz uykusunu bırakmak için çok erken ama bırakanlar var tabi . Bir doktor gece kesintisiz uyuyorsa gündüz uyumasına gerek yok diyordu . Ya da gündüz uykusu geceyi bölüyorsa bırakabilir şeklinde konuşuyordu . Belki Asya ondan uyumuyordur diyeceğim ama gece uykusu da bozulmuş . Ben de uykuyu çok severim . Sena ilk 4 ay mis gibi uyudu. Hatta uyandırmam mümkün olmuyordu . Çocuk uyumaktan beslenemiyordu. Ama sonrasında ne olduysa biz de kaybettik uykuları . Bu ara biz de çok direniyoruz uykuya . Hem gündüz hem gece çok zorlanıyorum . Hayırlısı bakalım daha da zor günler beni bekliyor .
Çok teşekkürler güzel Ayşemin güzel annesiO ogretmen61 dünürcanım Denizciğiminde doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşları olsun inş iyi ki doğurmuşsun Deniz oğlumu
Çok teşekkürler canımm darısı sizin doğum gümlerinizemisskokulumm O ogretmen61 Göktuğ ve Deniz in doğum günleri kutlu olsun
Jadesi geçmşş olsun canım . Gündüz uykusunu bırakmak için çok erken ama bırakanlar var tabi . Bir doktor gece kesintisiz uyuyorsa gündüz uyumasına gerek yok diyordu . Ya da gündüz uykusu geceyi bölüyorsa bırakabilir şeklinde konuşuyordu . Belki Asya ondan uyumuyordur diyeceğim ama gece uykusu da bozulmuş . Ben de uykuyu çok severim . Sena ilk 4 ay mis gibi uyudu. Hatta uyandırmam mümkün olmuyordu . Çocuk uyumaktan beslenemiyordu. Ama sonrasında ne olduysa biz de kaybettik uykuları . Bu ara biz de çok direniyoruz uykuya . Hem gündüz hem gece çok zorlanıyorum . Hayırlısı bakalım daha da zor günler beni bekliyor .
Geçmiş olsun canım. Asya muhtemelen babasının yaşadıği olayin farkında ve bunun sıkıntısını yaşıyor. Çocuklar hisseder. Uyudugu zaman tam dalarken kulagina baban cok iyi kizım bizimle birlikte ve mutlu ve seni seviyor gibi cümleler kurmani tavsiye ederim.Kızlar öğle uykusunu inanılmaz reddediyor Asya sanırım bırakıyorum artık pes ediyorum yoksa bir gün ya kendime ya ona zarar vereceğim öyle bağırdım ki biraz önce boğazım ağrıyoreşim geldi aldı adam hasta hasta ilgileniyor şimdi
Geçen de birine dedim gündüz uyumuyor gece uyuyor şükür diye kız 2 gündür gece de uyumuyor ağzımı açmaya gelmiyor resmen direk nazar ediyorum hala da uslanmadım 3 saatlik uyku ile yaşam mücadelesi veriyorum resmen
Eşimde ameliyat oldu apandisit ten sanırım yük ağır geldi biraz her şey üstüme binince neyse bugüne bin şükür şimdi geldi yalakalık yapıyor konuşmuyorum onunla diyeaman soran olmadı ama içimi bi dökesim geldi demekki
AneeemAminnn canımmm aminnnbizimkide tam afacan akşama kadar abisi okulda abi abi diye geziyor evde mutfak tezgahlarının üstünden topluyorum tv ünitesine çıkıp dolapları boşaltıyor babasının kıyafetlerini giyiyor yazarken ben yoruldum daha neler neler abisi okuldan geliyor o da okulda hiç yorumuymuş biraz önce görseydin ikiside eldivenlerini takmış boks yapıyorlar
Canım wc eğitimi benim korkulu rüyam. Baslamadim henuz. Ustelik defalarca wc ye gidiyordu gündüzleri hatta gitmek icin agliyordu ama asla yapmiyordu. Surekli oturup kalkiyorduk. Iyice oyuna cevirdiydi. Bunaldim kizdim. 2 3 ay boyle geçti sadece 2 defa yapti wc ondan sonra da korktu anlayamadı ve simdi oyun icin bile oturmuyor. Wc egitiminde beceriksizim yaYaaa canim.ayni durumdayız gecen haftasonu esime dedim.bu ara guzel uyuyor diye nazar mi oldu ne oldu benimki yine sapitti bu aksam.12 de uyudu 1 saat salladimben bu ara bağırmıyorum ama geçen bezini yarim saat taktirmadi ciplak dolasti bacaklarina poposuna hafiften vurdum en son sonra vazgectim baktim.olacak.gibi.degil 10dk sonra baglattirdi ama.bu sira boyle zorluklari var.dislerimi sıkıp duruyorum
Birde.inat yapiyor televizyonu o accaakmis o kapatacakmis kapiyi o kapatacakmis bunun gibi birsuru sey
misskokulumm canimm Göktuğ doğum günün kutlu olsun nice senelere saglikla büyüsün
Bu arada benim kiz dun aksam ve bu aksam alti acikken cisi geldigini belli etti hemen Lazimlik koydum oturdu yapti nasil devam etmeliyim?
Birde evdeyken.bu sekilde.oturtabilirim ama disarida nasil yapacagim ?
Bilgisi olan wc egitimi ile ilgili nasil yapmam gerektigini bilen var mi ? Mesela.kac saatte bir sorayim.ve oturtayım
Kizlar neredesiniz bir ses verin:)
Kalppare @Helinnnnn @nzh99 Zeyay1420 @Sonsuz umut Umudum- baharumutduru Asliii
Yaa valla nickleride unutmusum
Arayi acmayin :)
MasAllah sizeUzun zamandır kakası gelince anlayıp goturuyorduk daha sonra kakası gelince söylemeye başladı geçen günde arkadaşları bez takmıyor diye oda takmak istemedi öle olunca o gün baglamadik yarım saate bir götürdük ( ama normali 1-2 saatmis) gece de bağlanmadı Alez gecirdim yatağına yatmadan çişini yaptırıp yatırdım ilk uc gün yarım saate bir sorup saat başı tuvalete götürdüm, alıştırma külotlu aldım 3 günden sonra gelince anliyor ama arada tuvalete gidemeden kaçırıyor son anda söylediği için şimdi daha iyi tuvalete yetisebiliyoruzİlk 3-4 gün yaptığı saatleri not ettim smdi ortalama nezaman yapicagini biliyorum o soluyor genelde söylemese oyuna fln daldı ise sorup götürüyorum bizimde 7 gün oldu baya baya düzen oturdu şükür
4 gün evden çıktık çıkmadik hatta haftasonu şehirdisi planı vardı erteledik, smdi çıkıyoruz şükür sorun yaşamadık
Elif'in tuvalet eğitimi kitabını 2-3 aydır okuyoruz ondan baya etkilendi
Umarım kolay olur
InşAllah herysey daha guzel olur canım. Dualarım seninleBKGK merhaba canım çok şükür iyiyiz biz de . Bu aralar bir karmaşanın içinde buldum kendimi . Evin satılma durumu , yeni ev arama telaşında iken üstüne bir de okula dönüyorum . Okuldan aradılar , 12. Sınıflarımız boşta kalmış derse girecek kimse yok . Rica minnet tamam dedim 30 saat derse . Ki bunun sorumluluğu ekstra zordur diğer sınıflara göre . Bir bakıcı buldum dün başladık ama bir hafta birlikte bakacağız sadece ve bu alışması için çok kısa bir süre . Beni neler bekliyor hiç bilmiyorum bakalım haftaya göreceğiz .
Valla biz vermedik o bize verdinuriye54 ne iyi etmişsin tuvalet eğitimi vermekle . Ben bir türlü başlayamadım üstelik çocuk da ben de çok hazırken . Araya hep bir şeyler girdi . Durağan bir hafta bekledim ama şimdi de okula başlıyorum . Yaza kaldı bizimki . İnşallah yazın da o reddetmez
Bende napayım çözümü böyle buldum öğlen uykusunu kaldırdım en azından uyurken 1 saat uğraşmıyorum mücadelem kısaldıuyku düşmen benşm kız oldu bitti canı sağolsun
Evet ha bugün geldi ha yarın derken bak 2 oluyorlaryaaa zaman çok hızlı
Sena’nın gece uykusu da bölük pörçük.Gece uykusuna ağırlık verip kafa dinlemek istiyorumuykuya damlası daha kolay oluyor 1 saat yanında yatmak beni metal olarak çok yoruyor karar vermek gerçekten biz annelerin haddine olmuyor çoğu zaman
Yani en azından bende öyle oldu Asya her şeye kendi karar veriyor yeni bi durum değil ben yaklaşık 40 gündür falan öğle uykusunu bırakmasın diye mücadele ettim ama istemiyorsa zorlamamak lazım gece uyusun yeterSena kuzum gece uyuyor mu
Ay hayırdır inşallah miss gerçeği nasip olsunJadesi canım dün sizi rüyamda görmüşüm Asyamla birlikte çok gerçekti size gelmiştik ne güzeldi cimcime trenchkotu kaybolsun
N Nehir8077 Dünürüm nerelerdesin instagrama atmıyorsun birşey iyisinizdir inşallah
Umudum- hayırlı olsun canım işe dönüşün bu kez çok zorlanmazsınız umarım 12 ler ve 30 saat demişsin yeterince zor Allah yardımcın olsun bakıcınızdan memnun kalırsın inşallah
Ya valla babası bu sıra covid görev için Antalya üstüne ameliyat derken baya bocaladı kızla ilgilenmedi kızıyor mesela eskisi gibi oynasın istiyor dikişler var adam alamıyor kucağına kızıyor sinirleniyor gösteriyoruz bak kızım babanın yara olmuş karnı diye açıklıyoruz ama ilk günler anlamasa da şimdi anlıyorGeçmiş olsun canım. Asya muhtemelen babasının yaşadıği olayin farkında ve bunun sıkıntısını yaşıyor. Çocuklar hisseder. Uyudugu zaman tam dalarken kulagina baban cok iyi kizım bizimle birlikte ve mutlu ve seni seviyor gibi cümleler kurmani tavsiye ederim.
Inatlasma olayina gelirsekahh ahh kanayan yaram.. abisiyle inatlasiyorlar. Surekli kavga kiyamet olmasin diye başlarında bekliyorum desem yeridir.
Aneeemboks mu yapıyorlar kıyamam yaaa masAllah.
Canım wc eğitimi benim korkulu rüyam. Baslamadim henuz. Ustelik defalarca wc ye gidiyordu gündüzleri hatta gitmek icin agliyordu ama asla yapmiyordu. Surekli oturup kalkiyorduk. Iyice oyuna cevirdiydi. Bunaldim kizdim. 2 3 ay boyle geçti sadece 2 defa yapti wc ondan sonra da korktu anlayamadı ve simdi oyun icin bile oturmuyor. Wc egitiminde beceriksizim ya
MasAllah sizedarisi başımıza
InşAllah herysey daha guzel olur canım. Dualarım seninle
30 saati kac güne böldüler?