2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Baharım nasıl akşam oluyor nasıl uyuyorum bilmiyorum vallahi günler öyle koşturmaca lı geçiyor ki arada girip okuyamaya çalışıyorum ama herzaman yazamıyorum. Okul ayrı yoğun geçiyor eve gelinde dinlenmeye fırsat bulamadan mesai devam ediyor pert Bi halde yatıyorum

misskokulumm O ogretmen61 Göktuğ ve Deniz in doğum günleri kutlu olsun
Jadesi geçmşş olsun canım . Gündüz uykusunu bırakmak için çok erken ama bırakanlar var tabi . Bir doktor gece kesintisiz uyuyorsa gündüz uyumasına gerek yok diyordu . Ya da gündüz uykusu geceyi bölüyorsa bırakabilir şeklinde konuşuyordu . Belki Asya ondan uyumuyordur diyeceğim ama gece uykusu da bozulmuş . Ben de uykuyu çok severim . Sena ilk 4 ay mis gibi uyudu. Hatta uyandırmam mümkün olmuyordu . Çocuk uyumaktan beslenemiyordu. Ama sonrasında ne olduysa biz de kaybettik uykuları . Bu ara biz de çok direniyoruz uykuya . Hem gündüz hem gece çok zorlanıyorum . Hayırlısı bakalım daha da zor günler beni bekliyor .

BKGK merhaba canım çok şükür iyiyiz biz de . Bu aralar bir karmaşanın içinde buldum kendimi . Evin satılma durumu , yeni ev arama telaşında iken üstüne bir de okula dönüyorum . Okuldan aradılar , 12. Sınıflarımız boşta kalmış derse girecek kimse yok . Rica minnet tamam dedim 30 saat derse . Ki bunun sorumluluğu ekstra zordur diğer sınıflara göre . Bir bakıcı buldum dün başladık ama bir hafta birlikte bakacağız sadece ve bu alışması için çok kısa bir süre . Beni neler bekliyor hiç bilmiyorum bakalım haftaya göreceğiz .

Gece uykusuna ağırlık verip kafa dinlemek istiyorum uykuya damlası daha kolay oluyor 1 saat yanında yatmak beni metal olarak çok yoruyor karar vermek gerçekten biz annelerin haddine olmuyor çoğu zaman
Yani en azından bende öyle oldu Asya her şeye kendi karar veriyor yeni bi durum değil ben yaklaşık 40 gündür falan öğle uykusunu bırakmasın diye mücadele ettim ama istemiyorsa zorlamamak lazım gece uyusun yeter Sena kuzum gece uyuyor mu

Çok teşekkürler canımm darısı sizin doğum gümlerinize

Jadesi canım dün sizi rüyamda görmüşüm Asyamla birlikte çok gerçekti size gelmiştik ne güzeldicimcime trenchkotu kaybolsun
N Nehir8077 Dünürüm nerelerdesin instagrama atmıyorsun birşey iyisinizdir inşallah
Umudum- hayırlı olsun canım işe dönüşün bu kez çok zorlanmazsınız umarım 12 ler ve 30 saat demişsin yeterince zor Allah yardımcın olsun bakıcınızdan memnun kalırsın inşallah

BKGK aynı inatlar falan çok tanıdık bugün üstünü çıkardım ıslattı kendini. Kaçtı bezini çıkardı evde koşturuyor buz gibi balkona koştu zor zabdettim giydirdimçiş konusunda kararlıysan tamamen açmanı ve ilk başta yarım saatte bir götürmenii sonra arayı 2 saate çıkarmanı tavsiye ederim. Sormadan götürmek lazım. Hadi çiş yapalım diye götürüp oturtmak lazım ödül alkış vs. Ben de sürekli konuşuyorum lazımlık hep banyoda arada gelip oturup kalkıyor falan biraz havalar ısınsa bismillah diyip başlıycaz bakalım. Kızlarda 1 hafta dışarı çıkmamıştı yada kısa aralıklarla çıkmıştık sonra çiş tutmayı öğreniyorlar süre artıyor.

Geçmiş olsun canım. Asya muhtemelen babasının yaşadıği olayin farkında ve bunun sıkıntısını yaşıyor. Çocuklar hisseder. Uyudugu zaman tam dalarken kulagina baban cok iyi kizım bizimle birlikte ve mutlu ve seni seviyor gibi cümleler kurmani tavsiye ederim.
Inatlasma olayina gelirsek ahh ahh kanayan yaram.. abisiyle inatlasiyorlar. Surekli kavga kiyamet olmasin diye başlarında bekliyorum desem yeridir.
Aneeem boks mu yapıyorlar kıyamam yaaa masAllah.
Canım wc eğitimi benim korkulu rüyam. Baslamadim henuz. Ustelik defalarca wc ye gidiyordu gündüzleri hatta gitmek icin agliyordu ama asla yapmiyordu. Surekli oturup kalkiyorduk. Iyice oyuna cevirdiydi. Bunaldim kizdim. 2 3 ay boyle geçti sadece 2 defa yapti wc ondan sonra da korktu anlayamadı ve simdi oyun icin bile oturmuyor. Wc egitiminde beceriksizim ya
MasAllah size darisi başımıza
InşAllah herysey daha guzel olur canım. Dualarım seninle
30 saati kac güne böldüler?

Valla biz vermedik o bize verdi birgün bez baglamiycam diye ağlayabilir

Sena’nın gece uykusu da bölük pörçük.

Kalppare 30 saat ancak 4 güne sığıyor zaten canım . Bakalım bakıcı haftada 3 gün bakacak. Dün bir yarım saat çıktım dışarı hiç ağlamadı . Bana el salladılar birlikte. Döndüğümde de oyun oynuyordu hiç sormamış . Gerçi kısa bir süre ama olsun . Uyutma konusunda sıkıntı yaşayacak gibiyiz bakalım hayırlısı .

Ay hayırdır inşallah miss gerçeği nasip olsun her daim beklerim ne zaman istersen kızları ve yakışıklı Göktuğ u kap gel
Benim olmadı trençkotum daha ama bazı kızlar şanslı

Ya valla babası bu sıra covid görev için Antalya üstüne ameliyat derken baya bocaladı kızla ilgilenmedi kızıyor mesela eskisi gibi oynasın istiyor dikişler var adam alamıyor kucağına kızıyor sinirleniyor gösteriyoruz bak kızım babanın yara olmuş karnı diye açıklıyoruz ama ilk günler anlamasa da şimdi anlıyor
Öğle uykusu gitti kavga bitti derdi o inat desen hep vardı dönemsel değil pek yapısal
Allah kolaylık versin kardeş arası kıskançlık inat çok zor aşması daöyle çünkü ikisi de birey dışardan müdahale çok etki etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…