2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde covid den nasibimizi aldık.Hafta sonu Zeynep biraz kırgındı pazartesi okula göndermedik eşimde de belirtiler başlayınca salı test verdi pozitif çıktı hepimizde aynı belirtiler olunca bizde test verdik ablamın pozitif kv ve benim negatif çıktı.eşim salonda ablam çocuk odasında karantinadalar. Ben iki oda arası git gel çocuklar oturma odasına kapalı kaldı Zeynep ağlayıp duruyor benim yüzümden babamla teyzem ölürse diye. Ayşe huzursuzlandı hiç kucağımdan inmiyor bende iyi değilim ayakta zor duruyorum ama annelere hasta olmak bile lüks yemek çocuklar derken hiç dinlenmeye vaktim olmuyor aşılı olduğum için karantinada da değilim okul için rapor aldım dua edin bizim için şu mübarek günü lerin hürmetine Rabbim kolaylaştırsın

Canim selam gun icinde neler yiyorsun?
Bu arada bende kpss ye girecegim ama surec nasil ilerliyor Jadesi sende bilirsin yardımcı olur nusunuz? Basvuru Tarihleri mayıstaymis sanirim 1 tane sinava mi giriliyor ?
Bunun disinda önereceğiniz bir kitap var mi konu anlatımı.
Bende kpss den doguya memlekete atanmak istiyorum cok bunaldim yalnizliktan ve kalabalik sehirden zaten annem yilin 6 ayi orada ben gidersem belki bu tarafa gelmez bile .

Zeyay1420 cok gecmis olsun canim ya. Korkmasin zeynosta herkes grip gibi atlatıyor artik ve kimsede takmıyor artik. Bizde saldik baya sadece evde takintilar bitmedi esimde biterse bendede bitecek ama yapamıyor adam bende rahat davranamiyorum. Doktora gorunsun istiyorum bir an once ama kafada bitmeli once. Buda bir Hstalik ya

Kalppare canimmm insallah burnun duzelir ya ben 2 hafta yasadim koku ve tat kaybini gercekten lanet birsey. Ne yiyip ictigini bile anlayamıyorsun.

Ya olmayan kalmayacak belli ki normal grip gibi artık bence kıyamam zeynep kuzuma ya ne ince düşünmüş geçmiş olsun

Kuzum ne mezunusun biz öğretmenlik olduğu için 3 sınava giriyoruz ama sen normal memurluk için çalışacaksan önce ders dinlemeni tavsiye ederim sonra konu bitince kitaptan testini çözersin en sona doğru da bol deneme çözme planım var benim ama henüz konularım bitmedi ben benim hocam sitesinden izliyorum YouTube da yazınca çıkar kaynak olarak da önce onu çözüp sonra denemeye geçeceğim
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah gönlümüzden geçen nasip olsun hayırlısı ile

Canım valla her şeyden yiyorum ama dengelemeye çalışıyorum sabah fazla kaçırıyorsam akşam dikkat ediyorum akşam fazla kaçırırsam ertesü gün sebze ağırlıklı ilerliyorum ama kayısı kurusu yiyorum ekstra

KPSS aynen nisan Mayıs ayında oluyor genelde başvuru sanırım düz memurluğu kastediyorsun gkgy matematik yapabiliyorsan çok zorlanmazsın ekstra tarihi benim hocam yayınları oluyor YouTube de videolar var Ramazan yetkin göz atabilirsin coğrafya için de hocawebde var göz atarsan eğer baya fikir sahibi olursun canım

Çok teşekkür ederim Son vuruşu yaptıktan sonra aramıza bekliyoruz Bahar'la başladık biz
Ben doğumdan sonra hiç kilo almadım ama afedersin hayvan gibi de yiyordum. O yemeyle 100 kilo olmam lazımdı. Deniz aşırı hareketli bir de emiyor sanirim o yüzden almadım.

O göbek niye gitmiyor biliyor musun? Çünkü muhtemelen karın kasimiz yırtıldı. Test etmen icin bir video bırakıyorum. Benimki net yırtılmış çok belli. İç organlar boşluğa sarktıgi için göbek gitmiyor. Kiloları halledeyim oğlan da az büyüsün fizyoterapiste başvuracağım. Ağır vakalarda ise yaramiyormus ameliyat gerekiyormus ama şansımı deneyeceğim. Belki hafiftir benimki.

KARIN KASI TESTİ

Dualarım seninle canım. Bende de kovid sonrası koku kaybı var. Çok sinir bozucu oluyor bazen cidden. Çocuk kaka yapıyor bakana dek anlamıyorum
Az daha kilo alayım diyor ya deli
Kendini hazır hissedince gel bekliyorum
Kpss nasıl gidiyor Jadecim? Alanda kimleri dinliyorsun?

Beni etiketlesenee oraya da takip edeyim gaza gelirim bugün itibari ile porsiyon küçültmeleri başlattım
Alanda kadir gümüşü dinliyorum kulak aşinalığım olsun bol soruya geçeyim diyorum var mı başka önerin alanda

Reactions: Kuf
Etiketliyorum canım birazdan.

Ya ben en son 2015 yılında hazırlandım. Uzaktan eğitim almıştım. Yeni edebiyatta Serdar Aygün var. Efsane bir adam. Şu an nerede bilmiyorum ama bir bak bence çok faydalanirsin. Halk edebiyatında da Hidayet hoca vardı o iyiydi bayağı. Önümüzdeki yıl ben de düşünüyorum canım hazirlanmayi. Bu yıl kaç alım oldu biliyor musun?

Çok geçmiş olsun dünürcüm. Güzel kalpli Zeynepim nasıl düşünceli ya. Umarım kolayca aflatırlar çok çok geçmiş olsun

Uzaktan eğitim eğer bu sene toplauamafığımı düşünürsem bende alacağım üzerine gereken önem verilirse yapılır da işte mesele bu mülakat falan benim canımı onlar sıkıyor bende en son 2016 da girmiştim 1 kere hazırlandım zaten bu sene yüksek değildi alım bi 500 verildi sanırım sonra noldu takip etmedim ama mülakatta elenen baya yüksek sıralamalı kişiler duydum Allah vicdan versin herkese
Bu sene alımla ilgili iyi beklentiler var seçim muhabbetine

Kizlar selam nasilsiniz ?
Benim kiz bu ara iyice sapitti
Surekli bağırıyor herseye kızıyor inatlasiyor
Birde kendini yere atiyor
Mesela.kapiyi ben kapadim diye agliyor kendi kapatacakmış. Dun gece o kadar terlemiski ustunu degstreyim dedim cikardim giydirmek istiyorum uyku arasinda nasil ciglik kıyamet giymeyecekmis kollrindan tutup cikarmaya calisiyor. Aksamda bezi takmami istemedi nasil bağırıyor en son taktım kulot bez birde indirmis cikarmaya calisiyor bu sefer cikardim baktm.olacak gibi degil ama insani cok yoruyor.
Bu 2 yas sendromu olabilir mi ? Siz neler yaşıyorsunuz?
Birde insanlarada cok bagiriyor ciglik atiyor ama korktuğundan flan degil simariklik yapiyor. Kimse yakinlassin istemiyor.

Geçmiş olsum canım.kiyamam zeynoma ben Allah şifa versin hepsine.. sana da güç versin arkadaşım ❤
Kalppare canimmm insallah burnun duzelir ya ben 2 hafta yasadim koku ve tat kaybini gercekten lanet birsey. Ne yiyip ictigini bile anlayamıyorsun.
sadece kayıp olsa. Bu öyle degil. Kokularin yeri karışık. Iyi kokular kotu kokuyor.kotu kokular ise bazen daha kotu veya hic yok.
Ne kadar oldu covidi atlatali camim? Gecmis olsun ❤

Geçmiş olsun canım nasıl oldunuz? Sen de hastasıdır test negatif çıksa bile hastalık geçiriliyor maalesef. Ben test bile yaptırmadım kızım pozitif çıkınca belirtiler başlayınca anladık zaten olan olmuştur diye karantinaya da almadık hiçbirimizi. Hepimiz geçirdik. 2 hafta sürdü vücuttaki halsizlik ve yorgunluk çok şükür artık geçti gitti.

2 yaş sendromu canım evet aynıyız. Sabırla ve zamanla geçecek inşallah. Gece üzerini değiştirme sırtına önüne bez koy sinirlenir uykuya dönmesi de zorlaşır malum. Zor zamanlardayız daha zorları bizi bekliyor

Bu seneye yetişemem ben 83 almıştım. Mülakatta tüm soruları biktiracak kadar uzun uzun aciklamama rağmen tam 5 puan vermediler. 3 verdiler 86 ile kaldım. Son atanan 86.3 ile atanmıştı. Büyük bunalım atlattım o zaman. Daha yeni cesaret edebildim düşün. İnşallah bu yıl gidersin sen kuzum. Ben de seneye. Çok sıkıldım evde oturmaktan.

Aynısı. Uyumak istemiyor. Bez değiştirmek ne mümkün. Bu aralar acayip yoruldum o yüzden. 11-12 yi buluyor uyumasi. Maksimum 9'da uyuyan çocuktu bu.
Üç hafta falan oluyor canım. Eşimin koku geldi benim gelmedi. Bir video görmüştüm. Bulursam atayım sana. Kokuyu getirmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…