- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 31
Ramazanın kaçıncı günü oluyo canımBizimki ramazana denk geliyor. Ne zaman yapsak bilemedim önce mi sonra mı gününde akşam mı? Ama akşamlar çok dar oluyor çocuk keyifsiz olur. Bi de ben bu sene açık hava bir yerde kalabalık yapmak istiyorum ama bakalım olur mu
Tam ortası 15Ramazanın kaçıncı günü oluyo canım
Buna pijama demek haksızlık olur bence çok karizmatikmiş denize de çok yakışırHatta şuna bayıldım
Oyy deniz oğlumun 2 yaş partisine hazırlıklar başladı mı. Bizim yine Ramazana denk geliyor geçen yıl iftar sonrası yapmıştık hem akşam geç vakit olup huzursuz olmuştu. Bu senede haftasonunada denk geliyor annelerin bahçesinde yaparız diyorduk ama Ramazan da olmaz öncesinde soğuk olurKızlar doğum günü için kıyafet bakan var mı erkek anaları
Ne de yakışır yakışıklıyaAydede ve yıldızlar
Aynı dertten muzdaripiz ben galiba sonrasına bırakıcam Burda dışarısı için ancak ısınır havalar. Gününde evde kendi aramızda bişey yaparız belkiBizimki ramazana denk geliyor. Ne zaman yapsak bilemedim önce mi sonra mı gününde akşam mı? Ama akşamlar çok dar oluyor çocuk keyifsiz olur. Bi de ben bu sene açık hava bir yerde kalabalık yapmak istiyorum ama bakalım olur mu
Bence çok güzel olur farklı da olur hem ayrıca çok tatliş olur onların içindeÖyle de düşündüm de insanlae yadırgar mı acaba bilemedim
Tüh ya iftardan sonra da geç olur bayaTam ortası 15hatta ne güzel cumartesiye geliyordu ama işte gelen bişey yiyemeyecekse anlamlı değil
Bişey bulamazsam bunu alabilirimBuna pijama demek haksızlık olur bence çok karizmatikmiş denize de çok yakışır
Yadırganacak bir kıyafet ve konsept değil bence
Bu arada ben de mickey/minnie mouse yapabilirim ipek bayılıyor
Ramazana denk gelmesi bozuyor gerçekten sizinkilerin yaOyy deniz oğlumun 2 yaş partisine hazırlıklar başladı mı. Bizim yine Ramazana denk geliyor geçen yıl iftar sonrası yapmıştık hem akşam geç vakit olup huzursuz olmuştu. Bu senede haftasonunada denk geliyor annelerin bahçesinde yaparız diyorduk ama Ramazan da olmaz öncesinde soğuk olur
Aklımda Dursun son çareBence çok güzel olur farklı da olur hem ayrıca çok tatliş olur onların içinde
Evet baya sessizleşir buralar. Çocuklar iyice hareketlendi okul ev derken nasıl kafamı yastığa koyduğumu bilmiyorumHerkezler nerede umarım iyisinizdir
Ben şimdiden iki kilo verdim çok hızlı gidiyor. Sadece ekmegi tatliyi makarnayi kesip porsiyon azalttım. Senin kız emiyor mu? Emiyorsa çok faydası var. Konu açtım yediklerimi paylaşıyorumSelam kizlar nasilsiniz ?
Bir turlu firsat bulup yazamadim.
K Kuf canim bende zayiflamak istiyorum ya yarin basliycam insallah ekmek ve tatliyi keserek baska ne yapabilirim bilmiyorum. Termal tayt almistim ama giy cikar yikan gozume büyüyor suan cocugu 1 kac saat birilerine kitlesem olurda etrafda kimse yok iste esimde aksam geliyor yorgun ayy yine basladim esten dert yanmaya
Bende 15 gündür dikkat ediyorum havalar düzelse de birde yürüyüş yapabilsem süper olur. Ekmeği pilavı makarnayı kestim iki öğün yapıyorum bol su içiyorumKızlar kilo verme sürecinde olan var mı? Neler yapıyorsunuz? Ben dün diyete başladım, konu da açtım hatta. Gelmek isteyen olursa buyursun.
Aslında sağlıklı beslensek hep böyle kilo milo kalmazdı şu zamana dek. Ben doğumda 12 kilo verdim. 12 kilo almış olsaydım şu an eski kilomdaydim. Hadi inşallah hepimiz yaza fıstık gibi girelimBende 15 gündür dikkat ediyorum havalar düzelse de birde yürüyüş yapabilsem süper olur. Ekmeği pilavı makarnayı kestim iki öğün yapıyorum bol su içiyorum