- 6 Mayıs 2018
- 233
- 383
Bizimkide öyle herşeye sinirleniyor bağırıyor, çok inat bişey yaptırmak çok zor. Kendini yerlere atma huyuda başladı. Hala konuşamıyor herşeyi ağlayarak istiyor. Çok yorucu gerçekten... Bende 2 yaş sendromu olduğunu düşünüyorum tamda emzirmeyi bırakmayı düşünürken...Kizlar selam nasilsiniz ?
Benim kiz bu ara iyice sapitti
Surekli bağırıyor herseye kızıyor inatlasiyor
Birde kendini yere atiyor
Mesela.kapiyi ben kapadim diye agliyor kendi kapatacakmış. Dun gece o kadar terlemiski ustunu degstreyim dedim cikardim giydirmek istiyorum uyku arasinda nasil ciglik kıyamet giymeyecekmis kollrindan tutup cikarmaya calisiyor. Aksamda bezi takmami istemedi nasil bağırıyor en son taktım kulot bez birde indirmis cikarmaya calisiyor bu sefer cikardim baktm.olacak gibi degil ama insani cok yoruyor.
Bu 2 yas sendromu olabilir mi ? Siz neler yaşıyorsunuz?
Birde insanlarada cok bagiriyor ciglik atiyor ama korktuğundan flan degil simariklik yapiyor. Kimse yakinlassin istemiyor.
Selam baharcım sendromunuz hayırlı olsunKizlar selam nasilsiniz ?
Benim kiz bu ara iyice sapitti
Surekli bağırıyor herseye kızıyor inatlasiyor
Birde kendini yere atiyor
Mesela.kapiyi ben kapadim diye agliyor kendi kapatacakmış. Dun gece o kadar terlemiski ustunu degstreyim dedim cikardim giydirmek istiyorum uyku arasinda nasil ciglik kıyamet giymeyecekmis kollrindan tutup cikarmaya calisiyor. Aksamda bezi takmami istemedi nasil bağırıyor en son taktım kulot bez birde indirmis cikarmaya calisiyor bu sefer cikardim baktm.olacak gibi degil ama insani cok yoruyor.
Bu 2 yas sendromu olabilir mi ? Siz neler yaşıyorsunuz?
Birde insanlarada cok bagiriyor ciglik atiyor ama korktuğundan flan degil simariklik yapiyor. Kimse yakinlassin istemiyor.
İnan ki başka çarem kalmış olsa denemem bile mesleğine aşık nice insanız şu puanlara atanamamak ne demek ya canım yandı okurkenBu seneye yetişememben 83 almıştım. Mülakatta tüm soruları biktiracak kadar uzun uzun aciklamama rağmen tam 5 puan vermediler. 3 verdiler 86 ile kaldım. Son atanan 86.3 ile atanmıştı. Büyük bunalım atlattım o zaman. Daha yeni cesaret edebildim düşün. İnşallah bu yıl gidersin sen kuzum. Ben de seneye. Çok sıkıldım evde oturmaktan.
Aynısı. Uyumak istemiyor. Bez değiştirmek ne mümkün. Bu aralar acayip yoruldum o yüzden. 11-12 yi buluyor uyumasi. Maksimum 9'da uyuyan çocuktu bu.
Üç hafta falan oluyor canım. Eşimin koku geldi benim gelmedi. Bir video görmüştüm. Bulursam atayım sana. Kokuyu getirmek için.
10 saniyede geçiren video mu? Bende işe yaramadı canım ya. Çok geçmiş olsun size de. InsAllah iyilesiriz canım❣Bu seneye yetişememben 83 almıştım. Mülakatta tüm soruları biktiracak kadar uzun uzun aciklamama rağmen tam 5 puan vermediler. 3 verdiler 86 ile kaldım. Son atanan 86.3 ile atanmıştı. Büyük bunalım atlattım o zaman. Daha yeni cesaret edebildim düşün. İnşallah bu yıl gidersin sen kuzum. Ben de seneye. Çok sıkıldım evde oturmaktan.
Aynısı. Uyumak istemiyor. Bez değiştirmek ne mümkün. Bu aralar acayip yoruldum o yüzden. 11-12 yi buluyor uyumasi. Maksimum 9'da uyuyan çocuktu bu.
Üç hafta falan oluyor canım. Eşimin koku geldi benim gelmedi. Bir video görmüştüm. Bulursam atayım sana. Kokuyu getirmek için.
Teşekkür ederim canım ne güzel yureklendirdinİnan ki başka çarem kalmış olsa denemem bile mesleğine aşık nice insanız şu puanlara atanamamak ne demek ya canım yandı okurkenkısmet ne getirir belli olmaz kolay bi sınav değil eğer çalışmaya kararlıysan şimdiden başla çünkü hiçbir şey kalmamış bende mesela konu yetiştirmeye çalışıyorum yaldır yaldır seneye kalmam umarım ama kalırsam da yine çalışırım dediğim gibi iş hayatım çok saçma geçti yazmadım buraya ortağım yüzünden iş batırdım çok büyük şeyler yaşadım eşime vefa borcum çevreme verilecek dersler var ayrıca mesleğimi yapmak istiyorum Allah muvaffak eylesin sen zeki birkızsın aldığın puan harika bırakma atanırsın
Şu video canım.10 saniyede geçiren video mu? Bende işe yaramadı canım ya. Çok geçmiş olsun size de. InsAllah iyilesiriz canım❣
Bende tarihi falan iş yaparken dinliyorum başka türlü vaktim de yok zatenTeşekkür ederim canım ne güzel yureklendirdinramazan hocanın videolarını iş yaparken izlemeye başladım kulak asinaligi olsun diye. Çıkmış soruların uygulamasını indirdim arada onlara bakıyorum. Bende dikkat eksikliği var soru çözmekte aşırı zorlaniyorum. Umarım bu kez basarabilirim. Sen de bu yıl git kurtul inşallah dualarım seninle
Yaşadıkların için çok üzüldüm bu arada. Ama yaparız be hem özel sektör çok yorucu. Eşimden biliyorum.
Şu video canım.
Koku
Heheytt diyesim geldi şu anBende tarihi falan iş yaparken dinliyorum başka türlü vaktim de yok zatenaman ne güzel bir şeye vesile olurum belki hayatına dokunurum valla dikkat dağınıklığım olmasa bile ağız ayrılmışlığım oluyor yorgun argın ders çalışmak zor bizde sizin gibi park o bu derken günü bitiriyoruz ama bende bitiyorum olsun ödülü büyük olsun napalım
Son 2 sene de zor süreçlerden geçtim kızım olmasa çekilir gibi değildi şimdi ayağa kalkma zamanıhaydi hep beraber doğurduk birlikte güzel şeyler de yaşama zamanı kızlar
Ahahha gaza gelmede blup gibi olHeheytt diyesim geldi şu an
Hakkında hayırlısı balım ya ben çalışamıyorum hiç isteğim gitti artık umudum da azalıyo iki çocukla
Aynen öyle geçici değil normalde de sağlıklı beslenmeye dikkat etsek az da Bi spor oh ne alaAslında sağlıklı beslensek hep böyle kilo milo kalmazdı şu zamana dek. Ben doğumda 12 kilo verdim. 12 kilo almış olsaydım şu an eski kilomdaydim. Hadi inşallah hepimiz yaza fıstık gibi girelim
Kardeş kıskançlığı ve tırnak yeme hat safhada Zeynepde de vardı. Yaşadığı duygunun normal olduğunu a ikisini de çok sevdiğimizi defalarca anlatmamıza rağmen Ayşeyi hele ki benden aşırı kıskanıyorMerhabalar canlarımepeydir bakamadım. Alıntılar vardı ama gitmiş. Kime ne diyecektim hatırlayamadım affedin. Sadece miss kalmış aklimda. Gecmis olsun canim. Covid gecirmissiniz. @misskokulumm
Daha iyisinizdir insAllah ❤
Bakamıyorum bile buraya. Gunler çok yorucu geçiyor. Oğlanla kızın halleri işte. Genelde iyi gibiler ama Ali çok kıskaniyor.hep onu sevmemizi istiyor. En ufak biseyde siz yavrunuzu üzüyorsunuz ağlatıyorsunuz deyip demagoji yapıyor ve ağlıyorona sevgi gösterisi yaparken sanki ervayı es geçiyorum gibime geliyor üzülüyorum. Çözüm için uğraşsam da insanların tepkilerine engel olamıyorum. Gecen gun muzik çalıyor ikisi de oynuyor çocukların. Birden Ali bagirmaya başladı dede seni sevmiyorum diye avaz avaz. Gittim noluyor oglum dedim. Dedesi sadece ervayi alkislamis hoppa kizima demis diye agliyor. Neyse sakinlettim. Sonra bir baktim parmak uclarini isirmis kanatmis. Is tirnak yemenin ustune çıktı. Kafayi yiyecegim. Pandemi bi yandan butce bir yandan. Psikoliga da gidemedim. Bir seansn 800 tl mis. Daimi götürmem imkansız. Bu tırnak yeme olayı beni uzuyor. Surekli oynarsak eğlenirsek sorun yok ama bos kaldigi anda ya da uzulurse direkt basliyor. Amcasi da boyleymis. Huy mu cekiyor nedir
Şu devirde öyle zor ki sadece seninle alakalı değil canım ne çok tanıdığımız var kpss puanları çok iyi olup mülakatla elenen. Çok büyük hak mülakat =torpil adamın varsa oluyor. İnş emeklerinin karşılığını kat kat alırsınYaa çok olumsuz mülakatlar geçirince takılmıyorum canım artık tabi puan spor va bazen benden dediğin gibi bazen her şey olmasına rağmen de torpil olmayışından eleniyprum ama denemeye çabalamaya devam yaza kadar olmazsa özelde tekrar başlamayı düşünüyorum artık
Eşim ve ablamda çok ağır geçirmedi hele eşim çok çok iyiydi böyle geçecektiyse 2 yıldır boşuna kaçmışız diyorduİyiyiz şükür eklem ağrıları ile geçirdim ben eşim kötü oldu 2 3 gün geçti gitti şükür 2 senedir bulaşmamış olması mucize idi zaten
Benim sonucum negatif çıktı ama aynı belirtiler bende de vardı hatta ben eşimden daha kötüydü ama annelerin hasta Bile olma lüksü yok o halde hiç dinlenemedim ama geçti şükür olsunGeçmiş olsum canım.kiyamam zeynoma benAllah şifa versin hepsine.. sana da güç versin arkadaşım ❤
sadece kayıp olsa. Bu öyle degil. Kokularin yeri karışık. Iyi kokular kotu kokuyor.kotu kokular ise bazen daha kotu veya hic yok.
Ne kadar oldu covidi atlatali camim? Gecmis olsun ❤
Aynen öyle canım biz de kayınvalidem de var yaşlı ve kronik hastalıkları var onunda negatif çıktı ama en hasta oydu güya ona bulaşmasın diye ayrı odalarda durdular ama dediğin gibi eve geldimi o mikrop bulamama ihtimali yok. Şükür ki çok sıkıntı vermeden sıramızı savdık geçti gittiGeçmiş olsun canım nasıl oldunuz? Sen de hastasıdır test negatif çıksa bile hastalık geçiriliyor maalesef. Ben test bile yaptırmadım kızım pozitif çıkınca belirtiler başlayınca anladık zaten olan olmuştur diye karantinaya da almadık hiçbirimizi. Hepimiz geçirdik. 2 hafta sürdü vücuttaki halsizlik ve yorgunluk çok şükür artık geçti gitti.
Ay eski gücü yokta ondan böyle geçti bence başında olsaydı böyle olmazdıAynen öyle geçici değil normalde de sağlıklı beslenmeye dikkat etsek az da Bi spor oh ne ala
Kardeş kıskançlığı ve tırnak yeme hat safhada Zeynepde de vardı. Yaşadığı duygunun normal olduğunu a ikisini de çok sevdiğimizi defalarca anlatmamıza rağmen Ayşeyi hele ki benden aşırı kıskanıyor
Şu devirde öyle zor ki sadece seninle alakalı değil canım ne çok tanıdığımız var kpss puanları çok iyi olup mülakatla elenen. Çok büyük hak mülakat =torpil adamın varsa oluyor. İnş emeklerinin karşılığını kat kat alırsın
Eşim ve ablamda çok ağır geçirmedi hele eşim çok çok iyiydi böyle geçecektiyse 2 yıldır boşuna kaçmışız diyordu
Benim sonucum negatif çıktı ama aynı belirtiler bende de vardı hatta ben eşimden daha kötüydü ama annelerin hasta Bile olma lüksü yok o halde hiç dinlenemedim ama geçti şükür olsun
Aynen öyle canım biz de kayınvalidem de var yaşlı ve kronik hastalıkları var onunda negatif çıktı ama en hasta oydu güya ona bulaşmasın diye ayrı odalarda durdular ama dediğin gibi eve geldimi o mikrop bulamama ihtimali yok. Şükür ki çok sıkıntı vermeden sıramızı savdık geçti gitti
Sen nasılsın ara ara gel iki satır yaz hissediliyor yokluğun
Merhabalar canım helincimiyi geceler güzel kadınlar caaanim kadınlar ❣
Aynen canım şükür ki sonlarında yakalandık çok sıkıntılı geçmedi bizim kiAy eski gücü yokta ondan böyle geçti bence başında olsaydı böyle olmazdıvakitlice olduk yani zamanlama güzeldi
İyi geceler canım sende yazmıyorsun bayaadır nasılsın kuzucuklar nasıliyi geceler güzel kadınlar caaanim kadınlar ❣
Biz bayramdan sonra yapıcaz doğum günü Ramazan ayına denk geliyor o yüzden bayram sonrasına bıraktık hem havalarda biraz ısınmıştırSelamlar nasilsiniz canlar :)
Doğum gunu planlarinizi yaptiniz mi
Bende bayramdan sonraya bıraktım sahilde yapma istiyorum deniz kenarında hatıra kalsın kızıma kısmetseAynen canım şükür ki sonlarında yakalandık çok sıkıntılı geçmedi bizim ki
İyi geceler canım sende yazmıyorsun bayaadır nasılsın kuzucuklar nasıl
Biz bayramdan sonra yapıcaz doğum günü Ramazan ayına denk geliyor o yüzden bayram sonrasına bıraktık hem havalarda biraz ısınmıştır
Tesekkur ederim canim.bu anosmiye iyi geliyor ama parosmiye iyi gelmedi blupumTeşekkür ederim canım ne güzel yureklendirdinramazan hocanın videolarını iş yaparken izlemeye başladım kulak asinaligi olsun diye. Çıkmış soruların uygulamasını indirdim arada onlara bakıyorum. Bende dikkat eksikliği var soru çözmekte aşırı zorlaniyorum. Umarım bu kez basarabilirim. Sen de bu yıl git kurtul inşallah dualarım seninle
Yaşadıkların için çok üzüldüm bu arada. Ama yaparız be hem özel sektör çok yorucu. Eşimden biliyorum.
Şu video canım.
Koku
Aynen canım. Biz epey agır atlattık.evde en agir ben atlattim. Morarmıştım atesten 40 olduydu.yurumek nefes almak hepsi çok zordu.cocuklar hastalandiktan sonra kendimi unuttum.gozleri falan şişmişti yavrularımın çok korkmustum. Ama biz delta plus ya da delta birinde birini atlattık. Yıne geçirmekten çok korkuyordum neyse ki hafifledi.insAlalh bitmistir geri gelmez.demem o ki annelerin hastalanma lüksü yokAynen öyle geçici değil normalde de sağlıklı beslenmeye dikkat etsek az da Bi spor oh ne ala
Kardeş kıskançlığı ve tırnak yeme hat safhada Zeynepde de vardı. Yaşadığı duygunun normal olduğunu a ikisini de çok sevdiğimizi defalarca anlatmamıza rağmen Ayşeyi hele ki benden aşırı kıskanıyor
Şu devirde öyle zor ki sadece seninle alakalı değil canım ne çok tanıdığımız var kpss puanları çok iyi olup mülakatla elenen. Çok büyük hak mülakat =torpil adamın varsa oluyor. İnş emeklerinin karşılığını kat kat alırsın
Eşim ve ablamda çok ağır geçirmedi hele eşim çok çok iyiydi böyle geçecektiyse 2 yıldır boşuna kaçmışız diyordu
Benim sonucum negatif çıktı ama aynı belirtiler bende de vardı hatta ben eşimden daha kötüydü ama annelerin hasta Bile olma lüksü yok o halde hiç dinlenemedim ama geçti şükür olsun
Aynen öyle canım biz de kayınvalidem de var yaşlı ve kronik hastalıkları var onunda negatif çıktı ama en hasta oydu güya ona bulaşmasın diye ayrı odalarda durdular ama dediğin gibi eve geldimi o mikrop bulamama ihtimali yok. Şükür ki çok sıkıntı vermeden sıramızı savdık geçti gitti
Sen nasılsın ara ara gel iki satır yaz hissediliyor yokluğun