2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslında sağlıklı beslensek hep böyle kilo milo kalmazdı şu zamana dek. Ben doğumda 12 kilo verdim. 12 kilo almış olsaydım şu an eski kilomdaydim. Hadi inşallah hepimiz yaza fıstık gibi girelim
Kolaylıklar diliyorum ben de niyetliyim bu yaza zayıf gireceğim. Başlayacağım. Ben doğumda 9 kilo aldım ama doğumda sadece 5-6 kilo verdim ve emzirme sürecinde süt olsun diye hepsini geri aldım. Şu an nerdeyse doğuma gittiğim kilomdaydım (1-2 kilo düşük) Yani aslında o dediğin pek olmuyor. çoktan çok azdan az gidiyor lafı doğururken bile geçerliymiş. Ben de martta başlayacağım diye hedef koymuştum ama bu hafta sonu memlekete gidicem orda da yiyim de ondan sonra başliyim dedim

@
Aslında sağlıklı beslensek hep böyle kilo milo kalmazdı şu zamana dek. Ben doğumda 12 kilo verdim. 12 kilo almış olsaydım şu an eski kilomdaydim. Hadi inşallah hepimiz yaza fıstık gibi girelim
ben şuna hamilelik öncesi kilomdayım ama o dönemki gibi durmuyorum göbekğim gitmedi ben de hamilelik de değilde 1 yaşından sonra çok kilo aldım doğuma bile 41. Haftada 73 ile girmişken bu Temmuz Ağustos da 78 gördüm sonra diyet(akşam 6 dam sonra bir şey yemeden ve ekmeği keserek) ve 10 bin adımla 63 e kadar düştüm 2 aydır bu kilodayım hedef 57 ama şuan memleketteyim haftaya eve gidince tekrar başlamayı planlıyorum

Kardeşler arasında olur o kadarcık ikisi de küçük ikisi de ilgi istiyor güzelce konuşursan mantıklı cevaplar verirsen anlar ki sen iletişim kurmakta çok daha iyisindir bence üzülme
Birde anlamadım canım sen mi gidiyorsun psikoloğa Ali’yi mi götürüyorsun

Bu arda kızlar ben başarısız mülakatlar kraliçesi olarak polislik mülakatında da 2 saniye ile elendim. Kpss tekrardan adıyorum kendimi Jadesi Aslihaydo devam mı hala çalışmaya
Bence kendine yüklenme senlik bir olumsuzluğun olduğunu sanmıyorum. Polisliğe başvuran bir arkadaşımdan duyduğuma göre torpiller yarışıyormuş mv yetmiyor bakan gerekiyor demişti

Mesleğin zaten sen daha iyi bilirsin tabi ama araştırmalarımdan ve okumalarımdan öğrendiğim tırnak yeme parmak emme vs gibi bağımlılıklar çocukların rahatlamak için başvurdukları bir yöntemmiş. Genelde de ifade edilemeyen duygulardan ötürü oluyormuş. Alinin de çok duygusal bir çocuk olduğunu hatırlıyorum. Kendi içinde savaştığı bir duygu var ve bu büyük ihtimalle kıskançlık, değersizlik vs. Belki duygularını ifade etmesi için yardımcı olabilirsin. Kıskanmış olabileceğini kardeşi doğana kadar tek başına olduğunu ve şimdi sevginizin azaldığını hissedebileceğini ama öyle olmadığını falan anlatabilirsin. Ya da mesela dedesi onu takdir etmediğinde takdir edilmemekten ötürü hayal kırıklığına uğramış olabileceğini bunun normal olduğunu falan açıklayabilirsin. Dile getiremediği duyguları onu öfkelendiriyor belli ki sonrasında da rahatlamak için tırnak yemeye başvuruyor. Alicim rahat geniş bir çocuk olmadığı için yaşıyorsunuz bunları. Emin ol bu aşamaları geçtiğinde çok daha huzurlu olacak ve eski naifliğine geri dönecek

Canım çok güzel konuşmuşsun. Ben de aynen böyle güzel güzel anlatmaya çalışıyorum ama o çok hassas bir çocuk. Açıkçası kıskanma olayını biraz şakaya dönüştürdük. Yani şakayla karışık birbirinizi kıskandınız mı siz falan deyip gülüp oynaşıyorum ki bunun doğal bir duygu olduğunu yansitmaya çalışıyorum.ama bu duygu sebebiyle kendine veya kardesine zarar vermenin yanlış olduğunu anlattım. Bugünü oyunla geçirdik sayılır.ev işlerinden kalan zamanla oldu. Çok hassas bir çocuk. Okul hayatı için simdiden endiseliyim. Ogretmenizmizle sıkı bir duygusal bag kurması lazım. Kafamda deli sorular

Benim yanımda degil de mesela babayı dedeyi babaanneyi paylaşamıyorlar.erva da yapıyor aksilik küçük cadı ama mesela bazen yere düşünce gidip abisine sarılıyor teselli arıyor bana degil ama itişip kakışmaya gelince iş, yine yiyorlar birbirlerini
Aliyi götürecektim canim.ama en azından bir çocuk doktoruna götüreyim.bugun bogazina baktım bademciklerde beyazlamalar var ve kabarık. Ne yazık ki bademcik taşına benzettim ağrısı sızısı yok ates yok.enfeksiyon değildir dedim ama iştah problemi var. Vakalar azalsın diye bekleyeyim. Bu ay iyice azalır diye umut ediyorum

Bence kendine yüklenme senlik bir olumsuzluğun olduğunu sanmıyorum. Polisliğe başvuran bir arkadaşımdan duyduğuma göre torpiller yarışıyormuş mv yetmiyor bakan gerekiyor demişti
Yaa çok olumsuz mülakatlar geçirince takılmıyorum canım artık tabi puan spor va bazen benden dediğin gibi bazen her şey olmasına rağmen de torpil olmayışından eleniyprum ama denemeye çabalamaya devam yaza kadar olmazsa özelde tekrar başlamayı düşünüyorum artık

Kardeşlik de öyle bir şey işte
Geçmiş olsun kuzu bademcik taşı yoğun ağız kokosu yapar ve varsa aldırmak şart gibi oluyor oradan anlayabilirsin aslında kendim bademciklerimden çok çektiğim için hala çok iyi biliyorum bazen de aldırmak en iyisi valla Ben hala çok zorlanıyorum

Benim burnum da covid sonrasi parosmi oldu. Esimin anosmi oldu. Ben kokulari kötü aliyorum esim nerdeyse hic alamıyor. 6 ay oldu covid biteli
Babaannesine koklatayım yarın bari kokla bakim torunun ağzı kokuyor mu deyim.kadin da bıktı anne kızın idrari kokuyor mu afedersin gazı cok pis kokuyor mu diye soruyorum.gaz da üşütme belirtisi ya.

Kizlar bu Mubarek 3 aylarda nolur bana dua edin şu burnum iyilessin. Su yuzumdeki kaslar iyilessin. Nolur ya. Muminin mumine duasi makbuldür.dua istiyorum sizden❣

Babaannesi koklasın tabi
KuZum ederiz tabi çok haklısın şu mübarek günlerde bol dua edelim inş atlatırsınız sağlık sorunlarınızı koku önmeli gerçekten büramönce gelsin inş

Bu arda kızlar ben başarısız mülakatlar kraliçesi olarak polislik mülakatında da 2 saniye ile elendim. Kpss tekrardan adıyorum kendimi Jadesi Aslihaydo devam mı hala çalışmaya
Mülakat denen saçmalığı çıkaranlar uyansın torpilin var mı sorusunun kılıflı hali işte ama umudu da elden bırakamıyor insan devam ediyorum ben kuzum çalışmaya konuları bitmeye çalışıyorum temelin var devam et sende polislik kadınlar için girişi zor bir alan gerçi hangisi kolay ki

K Kuf zayıflama demişsin beni vurdun ama bir süre daha kendimi hazırlamam lazım hastalıktan totomuzu kurtaramadık ama 1 aya diyet ve spora başlayacağım kpss den vakit buldukça ramazan sonuna sarkar benim iş emzirmeye bıraktım sigarayı bıraktım derken baya kilo aldım bende e tabi ders çalışırken de atıştırma var grubuna seve seve dahil olacağım ama vaktim var daha az daha kilo alam
Kızlar siz nasılnız nasıl gidiyor doğum günleri konuşulmuş konsept ayıcık düşünüyorum ama açık Havva istiyorum o yüzden ramazan sonrası yapayım diyorum bende kıyafet önerisine açığım

Tırnak kemirme sıkıntılı bir süreç Allah yardımcın olsun kıskançlık tetiklemiştir aynen valla bende kemirirdim bıraktım ama baya zor olmuştu
Konuşmak tek çözüm sende onu yapıyorsun zaten eğer durumun el verirse yaza doğru bi yarım gün de olsa kreşe versen hepiniz çok rahatlarsınız gibi geliyor bana kuzum ona da iyi gelecektir bu süreç bizleri bile çok zorladı çocuklar ne yapsın

Bu yıl yollayacaktım aslinda ama eylül gibi covid olduk korktum açıkçası.ama yaz okuluyla başlatmayi düşünüyorum kısmetse. Oyunu arttırdık iyileşmesi icin. Ona dedim aklına tırnak geldiginde hemen bana gel birlikte oynayalım vs konuştuk.insAllah çözeceğiz ❤❤❤

Biz yeni covid geçirdik Asya hiç belirti göstermedi şükür belli olmuyor kuzum sen gönder zaten bağışıklık kazanana kadar bilirsin kreş hastalığı bitmez covid ararr olursun
En iyisini yapacağına eminim canım benim

Geçmiş olsun canım. Simdi daha iyisinizdir inşAllah ❤❣❤

İyiyiz şükür eklem ağrıları ile geçirdim ben eşim kötü oldu 2 3 gün geçti gitti şükür 2 senedir bulaşmamış olması mucize idi zaten
Olsun canim sonradan geçirmek yine daha kolay oldu. Virus kendini zayiflatti bu süreçte. Çok geçmiş olsun. ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…