2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende bayramdan sonraya bıraktım sahilde yapma istiyorum deniz kenarında hatıra kalsın kızıma kısmetse
Deniz kenarı nasıl da güzel olur
Aynen canım kuzenlerimde çok ağır geçirmişti eşimde ablamda grip gibi geçirdi benim test negatif çıktı ama aynı belirtiler bende de vardı hatta eşim sen benden daha kötüsün diyordu ama annelerin hasta olma dinlenme lüksü yok çok şükür geldi geçti inş.

Tekrardan geçmiş olsun cancağzim❤❤❤

Ya geçen sene yapamadım yasaklar yüzünden çok tanıdığım da yok ama hatırası yeter diyorum napayım siz gelin kızlar

Selam kızlar doğum günü ayımız başladı bugün benim oğlumun doğum günüydü hepsi güzel yaşlar yaşasınlar inşallah sağlıkla. Kutlamayı pazar günü düşünüyorum nasipse.
Göktuğ'u 4 gün önce memeden kestim şükür. Limon sürdüm eski usul ekşimiş artık vs sen büyüdün dedim. Biraz sinirli, gergin birkaç gün oldu ama zoru atlattık sanırım bugün sadece uyuyacakken sordu. Şeyy anne bişey söylüycem diyip geliyor geri gidiyor meme emecem diyecek aslında da lafı dolandırıyor bunu da atlattık darısı ramazan sonu çiş eğitimine

Nice yaşları olsun Göktuğcuğun

Hadi gözün aydın evet ya eski yazıları okuyorum bu ara hoşuma gidiyor çogunuzu gördükten sonra sanki o anlara dönüyor gibi oluyorum bu sıra doğum zamanına geldim sürekli olmasa da arada girip bakıyorum günlük okuyor gibiyim
Göktuğ balım erken gelmiş mesela hatırlamıyorum geldi doğum günleri ya yerim

Kızlar öğle uykusunu inanılmaz reddediyor Asya sanırım bırakıyorum artık pes ediyorum yoksa bir gün ya kendime ya ona zarar vereceğim öyle bağırdım ki biraz önce boğazım ağrıyor eşim geldi aldı adam hasta hasta ilgileniyor şimdi
Geçen de birine dedim gündüz uyumuyor gece uyuyor şükür diye kız 2 gündür gece de uyumuyor ağzımı açmaya gelmiyor resmen direk nazar ediyorum hala da uslanmadım 3 saatlik uyku ile yaşam mücadelesi veriyorum resmen
Eşimde ameliyat oldu apandisit ten sanırım yük ağır geldi biraz her şey üstüme binince neyse bugüne bin şükür şimdi geldi yalakalık yapıyor konuşmuyorum onunla diye aman soran olmadı ama içimi bi dökesim geldi demekki

Çok haklısın evet yaaa ne çabuk geçti 2 yıl nice nice güzel yaşlarınız olsun canım bende bayadır yazamıyorum hemen hemen bir yıl oldu nerdeyse benim oğlumda nisan 15 te 2 olcak hadi bakalım hayırlısı

Deme valla bizimkide öyle canı isterse uyuyo canı istemezse nöbete diker bide büyük okula başladı bu yıl sabahta çok erken kalkıyorum
Neyse canım elbet geççek daha dün gibi doğuma gün saydığmızı hatırlıyorum bak 2 oldular nerdeyse

Bende napayım çözümü böyle buldum öğlen uykusunu kaldırdım en azından uyurken 1 saat uğraşmıyorum mücadelem kısaldı uyku düşmen benşm kız oldu bitti canı sağolsun
Evet ha bugün geldi ha yarın derken bak 2 oluyorlar yaaa zaman çok hızlı

Jadesi Aynen öyle canım canları sağolsun illaki büyücekler sağlıkları yerinde olsun yeterki
Sizler nasılsınız kızlar sağlıklarınız yerindedir inşallah

Çok Geçmiş olsun canım eşine. Allah şifa versin. Çocuklar artık iyice zorluyor sendromları, inatları vs neyse ki havalar düzelecek bol bol dışarı çıkaırırz onlara da bize de iyi gelir diye umut ediyorum. Bizim de kriz anlarımız oluyor sabır çekiyoruz sürekli. Hatta geçen sabah Göktuğ da sabırrrr sabırr diyordu kendi kendine uykuları düzene girer inşallah Asya kuşumuzun bazı çocuklar çok daha erken bırakıyor gündüz uykusunu. Benim yeğen de 2 yaştan sonra uyumadı gündüz uyutamadılar öyle öyle bıraktılar.

Valla bazen çok zor geçti ne uzun 2 yıldı diyorum haftasonu arkadaşlar geldi. Göktuğ un hareketlerini ve laf dinlemezliğini görünce sen okulda nasıl bu kadar enerjik ve olumlusun evde böyleyseniz sürekli diyorlar alıştık napalm olumlu olmayıp bunu da böyle kabul ettik dedim gülüyorlar Allah sağlıklı ömürler nasip etsin hepsine

Aminnn canımmm aminnn bizimkide tam afacan akşama kadar abisi okulda abi abi diye geziyor evde mutfak tezgahlarının üstünden topluyorum tv ünitesine çıkıp dolapları boşaltıyor babasının kıyafetlerini giyiyor yazarken ben yoruldum daha neler neler abisi okuldan geliyor o da okulda hiç yorumuymuş biraz önce görseydin ikiside eldivenlerini takmış boks yapıyorlar

Teşekkür ederim kuzum yok ya benimki az uyku seviyor benim gibi çok uyku seven bir ana şaşkın bunalmaya bunaltmaya gerek yok dedim bıraktım çünkü öteki türlü baya kızıyorum çocuk da üzülüyor bende
Evet bizde de var kriz anları mesela bugün babası bir şey verdi yemek istemedi sonra babası ağzına attı diye oda kendini yerlere attı ay Allahım neler yaşıyorlarsa içlerinde dışavurumu pek sevimki

Yaaa canim.ayni durumdayız gecen haftasonu esime dedim.bu ara guzel uyuyor diye nazar mi oldu ne oldu benimki yine sapitti bu aksam.12 de uyudu 1 saat salladim ben bu ara bağırmıyorum ama geçen bezini yarim saat taktirmadi ciplak dolasti bacaklarina poposuna hafiften vurdum en son sonra vazgectim baktim.olacak.gibi.degil 10dk sonra baglattirdi ama.bu sira boyle zorluklari var.dislerimi sıkıp duruyorum
Birde.inat yapiyor televizyonu o accaakmis o kapatacakmis kapiyi o kapatacakmis bunun gibi birsuru sey

misskokulumm canimm Göktuğ doğum günün kutlu olsun nice senelere saglikla büyüsün

Bu arada benim kiz dun aksam ve bu aksam alti acikken cisi geldigini belli etti hemen Lazimlik koydum oturdu yapti nasil devam etmeliyim?
Birde evdeyken.bu sekilde.oturtabilirim ama disarida nasil yapacagim ?

Bilgisi olan wc egitimi ile ilgili nasil yapmam gerektigini bilen var mi ? Mesela.kac saatte bir sorayim.ve oturtayım

Kizlar neredesiniz bir ses verin:)
Kalppare Helinnnnn nzh99 Zeyay1420 SonsuzUmut Umudum- baharumutduru Asliii
Yaa valla nickleride unutmusum
Arayi acmayin :)

Yaaa canim.ayni durumdayız gecen haftasonu esime dedim.bu ara guzel uyuyor diye nazar mi oldu ne oldu benimki yine sapitti bu aksam.12 de uyudu 1 saat salladim ben bu ara bağırmıyorum ama geçen bezini yarim saat taktirmadi ciplak dolasti bacaklarina poposuna hafiften vurdum en son sonra vazgectim baktim.olacak.gibi.degil 10dk sonra baglattirdi ama.bu sira boyle zorluklari var.dislerimi sıkıp duruyorum
Birde.inat yapiyor televizyonu o accaakmis o kapatacakmis kapiyi o kapatacakmis bunun gibi birsuru sey

misskokulumm canimm Göktuğ doğum günün kutlu olsun nice senelere saglikla büyüsün

Bu arada benim kiz dun aksam ve bu aksam alti acikken cisi geldigini belli etti hemen Lazimlik koydum oturdu yapti nasil devam etmeliyim?
Birde evdeyken.bu sekilde.oturtabilirim ama disarida nasil yapacagim ?

Bilgisi olan wc egitimi ile ilgili nasil yapmam gerektigini bilen var mi ? Mesela.kac saatte bir sorayim.ve oturtayım

Kizlar neredesiniz bir ses verin:)
Kalppare Helinnnnn nzh99 Zeyay1420 SonsuzUmut Umudum- baharumutduru Asliii ebru
Yaa valla nickleride unutmusum
Arayi acmayin

Bende inatlaşmak istemiyorum daha beter oluyor ama bazen bağırınca dakendine geliyor o an nasıl denk gelirse artık ay resmen millet bebesini boy boy paylaşıyor bir şey olmuyor biz birine bir şey desek hayda
Valla ben genelde inat anında tamam ağla kızım bitti mi gel annen burda seni anlıyorum demeyi uyguluyorum sakinliyor biraz daha inatlaşsam benden beter bücürük
Tuvalet eğitimini bilmiyorum ama dışarı çıkınca sık sık sor öğrenince ki çok uzun sürmez bu kendini belli eder söyler sanırım
Evet ya kızlar dağıldı gitti hep bende okuyorum bildirimi görünce girip cevap veriyorum tuvalete falan girince kafam dağılsın diye eski yazılanlara bakıyorum roman okur gibi geliyor

Uzun zamandır kakası gelince anlayıp goturuyorduk daha sonra kakası gelince söylemeye başladı geçen günde arkadaşları bez takmıyor diye oda takmak istemedi öle olunca o gün baglamadik yarım saate bir götürdük ( ama normali 1-2 saatmis) gece de bağlanmadı Alez gecirdim yatağına yatmadan çişini yaptırıp yatırdım ilk uc gün yarım saate bir sorup saat başı tuvalete götürdüm, alıştırma külotlu aldım 3 günden sonra gelince anliyor ama arada tuvalete gidemeden kaçırıyor son anda söylediği için şimdi daha iyi tuvalete yetisebiliyoruz İlk 3-4 gün yaptığı saatleri not ettim smdi ortalama nezaman yapicagini biliyorum o soluyor genelde söylemese oyuna fln daldı ise sorup götürüyorum bizimde 7 gün oldu baya baya düzen oturdu şükür
4 gün evden çıktık çıkmadik hatta haftasonu şehirdisi planı vardı erteledik , smdi çıkıyoruz şükür sorun yaşamadık
Elif'in tuvalet eğitimi kitabını 2-3 aydır okuyoruz ondan baya etkilendi
Umarım kolay olur

Ya geçen sene yapamadım yasaklar yüzünden çok tanıdığım da yok ama hatırası yeter diyorum napayım siz gelin kızlar
Düşüncesi bile ne kadar güzel
Çok geçmiş olsun canım eşine. Ee kızlar artık 2 yaş oldu sendromları olmasın mıbizim ayşecik bile istediği olmasın arıyor kendini yerlere bir de yalandan ağlaması var ki sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…