2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uyku sıkıntısı biz de çok yaşadık bu hastalık döneminde. Dün gece fena değildi. Memeye çok düştü bu ara. Hastalık sürecini atlatınca memeyi keseceğim artık sanırım bizim de gündüz uykuları çok düzensiz. Annem uykusu geldi napıyım diyip zamanlı zamansız yatırıyor kısa kısa uyuyor onda da. Sabah 6 da karanlıkta uyanıyor zaten 9 gibi yatırıyor annem kısa uyuyormjş sonra da 12 gibi yatırıyor akşam perişan oluyoruz. Bazen ben de 5 de yatırıyorum bazen uğraşmayıp akşam erken uyutuyorum.
Dün akşam 8 de uyudu arkadaşım çağırmıştı giyindim çıktım kızlar da ders çalışıyordu. 2 saat oturduk iyi geldi çocuksuz gezme

Senaciktan hiç beklenmeyen hareketler, benim hüzünlü prensesime bak sen.

bizde sinirliyken de yapıyor, oyun için de, eli maşalı geziyor.
Sena Sinirlenince herkes şok oluyor çıkardığı sesten filan huy değildir inşallah diyorum ben de
Ne iyi düşünmüşsün inşallah içer gilaboruyu. İyi olmasına sevindim .

Hosbldmm canm iyiyiz sukur minnak prens cok yaramaz ve cok iyi senin bebis nasil sen nasilsn canm

Ya dillenmis seninki iyice enfeksiyon mu kapti canm neoldu cok grcms olsun insallh cabuk atlatr çişini ogrendi mi tuvalet egitimi verdn mi nasil cisini anladi

Ya dillenmis seninki iyice enfeksiyon mu kapti canm neoldu cok grcms olsun insallh cabuk atlatr çişini ogrendi mi tuvalet egitimi verdn mi nasil cisini anladi
Hoş geldin Kadirimizin güzel annesi nasılsın geçen gn aklımdaydın yazmıyor naptı ki kaynana kayınbaba işlerini diye. Benim oğlan kum döküyor böbrekten teyzesi o yüzden çiş yaparken acıyor yanma yapıyor sanırım biraz zorlanıyor yaparken.hem de biraz enfeksiyonu var idrar yollarında antibiyotik kullanıyoruz

Hosbuldk canm kaynanagil de ankaraya tasindilar oyle grlip kalma olaylari btti sukur ki herkes kendi evinde arada gidip geliyorz. Neden olirms ya kiyamam insallh cabuk biter yavrum ya acıyodur illaki gecsin cabucak insallh
İyiyiz biz de şükür büyüyorlar
Aynen oyle ya zamn cabuk geciyor 2 yaslarina brsy kalmadi nerdeyse
Iyiyiz cok sukur canim..yaramazliklar tabi devam
Pff hepsi mi byle acaba

kitap tam bunla ilgili bilmiyorum ama bakayim bir, anlıyor ama işine geldiği gibi, bugün anneme anlatıyordum, bu meseleyi, kosa kosa geldi saldırdı bana. sanki yap diyorum, inşallah geçer hasarsız.
Sana instadan bi hikaye atmıştım böyle yapan biri balonlu bir oyun yapmış kaldırmadan bak
Ben migrostan alıyorum keçi sütü baltalı marka var bi bak istersen

Peki ya annesi çabalayıp oyun kuran ve onu umursamayanlara ne yapalım oyun hamuru yaparım yer nişasta yaparım duyusal oyun tijsinerek bakar ve asla elini sürmez daha yeni uyanmış sayı sayıyor iyi ki öğrendin dedim valla kış geldi benim kız dışarı istiyor ama fırtına dışarısı oyunlara talibim ama duyusal olmasın dokunmalı ellemeli o ne öyle iğrenç @sekerpare5939 ne dıon bu işe

Çok geçmişler olsun kuzum dayına Ayşe kuzuma geldi mi böyle üst üste gelir sağolsun bol sabır bol dua başka çaresi yok inan tabi ver sadakanı da Allahım uzak etsin belayı dua edeceğim sana bol bol

Ah canım benim ya kıyamam nasıl oldu ben yazana kadar iyikeşmiştir umarım kusuruma bakmayın kızlar her boş vaktimi derde dolu vakti asyaya ayırıyorum fırsat kalırsa burdayım

Merhaba tekrar ben haksızlık olacağını düşünmüyorum yakın yaşta kardeşi olan biri olarak iyi ki de var diyorum hatta dengeyi kurmak elinde tabiki ilk zamanlar zor kendinde güç buluyorsan neden olmasın ki

Umudum- Kalppare hikaye yayından kalkmış da ben size anlatayım. 5-6 balonu iple kapının üst pervazına asmış aşağıya boyundan yüksek bir şekilde sarkıtmış. Eline tabak kepçe veya oyuncak verip onlara vurduruyormuş. Yani sinirlenip onlara vurduğunda hadi balonlara vuralım diyormuş. Azaltmış vurma huyunu. Bizim canımız acır canlılara vurulmaz vs diyormuş.

Şekerpare sen ali daha büyük olduğu için baya kum torbası tarzı bişeyler yapabilirsin. Sonuçta erkek çocuğu testesteron damarlarda geziyor yapacak bişey yok. Ne kadar naif de olsa erkek çocuğu erkek çocuğudur hormonlar yönetiyor malum

Kızlar bizde de olmuştu geçen hafta bu ayılmalar benimki de meme emmediği için temas istiyor baktım bu sefer bunu alışkanlık haline getirmeye başladı hemen önüne geçtim elimi ve mememi sıkıyorduu uyurken kalkamıyorum da yanından uyanıyor sonra ağladı etti vermeyince tepki vermedim sönmeye başladı gibi bakalım S Susam_tanesi

Bi doktora Kı sorsan uyurgezer olabilir mi acaba kuzum

Kuzum valla belli bir dönem böyle gidiyor siz yine de çok tepki vermeyin yapma demek daha da uzatıyor süreci Allah kolaylık versin

Hoşgeldin canım hatırlıyoruz tabi nasılsın kadir nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…