2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kitap tam bunla ilgili bilmiyorum ama bakayim bir, anlıyor ama işine geldiği gibi, bugün anneme anlatıyordum, bu meseleyi, kosa kosa geldi saldırdı bana. sanki yap diyorum, inşallah geçer hasarsız.
Bence çok dillendirme aklına getirme kuzum oyuncaklarla göster muhakkak kötü olduğunu ne kadar anlasa kar tam yaşları gelmedi çünkü 3 ten sonra başlıyor az çok bu kavramları anlamaları

Ah benim kuzum neler geldi başına şuncavık beterinden korusun Allah ibşallah kuzum bol sıvı lazım büyükler zor dayanıyor Allah yardımcınız olsun

Ah canım benim ya kıyamam nasıl oldu ben yazana kadar iyikeşmiştir umarım kusuruma bakmayın kızlar her boş vaktimi derde dolu vakti asyaya ayırıyorum fırsat kalırsa burdayım
Çok daha iyi canım çok teşekkür ederiz antibiyotik pişik yaptı ona ağlıyor kaka yapacağı zaman haber veriyor temizliyooo kyemm sürüyooo acıyoo diye. Aslında tam wc eğitimine başlama zamanı mı ne bunu fırsat haline getirsem mi diyor bir deli gönlüm bakalım.
Allah kolaylaştırsın canım işlerini

D dilzar Umudum- kızlar hatırlarsanız bu şiddet olayından biz de çok mudariptik ablalarının saçlarına asılıyordu. Çok şükür epey azaldı arada Betül çığlıklı bağırmalı oyun oynarsa ona yapıyor ama çabuk bırakıyor. Tepkisiz kalmaya çalıştık mümkün olduğunca ama pek birileriyle görüşmüyoruz başka bir çocuğa ne yapar onu bilemiyorum. En son 2_3 saat oynadıktan sonra gider ayak saçlara yapışmıştı arkadaşın oğlunun. Elbet unutacaklar zor bir süreç

İşte temasa ihtiyacı olduğu için geri çevirmiyorum. O ne zaman istemezse artık yavaş yavaş o zaman keseceğim teması. Önceden piş piş ritmine göre dokunuyordum hareketli bir şekilde ama o daha çok uyarıcı oluyormuş . Şimdi sadece elimi koyuyorum sırtına istediği zaman . Çekiyorım o istedikçe koyuyorum aralarını açmaya çalışıyorum . Yavaş yavaş onu da bırakırız inşallah .
İşte yabancı birine yapınca görmezden gelmek olmuyor. Biriyle görüşmesen bu sefer de evde bir tek benle de olmuyor . Çocuğun başkalarına da ihtiyacı oluyor .bakalım unutur inşallah . Dün yine kendinden 3 ay küçük bir arkadaşın çocuğuna rahat vermedi ama bir yerden sonra çocuk da onun gibi tepkiler verince kendini geri çekti büyük çocuklara da pek yapmıyor onlar zarar vermediği sürece . Küçükleri de paylaşma söz konusu olunca tırmalıyor .

Valla sen speedysin yaparsın bizimki de pişik olmuş kaka yapmış fark etmemişim bi kaç saat durunca pişmiş hemen ama ben yaza ancaa cesaret ederim
İyi olmanıza çok sevindim

Ben açıkçası bütün gece ihtiyaç gidermesini bekleyemiyorum yatarken tamam dokunuyor temas ediyor alacağını alır diye düşünüyorum gece uynıp memeye dokunma isteği ihtiyaç değil de alışkanlık bence
Yani ben ne kadar azalyırsam kardır benim için çünkü zaten uyuduğum 4 5 saat onu da uyuyamayınca daha sıkıntıya düşüyoruz ikimizde ben gergin olup baya sarıyorum sanki asyaya

Kızlar spiral taktıranlar ya benim adetim gecikti test yaptım bugün negatif de oluyor mu böyle aksamalar 1 hafta geciktim

Kızlar spiral taktıranlar ya benim adetim gecikti test yaptım bugün negatif de oluyor mu böyle aksamalar 1 hafta geciktim
benim ki tersine daha düzene girdi sanki. eskiden hep gecikmeli olurdum, şimdi daha düzenli. gerçi 18 ay adet olmadıktan sonra hevese gelen yimirtalaliklarimin da etkisi olabilir bu düzende. bir iki ay sonra, bıktık yaw bu ne böyle her ay deyip gecikebilir.

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl

Saol canım aynı koşturmaca mız devam ablamın tedavi bitti şimdi 10 gün evde sargılarını biz yapıcaz. Dayım hala hastanede yatıyor iki hastane arasında pert olduk birde ev ve okul oy oy ki ne oyy. Rabbim beterinden korusun şükür bu halimize diyoruz
Evet canım ya Ayşe çok hareketli heran heryerde olabiliyor hiç boş bırakılmaya gelmiyor bizde Cuma bayramı diye Cuma günleri bişeyler vermeye çalışıyoruz sma lı hastalarda iyi fikir saol canım
Amin canım soal evet üstüste gelmesi yordu biraz ama Rabbim beterinden korusun diyerek teselli ediyoruz kendimizi
Rabbim tüm evlatları korusun hastalarada tez zamanda şifalar versin inş
Kurutma makinası ve robot süpürge candır. Şu koşturmaca da birde o işlerle uğraştığımı düşünemiyorum
Amin canım saol
Oyyy kuzum benim ya geçmiş olsun 20 aylık hayatında dökecek kadar kumu hangi ara biriktirmiş
Amin canım saol bende bu da geçer ya Hu diyerek güzel günleri bekliyorum
Yanık gerçekten çok zormuş baya da ciddi yanıkları hala hastanede ilk zamanlar kollarından su toplayan yerler balon olup sarkıyor Du çok acı çekti ama Allah korumuş kafasını son anda kurtarmış o halde olsa çok daha kötü olurdu kendisi bile şükrediyor bu kadarla kurtuldum diye

Çok şükür o haraketleri bizde de var yatmak bilmiyor mesela zor gönderdim yatağa babasıyla oynamak istiyor hep iyiyiz biz de çok şükür
Benm oglan da aksam yatacagi sıra ayrı bi enerji geliyor cocuga yatmasi cok zor oluyor 1 hafta gece 2 3 den once yatrmadi beni 2 gndr nornale dondk
Ben korkuyorm ondan ya nasi oldu acıyor mu hssediliyor mu takarken ya. Ve yine de tam korunma yntemi degl diyorlar sence de oyle mi?

Çok geçmiş olsun canım

Canım benim dualarımdasınız Allahım güç kuvvet versin ablacığına dayına acil şifalar inşallah
Evde fazlaca kalmak üstüne salgın, bebekli hayat titizlik eşinin zaman zaman rahatlığı seni çok yordu Baharcım. Aslında hiçbirimiz farklı durumda değiliz. Arada Karyayı babaya kitle ve çık hava al, yürü, vitrin bak moral olsun.
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş yine. YANIK çok zor. Tez günde sağlığa kavuşsun inşallah

Kıyamam GÖKTUĞ paşama misim çok geçmiş olsun ne ara kum toplamış da dökermiş miniğim. Çocuklar hasta olmasın
Susamım uykular bizde de harap gözlerimin içine cam kaçmış gibi. Gündüz az uyutuyorum gece rahat uyusun diye. Gecenin bir yarısı anneee diye bağırıyor alıyorum sallıyorum bazen 2 saat sonra da yine kör Şafak’ta kalkıyor. Ne zaman düzene girecek bilemiyorum
Bu sene de evde olmalıymışız bize daha çok ihtiyaçları var
Aynen keşfetmek... bizimki direk dışarıyı istiyor ne zaman normalleşecekler merak ediyorum
Görmezden gelin diyor uzmanlar ama o arada iş işten geçiyor elleri de ağır
Selam canım Kadir nasıl evde durumlar nasıl bu grup seni az kaygı etmedi unutur muyuz
İpek kuzum benğmmm bol uykulu zamanlar diliyorum Ata da maksimum 9 saat uyuyor çok az uyku ne çok önemli

uykusuzluk ciddi problem hayat akışı icin. ben kendimi sorgular oldum. yani kalan vakitte uyumak da dogru gelmiyor artik yani aslinda soyle kendime hiç birşey katmadan uyuyup ayni dongude uyaninca da dinlenmis oldugumu hissetmiyorum. bedenen evet ama zihin hep ayni dongude kalmaktan yorgun düşmüyor mu? cok uykuyu seven biri olarak bu ara kendimde bunu kırmak istiyorum. daha az uyu yettir kendine diyorum bakalim basarili olabilecek miyim? ingilizce dersine baslamaya karar verdik de kari koca olarak. tabiki online uzun yazdim kusura bakmayin ama bi ara demistim ya duragan enerji var dursamda dinlenmis olmuyordu. bende harekete gectim kocamida ikna ettim. umarim guzel yol aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…