- 31 Ağustos 2013
- 3.381
- 8.787
Canim cok gecmis olsun umarım herşey istediginiz gibi cabucak geçer gider ve duzene girer. Ne diye pişman olalim hep haberdar et merak ediyoruz biz burda cok sey paylaştık en yakınlarımızla bile paylasamadigimiz seyleri konustuk. Benim icin cok dglegerlisiniz saglikla insallah öpüyorum gorusmek uzereUzun zamandır ilk kez okuyamadım sayfaları baya birikmiş inş iyidir herkesler.. Çok yoğun bir tempoya girdik ablam şuan şen ödem tedavisi görüyor ayağının Şişliği epey indi ama sürekli sargılı duruyor sadece doktor tedaviye başlamadan açıyoruz sargıları yıkıyoruz ayakları ve sargı öncesi lremşenip tekrar sarılıyor çok zor bir tedaviymiş dizlerinin sütüne kadar sargı da alçı gibi sımsıkı kımıldatamıyor10 gün sonra bu tedavi bitecek sonrasında bir bası çorabı giymesi gerekecek onun yapılmasını beklerken sargıları biz yapıcaz ve sonrasında herşey yolunda giderse ameliyat ve parça pataloji ye gönderilecek inş sonuçlar temiz çıkar dua edin bizim için çok zor bir dönemden geçiyoruz ev okul hastane çok yorucu oluyor bir de kızlar var canları saolsun ama onlarda ayrı yoruyor lar Zeynep çok hırçın ve kıskanıyor kardeşini ben ayrıca ilgilenemiyorum onunla. Ayşe babaanne yle uyumuyor gündüz 3 gibi artık dayanamayıp sızıyor bu seferde gece uyutamıyorum 12 yi geçiyor hem diş çıkarıyor yine hemde çok huysuz ayrılık kaygısı yaşıyor eve gelince gidicem diye hiç ayrılmıyor yanımdan wc gitsem bile kapıda ağlıyor anne anne diye hele ki sabahları okula giderken yakalanırsa hiç bırakmıyor olmass anne okula gitme diyor beni de al diye ağlıyor içim parçalanıyor...
Sorduğunuzda pişman ettim sizinde içiniz şişti hakkınızı helal edin ama fırsat bulmuşken yazayım dedim.