2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Üzerimizde birşey var ama hayır olsun bunlarla geçmiş olsun dün dayım ayağı kayarak kaynayan pekmez tenceresine düşmüş kolları karnı ağır yanıklarla dolu buraya sevk etmişler akşam geldi hastaneye yatışını yaptık eve geldik dün dünya kahve günüymüş Zeynep te çok sever anne bana kahve yapmayı öğretirmisin dedi konsoldan fincanları aldık mutfağa geldik peşimizden elinde iki fincanda Ayşe almış mutfağa yanımıza gelirken düşmüş fincanlar kırık Ayşenin ellerinde çizikler var yüzünde iki yerde var Allah korumuş çok korktu çok ağladı kanıyor kanıyor diye 😞 sadaka vermek gerek Rabbim korusun beterinden
Canim çok gecmiş olsun. Allah sifa versin. Dayina uzuldum. Olacagi varmış. Ama insAllah tez atlatır. Bazen imtihanlar ust uste geliyor 😔 aysecige de kiyamam en korktuum seylerden biri Allah korumus bin şükür. Bizimki de parmagini sıkıştırdı. Epey kanadi durmadi bi türlü. Neler sürdüm ama durmuyor. bir de agzina götürüyor. O gece yatana kadar kanayip durdu aralikli. Simdi de gosterip agliyor. Dedigin gibi sadaka vermek lazim.
Günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum hepimize💐
Geçen hafta çok yorucu ve zor bir haftaydı 🙄 Göktuğ mide bağırsak enfeksiyonu oldu bizden bulaştı. Önce betüş sonra ben oldum. Bizimkiler 3 günde geçti Göktuğ un 7-8 gün oldu. Önce kusmalar sonra ishal onu da beni de çok yordu. Gece kalkıp sürekli kaka yaptı poposu ağrıyor yapınca da çok ağladı. Antibiyotik verdi doktor o da alerji yaptı sanırım heryeri kırmızı kırmızı kabardı bıraktık reflor verdim. Dün daha iyiydi sanki şükür gece yapmadı sabah da ağlayarak değil neşeyle uyandı anne öpüyüm diyor yanağıma uzanıp😍 inşallah geçmiştir 1 kilo verdi iştahsızlık had safhada. Sabah aç uyandı bişeyler yedi şükür. Allah yardım etsin hastalıkla uğraşmak da çok zor 😔 tabi bir de eşimle mücadele ettik aynı SonsuzUmut SonsuzUmut un eşi gibi hastaneye gidelim nolacak böyle vs vs beni çok yordu. Bulaşıcı birşey ve zamanla kendiliğinden geçecek şimdi serum takacaklar travma olacak çocukta. Belki takamıycaklar bile. Kan aldır test yaptır su içiyor susuz kalmıyor işte diyorum. Adam her kakasında başa sarıyor 😒
Ayy işte böyle geçsin gitsin inşallah
Miss canim geçmiş olsun. Bagirsak enfeksiyonu cok kotu cidden. Ali sık sık gecirirdi. Cok hassas onun bagirsaklari hala daha. gecmis olsun eminim cok yıpratıcı olmustur ama artik iyilesti. Cok hizli toparlayacak bak gör 🌸

Ahh kIyamam ya kuzuma Çok geçmiş olsunbize çinko çok iyi gelmişti hem ishale hem iştaha çinko içeren takviyeler ve besinlerde verebilirsin birde sevgi pıtırcığı ya bizimki de öyle her fırsatta öpüyor beni😀
Ahh iyi Söz dinletmişsin bizim kine ben söz geçiremiyorum valla geçen de diyor hala hırıltısı mi var acaba oysa burnu ile alakalı sümüğü bitmedi daha gidelim aile hekimi sırtıno dinlesin diyor ben gelmiyorum artık dedim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Dünde arkadaşlarla çamur gitmiştik oyun parkına bıraktık haliyle pazar olduğu için kalabalıktı Gece 1 e kadar başımın etini yedi kalabalıktı şöylE olursa böyle olursa artık bende Sıkıldım kulaklığı taktım film izledim kalktı uyudu sonra😃😃
Götürecek de ben durmam kan alırken yanında çıkarım dışarı kendin bakarsın dedim gidemedi. 😁 Aynen böyle devam et yenilme ona. O da zamanla alışacak. En ufak birşeye hasta olacak derdi eşim de ben sallamayınca o da artık söylemiyor bile
cok gecmis olsun canim, çocuklarda en zor hastalıklardan biri ishal mide bulantısı, zaten çocuğa üzülüyor insan, nbir de çamaşır yika yika üzüntüye yorgunluk ekleniyor. neyse kj geçmiştir inşallah. kilosunu hemen toparlar inşallah, yemeye başlayınca
Sağol canım aynen dediğin gibi oldu. Bugün iştah iyi gibi şükür. Bu kez de kaka yaparken yaygara koparıyor poposunun acısı geçmedi sanırım az önce yarım saatlik bir kriz yaşadık ishali düzelmiş ama zor yaptı kakayı. Antibiyotik ağrı kesicili krem sürdüm bakalım uyutmaya çalışıyorum. Uyursa ben de yemek yapacam daha😒

Bu arada kızlar bu robot süpürge asrın icadıymış 😍 annem hergün söyleniyordu süpürgemden şikayetçiydi onun için aldım. Dün haritalattım evi. Bugün okuldayken mutfakla antreyi süpürttüm annemin nasıl hoşuna gitti valla büyük rahatlık. Bana gereksiz gibi geliyordu ama hiç öyle değilmiş. Alabilenler taksit maksit alsın valla fiyatları iyice uçmadan

Merhabalar, 2. çocuğu düşünmeye başlayan ya da aksiyona geçen var mı ☺️ Ben çok kararsızım. Aynı ayda doğan bebeği olan annelerin fikirlerini merak ettim. En çok kafama takılan şeyler şunlar; uykuya dalarken hala emiyor, ona ayırdığım zamanı çok aza indirmem gerekir bebek olursa ona haksızlık olur mu vs.
Şuan küçükler henüz zorlayıcı olur bence 2. İçin başka bir acil durum vs yoksa en az 1 yıl daha beklemeni tavsiye ederim. Halen kucak çocuğu hepsi. 3 yaş bitsin kendilerine biraz bakma becerileri olsun, wc eğitimi tamamlansın sonra düşün derim ben. Çocuklar da sen de çok yıpranırsınız.

Selam arkadaslar
Zeyay1420 Zeyay1420 canim cok gecmis olsun allahım saklasin kazadan beladan .. gelince ust üste geliyor zaten😔
misskokulumm misskokulumm
Canim sizede cok gecmis olsun. Çocuklar hasta olmasin ya :KK43: bende cok takintiliyim ayni eşleriniz gibi ve hic memnun değilim bu durumdan engelde olamiyorum ve kötü enerji veriyorum çoğu zaman :KK43:
SonsuzUmut SonsuzUmut Jadesi Jadesi ya videolara bayıldım bunlar birbirlerinin aynisi valla 😍

İyi akşamlar kızlar.. Bugün sabah ve öğlen çok ağlayınca hastaneye götürdük Göktuğ u. Kum döküyormuş yavrum meğer ondanmış bu kadar ağlamalar😔 öğlen çişş çişş pipii yanıyo acıyor diyince korktum karnı da şiş gibiydi çiş mi yapamıyor enfeksiyon mu oldu diye. Kan da da crp yüksek çıktı idrar kaynaklıymış. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi geldik. İnşallah biran önce dökülür de biter gider ya çok çekti yavrum bizim de alt üst oldu ev huzuru kalmadı 10 gündür ağlamalar kusmalar oyy oyy

İyi akşamlar kızlar.. Bugün sabah ve öğlen çok ağlayınca hastaneye götürdük Göktuğ u. Kum döküyormuş yavrum meğer ondanmış bu kadar ağlamalar😔 öğlen çişş çişş pipii yanıyo acıyor diyince korktum karnı da şiş gibiydi çiş mi yapamıyor enfeksiyon mu oldu diye. Kan da da crp yüksek çıktı idrar kaynaklıymış. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi geldik. İnşallah biran önce dökülür de biter gider ya çok çekti yavrum bizim de alt üst oldu ev huzuru kalmadı 10 gündür ağlamalar kusmalar oyy oyy
ayy kiyamam yavruma, inşallah çabucak döker de gider ne varsa, sıcak suya girmek iyi gelir, kum, tas dökerken ama el kadar çocuk da nasıl girecek ki, bol bol su içerek gecer insallah.

Geçmiş olsun yavruma. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur 🙏

Masallah 😍😘 karya nin gece uykulari daha iyi gibi düzelmeye basladi 3 gündür cok şükür. Ama istah fazla yok. Dönem dönem oluyor iste..
Ben ve esim bu ara gerginiz yıldızımızdan mi bilmiyorum ama birbirimize girecek gibiyiz her aksam tartışıyoruz ben cok bunaldim bütün evin yükü srtimda sanki yemek is cocuk oda yoruluyor tamam ama ben söylenince neymis sabahları uyuyormuşum 9 a kadar o 7 de ise gidiyormuş benim gece kac kez kalktigimi bilmiyormuş gibi. Birde takıntılı dışardan girince tam bir facia onu elleme suna dokunma buraya değdin soyle böyle o da normal degil bende ama usanıyorum artik bazi şeylerden :KK43:
Banyoya giriyor aksam 2 saat cikmiyor keseleniyorda keseleniyor 💆‍♀️ banyodan çıkıyor olduğu gibi bırakmış
Yemek yiyor öylece tabak masanın üstünde bir camasir asiyor topluyor makineye atiyor birde su taşıyor iceriye onu konuşuyor😡 bazen çekip gidesim geliyor 1 hafta kaçasım o da yok iste..
Daha da iyi olsun gece uykunuz inşallah biz yine sapıttık zira🙄
Eşin ile de kuzum inşallah toparlarsınjz evde olmak kolay sanıyorlar valla ben 2 ile gitsem bu lada yorulmam gibi geliyor bazen öyle iş güç delisi olduğum için değilde günüm çok dolu bundan dolayı 😊 ama koy kocanı eve sen karya ile emmiyorsa git bir gün sabahtan akşama kadar gelince de aynı onun gibi gir banyoya çıkma 2 saat bakalım 🤪 anlar belki

ayy jademz masallah Asya kuşuma ve gruptaki tüüüüm dilli bidiklara.
benim ki biraz geriden gidiyor dil konusunda, tam senin mesajını okurken, cok afedersin Asim kendi gaz sesine uyandı, poposunu tutarak, anneeee aaaaaa dedi, (sanki ben yaptim hirbo, ne sasiriyorsa) sonra döndü arkasını uyumaya devam etti. ahhh Asim ahhh dedim, bak bebeler sayılarla, renklerle hemhal, senin uğraştığın şeye bak. 😜😜😜😜 cimcircem bak simdi o popoyu, cok fena dellendim😝🤪🤪🤪 yarından tezi yok, divan edebiyatıyla başlıyorum, matematikte de permutasyon, olasılık ortaya karışık yapacağım bir şeyler artikin
Valla benimkinin dili şişiyor konuşmazsa ondan acelesi dilzarım yoksa öğreneyim değil derdi🤣🤪
Ya lu anlatımına ne diyim gülmekten deli sanacaklar beni evde kendi kendime Asım ın kendi gazına uyanmasına mı güleyim divan edebiyatı kısmına mı 🤣🤣🤣 aman uzak et bebemi bulaştırma divana edebiyata zira
Gark olmuşam edebiyata jadedir mahlasım
Asım kuzuma kıyamam ondandır feryadım 🤣🤣🤣
Bu arada huni verecek olan hain dünürüm nerde acep anca kahve içsin masalarda sohbet etsin buraya da girmesin🙄 Aslihaydo Aslihaydo

Uzun zamandır ilk kez okuyamadım sayfaları baya birikmiş inş iyidir herkesler.. Çok yoğun bir tempoya girdik ablam şuan şen ödem tedavisi görüyor ayağının Şişliği epey indi ama sürekli sargılı duruyor sadece doktor tedaviye başlamadan açıyoruz sargıları yıkıyoruz ayakları ve sargı öncesi lremşenip tekrar sarılıyor çok zor bir tedaviymiş dizlerinin sütüne kadar sargı da alçı gibi sımsıkı kımıldatamıyor😞10 gün sonra bu tedavi bitecek sonrasında bir bası çorabı giymesi gerekecek onun yapılmasını beklerken sargıları biz yapıcaz ve sonrasında herşey yolunda giderse ameliyat ve parça pataloji ye gönderilecek inş sonuçlar temiz çıkar dua edin bizim için çok zor bir dönemden geçiyoruz ev okul hastane çok yorucu oluyor bir de kızlar var canları saolsun ama onlarda ayrı yoruyor lar Zeynep çok hırçın ve kıskanıyor kardeşini ben ayrıca ilgilenemiyorum onunla. Ayşe babaanne yle uyumuyor gündüz 3 gibi artık dayanamayıp sızıyor bu seferde gece uyutamıyorum 12 yi geçiyor hem diş çıkarıyor yine hemde çok huysuz ayrılık kaygısı yaşıyor eve gelince gidicem diye hiç ayrılmıyor yanımdan wc gitsem bile kapıda ağlıyor anne anne diye hele ki sabahları okula giderken yakalanırsa hiç bırakmıyor olmass anne okula gitme diyor beni de al diye ağlıyor içim parçalanıyor... Sorduğunuzda pişman ettim sizinde içiniz şişti hakkınızı helal edin ama fırsat bulmuşken yazayım dedim.
İyi yaptın içini dök ki rahatla 😔 Allah yardımcın olsun her anlattığın çok zor gerçekten ablana şifa diliyorum 🙏 geçecek canım daha güzel günler gelecek eminim temiz sonuç alacaksınız 💚 kızlar da büyüyecekler öyle böyle derken keyifle kahve içerken bana bunu bunu ettiniz diye sitem edeceksin güleceksiniz 🥰

Gerçekten kafayi yemek üzereyim cok çıkmazdayım arkdaslar kendimi cok salak hissediyorum. Kendime ayıracak hic vaktim yok dun karya yine uyumadi tum bunlara alıştım ama esim beni cok yoruyor cidden bazen kaldıramıyorum ve kaybetme korkusu hic yok onu görüyorum cok gaddar. Sabah uyandırmadim kahvaltıyı hazırladık yedik içtik topladım. Bizim binadakiler surekli tadilat yapiyor gecen esim zabıtayı aradı artik seste üstümüzden gelmiyormuş aşağıda efendi bir komsu var o yapıyormuş gruptan da yazmış buda görmemiş ust kattaki yapiyor sanıyoruz yine her neyse grupta bayaa laf dolandı bize karşı buda cevap vermedi. Bende konuyla ilgili ne zaman konuşsam beni susturuyor susa sesin duyuluyor flan diye en ufak bir sesim yükselince beni kısıtlıyor sanki çocuğuyum. Zaten herseye bir kısıtlama bir müdahale evimdede rahat rahat konuşamıyorum. Yine tadilat sesi ve yine karya yi uyutuyorum.. grupta o kadar sözü yuttu yaz sende diyorum yazmıyor bana kızıyor ne yazarlarsa yazsınlar diyor.
Banada aptalmisim gibi davraniyor. Kendisi cok akilli ya.Kafanızı şişirdim kusura bakmayin ama bazen gerçekten bırakıp gidesim var :KK43:
Tepkin ne oluyor peki canım kavga ettin olmadı konuştun olmadı mı mesela ya anlamıyorum biraz kendi kafasına göre haraket etmeyi seviyor gibi kocan hep böyle miydi

Çok geçmiş olsun ahh yavrum ya biranönce sağlığına kavuşur İnş
Peki Kum neden olur ki ilaç mi verildi dökmesi içim

Miss çok geçmiş olsun çok zor yaa küçücük bebekler hırpalanıyorlar kan vermeydi ateşti ilaçtı derken. Allahtan biraz konuşabiliyorlar da anlaşılıyor artık sıkıntıları. Biz de bir enfeksiyon geçirdik ya çok kötüydü 😞😞 tez zamanda atlatır inşallah. Su ve sulu herşeyi yedir içir. Bizimki pek su içmediği için çorba ayran meyve suyu herşeyi ver demişti doktor.

Zeyay1420 Zeyay1420 dayına çok üzüldüm nasıl şimdi durumu? Yanık çook zordur Allah sabır şifa versin. Ayşeciğe de çok geçmiş olsun. Geldi mi üst üste geliyor. Siz bi kurşun doktürün bi sadaka verin şu kötülükler uzak dursun sizden 🙏🏻🙏🏻☹️☹️

Kızlar bizim uykular iyice zıvanadan çıktı çalıştığım için gündüz perişan durumdayım. Gece 2 saat falan uyumuyor oturma odasına salona gidicem diye ağlıyor. Hatta orda da illa ışık olsun diyor. Meme emerek mama yiyerek uyumak istiyor ama yatakta değil 🤯🤯 nedenini anlamadım gitti. Uykusu var ama geri uykuya dönemiyor. Yatakta emerek veya mama ile uyumazsa hemen içeri gidelim diyip oturma odasında meme emerek uyumak istiyor. Ağlamaktan iyice uykusu kaçıyor. Bu gece biraz da kitap okudum uykusu gelsin diye sonra telefondan şarkı istedi şarjı yok dedim tv den baby tv istedi ona da şarjı yok dedim en son 2 saatin sonunda salonda koltukta emerek uyudu. Sabaha karşı yatağa aldım. Ben de uyuyakalmışım bakıcı gelmiş o uyandırdı servise zor yetiştim 🥺🥺

Artık bi pedagog a psikologa uyku danışmanı bişeye gitmek istiyorum. Ama çalışırken gündüz uykularında yanında değilken nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bakıcı saat 11 dedi mi mama verip ayakta salllayarak uyutuyor bi de onu eğitmem gerekecek 😒 7-8 de kalkan çocuk 11 de uyur mu. Anlamıyor çok uykusu oluyor diyor halbuki mama alışkanlık oldu onu isteyince de uykuya götürüyor o da uyuyor tabi gece uyumadığı için. Uyusa neyse 2 saatte 3 kere uyanıyormuş. izin de alamam yoğun bir dönemdeyiz.

Çok bunaldım düzeni olan uyuyan bir çocuktu. Bu karanlıkta uyanma işi çok bozdu. Bazen karanlıkta uyanıyor ben işe gidiyorum bakıcı geliyor sabah oldu diyoruz ama karanlık. Gece uyanıyor daha sabah değil uyu diyoruz. Çocuk da haklı iyice alt üst oldu bildiği herşey.

Çok büyüdüler algılar çok açıldı bir düzeni değiştirmek çok zorlaştı. Gitgide de zorlaşıyor. Gündüz konuşsam bile gece sadece ağlıyor hiç anlamıyor dinlemiyor. Babasıyla sakinleşmiyor.

İçimi döktüm çok doldum çok uzun oldu kusura bakmayın 😓

Tepkin ne oluyor peki canım kavga ettin olmadı konuştun olmadı mı mesela ya anlamıyorum biraz kendi kafasına göre haraket etmeyi seviyor gibi kocan hep böyle miydi
Canim konustuk hallettik cok şükür ara ara oluyor bizde boyle. Birde ben bu ara stresliyim nedense herseyi takiyorum annemlerde covid oldu ya bir yere cikamadim evde abuk sabuk seylere takılıyorum:KK43: sagol jadesii😍
Kızlar bizim uykular iyice zıvanadan çıktı çalıştığım için gündüz perişan durumdayım. Gece 2 saat falan uyumuyor oturma odasına salona gidicem diye ağlıyor. Hatta orda da illa ışık olsun diyor. Meme emerek mama yiyerek uyumak istiyor ama yatakta değil 🤯🤯 nedenini anlamadım gitti. Uykusu var ama geri uykuya dönemiyor. Yatakta emerek veya mama ile uyumazsa hemen içeri gidelim diyip oturma odasında meme emerek uyumak istiyor. Ağlamaktan iyice uykusu kaçıyor. Bu gece biraz da kitap okudum uykusu gelsin diye sonra telefondan şarkı istedi şarjı yok dedim tv den baby tv istedi ona da şarjı yok dedim en son 2 saatin sonunda salonda koltukta emerek uyudu. Sabaha karşı yatağa aldım. Ben de uyuyakalmışım bakıcı gelmiş o uyandırdı servise zor yetiştim 🥺🥺

Artık bi pedagog a psikologa uyku danışmanı bişeye gitmek istiyorum. Ama çalışırken gündüz uykularında yanında değilken nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bakıcı saat 11 dedi mi mama verip ayakta salllayarak uyutuyor bi de onu eğitmem gerekecek 😒 7-8 de kalkan çocuk 11 de uyur mu. Anlamıyor çok uykusu oluyor diyor halbuki mama alışkanlık oldu onu isteyince de uykuya götürüyor o da uyuyor tabi gece uyumadığı için. Uyusa neyse 2 saatte 3 kere uyanıyormuş. izin de alamam yoğun bir dönemdeyiz.

Çok bunaldım düzeni olan uyuyan bir çocuktu. Bu karanlıkta uyanma işi çok bozdu. Bazen karanlıkta uyanıyor ben işe gidiyorum bakıcı geliyor sabah oldu diyoruz ama karanlık. Gece uyanıyor daha sabah değil uyu diyoruz. Çocuk da haklı iyice alt üst oldu bildiği herşey.

Çok büyüdüler algılar çok açıldı bir düzeni değiştirmek çok zorlaştı. Gitgide de zorlaşıyor. Gündüz konuşsam bile gece sadece ağlıyor hiç anlamıyor dinlemiyor. Babasıyla sakinleşmiyor.

İçimi döktüm çok doldum çok uzun oldu kusura bakmayın 😓
Canim dişlerden olabilir. Gunduz ayakta sallaniyorsa o sekilde uykuya geçmek isteyebilir.
Sende calisiyorsun yoruluyorsun :KK43: sıkma canini gelip gecici hersey Allah sagliklarini versin ben krya ya bir ara bagryrdum gece uyumuyor diye :KK43: istemeden oldu hep smdi uyaninca konusuyrum anlatyrum ama ise yararsa tabi :) en son 1 saat salliyorum :KK43:

S Susam_tanesi uykular bizde de hala sıkıntı . Gece çok uyanık kalıyoruz ve sık uyanıyor . İyi ki çalışmıyorum diyorum . Gece uyanık kalınca bizimki geç kalkıyor haliyle . Erken uyandırmam mümkün olmuyor . Odaya giriyorum ,ses yapıyorum ,dokunuyorum ,öpüyorum uyanmıyor . Bir bozuldu mu düzen zorluyor eski haline dönmesi . Haliyle gündüz uykusu da perişan . Pış pış la uyutuyorum ama beşiğine eğile eğile belim dayanmıyor artık . Güya pış pış bırakmak daha kolay olur sanmıştım. Ama yok dokunmamı istiyor illa ki . Mama alışkanlığı bizde de oluştu . Hiç mi vermesem artık diyorum unutsa . Ama bir yandan da içim rahat etmiyor. İpek 2 uyku mu yapıyor 11 çok erken olur tek uyku yapıyorsa . Bizimki en az 5 saat uyanık kalıyor . Uykuya götürmesen hiç bana mısın demez . Sana sabır diliyorum ipeğe ve tüm bebeklere de uyku 🙏

Canim konustuk hallettik cok şükür ara ara oluyor bizde boyle. Birde ben bu ara stresliyim nedense herseyi takiyorum annemlerde covid oldu ya bir yere cikamadim evde abuk sabuk seylere takılıyorum:KK43: sagol jadesii😍

Canim dişlerden olabilir. Gunduz ayakta sallaniyorsa o sekilde uykuya geçmek isteyebilir.
Sende calisiyorsun yoruluyorsun :KK43: sıkma canini gelip gecici hersey Allah sagliklarini versin ben krya ya bir ara bagryrdum gece uyumuyor diye :KK43: istemeden oldu hep smdi uyaninca konusuyrum anlatyrum ama ise yararsa tabi :) en son 1 saat salliyorum :KK43:
Yok canım dişlerin çoğu çıktı ve çok şükür problemsiz çıktı ağlama sebebi istediğini yapmamamızdan oluyor. Gitmemek için direniyorum ama sonunda o kazanıyor helak oluyor ağlamaktan içini çeke çeke sakinleyip uyuyamıyor sonra. Direkt gidip orda emzirsem uyuyor geri gelmek istediğimde uyanıyor ben de onun yanında dalsın derken uyuyakalıyorum. Kadın sallayarak uyutuyor ama benim sallamamı asla istemiyor. Evet 11 erken 2 uykudan tek uykuya düştük otomatik 2.uyku kalktı ilk uyku kaldı. Bunu ileri al diyorum ama çok uykusu oluyor ağlıyor dayanamıyor diyor. Hafta sonu benleyken tek uyku bile yapmıyor dışarı çıkarsak arabada uyuyor evde mümkün değil uyutamıyorum sonunda saat 6 da sızıp kalıyor ve gece çok kötü geçiyor. Hafta içi ayrı hafta sonu ayrı düzeni var resmen tabi buna düzen denirse 😞😞

Umudum- Umudum- evet erken oluyor bence ama kadına anlatamadım büyük ihtimal akşama kadar uyumadığı için süre uzadıkça da uykuya geçiş zorlaşıyor. neyse pedagok a falan gidersem doktor söyledi diyeceğim. Tüm gece uykusuzluğunu da buna bağlasam haksızlık olur. destekli uyumak ve memede uyumak en büyük problem.

Senanın da düzen sen işe başlayınca bozulmuştu sanki bizim de çalışmam çok etkili. Resmen çocuk kopmak istemiyor uzattıkça uzatıyor. Karanlıklar yüzünden uyurken bırakmak zorunda kaldım uyanamaz oldu çünkü o da çok etkiledi. Hiç bırakmazdım ben uyku benim gittiğim bişey haline geldi ki hiç istemiyordum böyle olmasını 😢😢

Senanın da düzen sen işe başlayınca bozulmuştu sanki bizim de çalışmam çok etkili. Resmen çocuk kopmak istemiyor uzattıkça uzatıyor. Karanlıklar yüzünden uyurken bırakmak zorunda kaldım uyanamaz oldu çünkü o da çok etkiledi. Hiç bırakmazdım ben uyku benim gittiğim bişey haline geldi ki hiç istemiyordum böyle olmasını 😢😢
işe başlayınca oldu bizimki de . En azından şu an odadan odaya gidebiliyorum .bağlanma konusunda çok şükür hallettik sıkıntımızı gibi. Evet Sena da uyku ile bizim gidişimizi bağdaştırmıştı uyumuyordu . Şimdilerde de çok uyanıyor alışkanlık oldu herhalde diyorum .özellikle bir de mama için uyanıyor . Artık şüpheye düşüyorum acıkıyor mu acaba diye . Katı pek beslenmediği için doymuyor galiba diyorum. Sizden de fikir almak istiyordum en son akşam yemeğini ne zaman yiyorlar , sonrasında bir şey veriyor musunuz ?
İpek de daha fazla vakit geçirmek istiyor sanırım kuzum . Sabah da göremeyince tabi . Sizin çalışma saatleri de fazla . Özlüyordur 🥰. Bakan kişi ile bir düzenlemeye gitmen gerek gerçekten çok erken 11 . Ben senayı şu ara 2 de zor uyutuyorum . İdeal fena değil ama uykularımız çok kısa . Destekleri kesmek lazım artık . Okuduğum bir kitap kafamı karıştırdı aslında. Destekle bağımsızlaşmaktan bahsediyordu. Yavaş yavaş desteği kesmek . Ama çocuğa her ihtiyaç duyduğunda destek vermek . Piş piş için konuşuyorum . Sena her elini uzattığında bana tutuyorum , desteği bir türlü kesemiyoruz böylece 😁 çok nadir de olsa bazen bana odadan git diyor , ben gittiğimde 10 dk da uyuyor . Ama o uykusu da yine en fazla 1 saat sürüyor . Tam heves ediyorum seviniyorum ki destek istemiyor diye , akşam uykusuna geliyoruz akşam yapışıyor elime 🤤 elimi neresine isterse oraya koyuyor . Saçını okşatıyor , sırtına masaj istiyor , bazen ayağına koyuyor kaşı diye 🤣 bir de talimat veriyor piş piş yap diye . Bilmem nasıl olacak bu uyku konusu . Çok şükür diyorum ben de senin gibiydim şu an o duruma göre çok çok iyi. Gece 3-4 de kalkıp hiç uyumadan okula gidiyordum . Dediğin gibi ipek kuzum hava aydınlanmayınca kafası da karışmış

X