Kızlar bizim uykular iyice zıvanadan çıktı çalıştığım için gündüz perişan durumdayım. Gece 2 saat falan uyumuyor oturma odasına salona gidicem diye ağlıyor. Hatta orda da illa ışık olsun diyor. Meme emerek mama yiyerek uyumak istiyor ama yatakta değil
nedenini anlamadım gitti. Uykusu var ama geri uykuya dönemiyor. Yatakta emerek veya mama ile uyumazsa hemen içeri gidelim diyip oturma odasında meme emerek uyumak istiyor. Ağlamaktan iyice uykusu kaçıyor. Bu gece biraz da kitap okudum uykusu gelsin diye sonra telefondan şarkı istedi şarjı yok dedim tv den baby tv istedi ona da şarjı yok dedim en son 2 saatin sonunda salonda koltukta emerek uyudu. Sabaha karşı yatağa aldım. Ben de uyuyakalmışım bakıcı gelmiş o uyandırdı servise zor yetiştim
Artık bi pedagog a psikologa uyku danışmanı bişeye gitmek istiyorum. Ama çalışırken gündüz uykularında yanında değilken nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bakıcı saat 11 dedi mi mama verip ayakta salllayarak uyutuyor bi de onu eğitmem gerekecek
7-8 de kalkan çocuk 11 de uyur mu. Anlamıyor çok uykusu oluyor diyor halbuki mama alışkanlık oldu onu isteyince de uykuya götürüyor o da uyuyor tabi gece uyumadığı için. Uyusa neyse 2 saatte 3 kere uyanıyormuş. izin de alamam yoğun bir dönemdeyiz.
Çok bunaldım düzeni olan uyuyan bir çocuktu. Bu karanlıkta uyanma işi çok bozdu. Bazen karanlıkta uyanıyor ben işe gidiyorum bakıcı geliyor sabah oldu diyoruz ama karanlık. Gece uyanıyor daha sabah değil uyu diyoruz. Çocuk da haklı iyice alt üst oldu bildiği herşey.
Çok büyüdüler algılar çok açıldı bir düzeni değiştirmek çok zorlaştı. Gitgide de zorlaşıyor. Gündüz konuşsam bile gece sadece ağlıyor hiç anlamıyor dinlemiyor. Babasıyla sakinleşmiyor.
İçimi döktüm çok doldum çok uzun oldu kusura bakmayın